Recent een nieuwe ventilator van Dynter gekocht, de AV25 G. Strak design, solide en sterke ventilator. Bovenal is deze ten opzicht van een hoop andere muisstil! Super fijn! Service van Dynter en snel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een kleine draadloze airco koeler in huis gehaald, positief verrast door het compacte apparaatje, is erg stil. Dus hopen er veel plezier van te hebben van de zomer. Meerdere standen beschikbaar en bla... ãã£ãšèŠã
Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt â z... ãã£ãšèŠã
Ik heb een mobiele luchtkoeler (SM211) besteld bij Dynter en ben zeer tevreden. Niet alleen is de kwaliteit van het product top, het pakket werd ook snel verzonden en netjes verpakt. De luchtkoeler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
dynter tafel ventilator
Vandaag is de dynter tafel ventilator aangekomen. Erg mooi en compact. Goede kwaliteit. Handig als je niet zoveel ruimte hebt voor een grote ventilator, perfect voor bijvoorbeeld op je nachtkastje.
Ik heb de dynter ventilator bestelt
Ik heb de dynter ventilator bestelt, wat een vriendelijk personeel die je met al je vragen helpt! De verzending was ook supersnel en ik ben oh zo blij met mijn âstilleâ ventilator! Hij blaast goed en ik voel de circulatie door de hele woning zonder dat ik de tv harder hoef te zetten! Echt zo fijn!
Snel ontkreuken zonder gedoe
Het helpt mij echt om kleding weer snel fris en zonder kreukels te krijgen, ook is hij draadloos. Ik vind dat echt top, geen gedoe met snoeren of iets in die richting.
10x TOP
Deze airco kwam echt als geroepen, gezien onze vorige airco het heeft begeven. De lucht die eruit komt is goed koud en het is een mega licht en draadloos dus heel makkelijk te verplaatsen. Zo heb ik hem al tijdens werk en in de tuin gebruikt. Echt top voor de warme dagen!
Super
Fijne levering en ook erg snel. De mini airco is erg handig voor op het bureau. Lekker koel aan het werk.
Ik heb laatst de Dynter mobiele aircoâŠ
Ik heb laatst de Dynter mobiele airco gekocht en ben echt superblij ermee! Hij werkt verrassend goed voor zoân compact apparaatje. Wat helemaal top is: hij is draadloos, dus je kunt âm makkelijk overal mee naartoe nemen. Ook de prijs viel heel erg mee, zeker als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt. Echt een aanrader als je iets zoekt om lekker koel te blijven zonder gedoe!
Dynter sk24 kledingstomer top ding!
Ik heb de Dynter sk24 kledingstomer en vind dit zoân handig product! Mijn kleding kan ik nu gemakkelijk en snel stomen en de kreukels zijn binnen no time weg!
Super snelle levering
Super snelle levering, fijn dat het geluidloos is waardoor ik heerlijk kan slapen zonder het lawaai van een airconditioner
Fijn product!
Ik heb de air circulator fan gekocht, en wat ben ik er blij mee. Raad hem iedereen aan. Super fijn formaat, weinig lawaai en echt een koopje voor wat je krijgt. Verzending was ook super snel. Helemaal blij!
Draadloze luchtkoeler
Snelle levering, compact in gebruik en heel fijn voor het koele van kleine ruimtes, ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan!
Luchtreiniger
Allereerst een bijzonder snelle levering en een goede communicatie. Wij bestelden een luchtreiniger voor op de slaapkamer, en zijn verrast door het bereik (van een enigzins klein formaat apparaat) en een voelbaar resultaat in zeer korte tijd. Naast de eenvoudige bediening heeft hij een mooi design en is het geen doorn in het oog. Het geluid is op nachtstand prima, zelfs rustgevend. Wij slapen nu beter en verminderd onze klachten als verkoudheid en hoofdpijn .
Ik slaap veel beter sinds ik de DynterâŠ
Ik slaap veel beter sinds ik de Dynter mini airco naast mijn bed heb gezet. Hij maakt weinig geluid en zorgt precies voor die frisse luchtstroom die ik miste tijdens warme nachten. Echt topkwaliteit voor zoân compacte ventilator. Absoluut blij met deze aankoop!
Goeiemorgen het was zeer snel geregeld.
Goeiemorgen het was zeer snel geregeld.
En de volgende dag al bezorgd erg fijn.
Mvgr Tom Veldheer
powerbank 30.000 mah echt een krachtpatser
Deze 30.000 mAh powerbank is echt een lifesaver. Dankzij de ingebouwde USB-C en Lightning kabels heb je altijd de juiste aansluiting bij de hand. Met 2 USB-poorten, een USB-C én micro-USB aansluiting kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. Het digitale display is super handig om precies te zien hoeveel stroom er nog over is. Compact, krachtig en praktisch aanrader!
Super fijne kleine compacteâŠ
Super fijne kleine compacte autocorrectie! Handig om mee te nemen omdat er geen stekker nodig is en je hem dus zo kan meenemen. Hij is daarin tegen ook stil dus je hebt er geen last van. Super!
Helemaal blij met onze dynter luchtontvochtiger
Helemaal blij met onze luchtontvochtiger. Binnen 1 werkdag in huis. We hebben het besteld vanwege het vocht in onze slaapkamer, na 1 nacht slapen merkten we al verschil!
Betrouwbaar en kwalitatief
Ik kocht een mini airco, welke zijn verwachtingen waar maakte. Artikel was binnen 24 uur in huis dus ik kon er meteen van genieten. Betrouwbaar en kwalitatief dus!
Super bedrijf en top spullen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ