Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... もっと見る
Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... もっと見る
企業が回答しました
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights make budgeting so much simpler. Highly recommend for anyone who wants more control over their finances!

"Hoi Karen,
Vorig jaar regelden we een goedkoper contract voor je bij KPN.
----------------------------------------? "
Op de stippellijn werd een stukje tekst herhaald dat ik heb uitgesproken naar Wouter. Zo is het gegaan! Dit stukje herinnering in de mail maakt dat ik weet dat ik met dezelfde persoon te maken heb.

Dyme からの回答
Top app, makkelijk te gebruiken
Top! Ik heb een goed overzicht op mijn inkomsten en uitgaven. Én Dyme laat mij zien waar ik kan besparen en regelt dat ook nog eens.

Dyme からの回答
Zonder toestemming mijn energie…
Zonder toestemming mijn energie contract overgezet naar een andere aanbieder. Ik zat net 3 maanden bij Vattenfall en zou dan een boete moeten betalen voor te vroeg opzeggen. Vervolgens zijn ze nergens te bereiken voor reacties. Ik kon vervolgens zelf met beiden energie partijen contact opnemen om het ongedaan te maken.

Dyme からの回答
De app is makkelijk te gebruiken
De app is makkelijk te gebruiken en geef een helder en goede beeld over je in en uitgave. Ik raad het iedereen aan de app te gebruiken als je meer grip wil hebben over je in en uitgaves.

Dyme からの回答
Wat Dyme meer doet dan inzage geven in bankrekening
Dyme is niet alleen een programma dat helpt mijn uitgaven en inkomsten in beeld te brengen, maar de medewerkers van Dyme adviseren mij -gebruiker- om bepaalde terugkerende kosten te verlagen. Denk aan abonnementen en (verzekerings)premies. Dat doen ze door de bedrijven -bijv. mijn krant of Ziggo- te benaderen en om korting te vragen. Zo kan Dyme mijn kosten helpen te verlagen. Geweldig!

Dyme からの回答
Ongevraagde onderhandeling, Liegen en vervolgens geld van mijn rekening halen.
Niks goeds te zeggen over deze "bedrijf".
Zoals altijd krijg ik meldingen als er een nieuwe "onbekende" Inkasso plaats zou vinden, en zo nu ook.
Ik zag opeens dat Dyme €30 van mijn rekening afgeschreven had zonder mijn weten. Ik had dit gelijk terug gevorderd aangezien niet terecht was en online las ik ook dat ze helemaal geen rekening hadden.
In de notitie van de "afschrijving" stond er "onderhandeling met budget alles in 1", wat ik heel gek vond aangezien ik helemaal niks van af weet laat staan überhaupt aangevraagd had.
Ik ging vervolgens op onderzoek uit en Logte voor het eerst in tijden weer eens op dyme in (aangezien ik het niet actief/überhaupt gebruikt). Ook daar kon ik niks vinden over deze zogenaamde "onderhandeling" en factuur.
Ook bij mijn budget alles in 1 was er NIKS veranderd en mijn contract was nogsteeds zoals het voorheen was.
Vervolgens kreeg ik 27 oktober een brutale "betaal herinnering" met verzoek om te betalen (voor iets waar ik niks van weet).
Ik heb vervolgens aangegeven ik niks ga betalen voor iets waar ik niks van af weet of niet zelf aangevraagd had, en dat ik al flinke tijd niet eens op dyme meer zat.
Vervolgens kreeg ik een mail terug met een "uitleg" waar ik helemaal niet eens om gevraagd had, met daarin "uitleg" over de factuur.
Ik schreef vervolgens terug dat het belangrijk is dat ze dit soort praktijken doen en er ook helemaal niks aangevraagd was (met daarbij weer een herhaling van dat ik lang niet er op geweest bent).
Volgens kreeg ik weer een "hele uitleg" maar echt gehoord werd je niet anders zou ik niet in herhaling moeten vallen.
Kort gezet...
Ze doen onderhandeling waar jij NOOIT om gevraagd heb en proberen daarna geld van je te krijgen door factuur in te sturen terwijl je niks aangevraagd hebt.
Ergste is nog dat ik WEER een incasso melding gekregen hebt over dyme met andere worden ze proberen gewoon WEER geld van je rekening te halen!
Ze liegen niet alleen maar proberen je ook nog eens te bestelen!
Opletten dus!

Super!
Duidelijke app die attendeert op allerlei besparingsopties, zeer bruikbaar !!

Top app
Werkt perfect om al je uitgave in de gaten te houden.
Je blijft door de app beter alert

Dyme からの回答
Really useful app to see how much money…
Really useful app to see how much money your throwing away!

Dyme からの回答
best wel makkelijk om te instellen en…
best wel makkelijk om te instellen en is vertrouw baar en helpt jou met jou abonnementen.

Dyme からの回答
Top product voor grip op de financien
Het heeft mij geholpen inzicht te krijgen op de financiele kant en deed goede voorstellen om te bezuinigen.

Dyme からの回答
meteen veel in beeld maar nog zonder…
meteen veel in beeld maar nog zonder specificaties, het zag er wel betrouwbaar en kloppend uit alleen vraag ik me af waarom in de app van mijn bank wel in en uitgaven goed staan en bij de app alleen te zien is wat je saldo is.

Dyme からの回答
Heel handig om goed te sparen en het…
Heel handig om goed te sparen en het overzichtelijk te houden

Dyme からの回答
Mooie app om goede inzichten te…
Mooie app om goede inzichten te krijgen. Zeker een aanrader!

Goeie app!
Dyme is verwelkomend voor iedereen, maar zeker ook voor de mensen die minder te besteden hebben. De klantenservice is behulpzaam, ook met het aanvragen van premium. Alles was zo geregeld! De app is fijn voor mij om een visueel idee te krijgen van wat er is in en uit gaat. Zeker 5 sterren!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。