Recent een nieuwe ventilator van Dynter gekocht, de AV25 G. Strak design, solide en sterke ventilator. Bovenal is deze ten opzicht van een hoop andere muisstil! Super fijn! Service van Dynter en snel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een kleine draadloze airco koeler in huis gehaald, positief verrast door het compacte apparaatje, is erg stil. Dus hopen er veel plezier van te hebben van de zomer. Meerdere standen beschikbaar en bla... もっと見る
Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt — z... もっと見る
Ik heb een mobiele luchtkoeler (SM211) besteld bij Dynter en ben zeer tevreden. Niet alleen is de kwaliteit van het product top, het pakket werd ook snel verzonden en netjes verpakt. De luchtkoeler... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!
連絡先
Achter de Carmel 30, 6511CT, Nijmegen, オランダ
- info@dynter.eu
- dynter.eu
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb van Dynter een elektrische…
Ik heb van Dynter een elektrische kachel besteld en ben echt heel erg tevreden over de kwaliteit! Ik heb eerder andere kacheltjes besteld, maar die konden allemaal niet zo heet en snel verwarmen als deze. Ben ook blij met de ecostand, timer en aanduiding van de temperatuur. Het langere snoer zorgt ervoor dat we m kunnen zetten waar we willen. De prijs kwaliteitverhouding is erg goed! Ik heb dan ook geen nadelen ontdekt.
Mooi design en handig in gebruikt
Van de week bestelde ik de Elektrisch kachel en een dag later werd deze al netjes bezorgd. Precies op tijd voor de eerste natte herfstdagen.
Wauw eindelijk eens een elektrische kachel met een mooi design en blend met je interieur.
Daarnaast heeft de kachel een afstandbediening, zodat je vanaf de bank kan instellen hoe warm, hoe lang hij aan moet en op de zwenkstand of niet.
De zwenkstand is ook ideaal, zo wordt de warmte lekker verspreid in de ruimte.
Zo blij met deze aankoop!
Geweldig product
Geweldig product, ik ben zeer tevreden. Het maakt de kamer meteen stukke warmer, en het is ook nog eens een prachtig item.
De ventilator is echt top
De ventilator is echt top! Makkelijk op te zetten en werkt goed. Ziet er ook nog is mooi uit om neer te zetten. Aanrader!
Een dynter kachel hier besteld waar ik…
Een dynter kachel hier besteld waar ik enorm tevreden over ben omdat hij het gewoon erg goed doet, snel warm is, te bedienen is met een afstandsbediening en een mooi design heeft. De kachel was snel in huis. Topding!
Mooie luchtreiniger
Mooie luchtreiniger. Ideaal als je last hebt van stof in huis. Ik moest zo vaak niezen en werd snel verkouden. Sinds een paar dagen minder last van. Aanrader
Super aircootje!
k had via Bol.com bij het bedrijf 'Daya Logistics' in 2024 een klein, mobiel, blazertje, merk Dynter, gekocht. Een aircootje. Ik ben bijzonder blij met deze aankoop! ik kan nooit inslapen als ergens iets geluid maakt. Maar... door het zachte blazen ben ik juist gewoon in- én doorgeslapen! En... hij verkoelde heerlijk mijn gezicht. Ik had 'm zelfs op z'n zachtst gezet. Echt heel fijn! En voor de prijs hoef je het echt niet te laten! Kijk, het is natuurlijk geen airco, die de gehele slaapkamer koelt. Nee, maar hij koelt je op een bijzonder prettige manier, waar je 'm op richt. (BV je gezicht, of je benen, voeten, je lijf, je nek. Welk lichaamsonderdeel een beetje koeling nodig heeft gedurende de warme nachten in Portugal! Mijn man had er ook snel eentje bijgekocht! En toen hebben we later, terug in NL, ook nog eentje gekocht voor thuis, voor onze logees: de kleinkinderen. Het blazertje heeft 3 standen. En je kunt het voorfrontje een beetje omhoog/omlaag richten. Tevens kun je tot 300 ml. gekoeld water of ijsblokjes toevoegen. Dan is de luchtstroom extra koud. Maar dat vond ik te koud. Dus zonder gebruikt. Er zitten ook diverse kleuren led verlichting op. Dat is eventjes leuk maar als je wilt gaan slapen, is het prettig dat je het kunt uitzetten. Ik hing 'm de hele nacht aan de stroomkabel. (Stekker niet meegeleverd, wel USB-c oplaadkabeltje, geen batterijen nodig.) Maar je kunt 'm ook op de laagste stand 8 uur laten blazen, zonder stroom. Daarna moet je 'm weer opladen. Dat duurt een paar uur. Makkelijk, klein, staat niet in de weg. En ik kon 'm makkelijk in een koffer meenemen naar Portugal. Ook niet zwaar in gewicht. En wat zo fijn is: er zit een kleine en simpele maar zeer bruikbare Nederlandse handleiding bij! YES! Zeker voor de iets oudere burger, zoals ik.... :))
Ik zou zeggen! KOPEN!
Snelle levering goede kwaliteit is wel…
Snelle levering goede kwaliteit is wel toch niet zo stil.
De beste luchtreiniger
Gister de luchtreiniger van Dynter binnengekregen. Eerst in de huiskamet uitgeprobeerd en ik was direct enthousiast. Hij heeft de nacht in de slaapkamer/op zolder gestaan en wat een verschil in slapen gaf dit direct. Schone lucht en dankzij de nachtstand vrijwel geluidloos. Een echte aanrader dus en denk dat ern tweede bestellling snel volgt!
Snel en goede kwaliteit
Product was snel besteld en super snel verzonden. Goede kwaliteit ook.
Goed product.
Sinds ik deze luchtreiniger heb, merk ik echt verschil. De lucht voelt frisser en schoner, en ik slaap een stuk beter. Stil apparaat voor snachts en makkelijk in gebruik!
Top service en fantastisch product!
Mijn luchtreiniger van Dynter werd al de volgende dag geleverd, super snel! Vanaf het eerste moment dat ik hem aanzette, merkte ik verschil: de lucht voelt schoner en frisser, en mijn allergieklachten zijn echt veel minder geworden. Het apparaat is stil, makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens mooi uit. Helemaal tevreden!
Minder last van allergie
Luchtreiniger doet wat het moet doen. Ik heb last van huisstof die op mijn longen slaat. Met de luchtreiniger wordt dat steeds minder, vooral 's nachts door de slaapstand. Dan maakt het minder geluid. Snelle levering.
Hier is de klant echt nog koning
Bij Dynter merk je direct dat klanttevredenheid bovenaan staat. Bij vragen wordt er goed meegedacht. Ook reageren ze snel. Heel fijn bedrijf waar ik zeker vaker zal shoppen.
Snelle service en snelle levering
Snelle service en snelle levering . Verder is de handstomer een eenvoudig en fijn apparaat. Zo blij mee !
Ben echt super tevreden met onze nieuwe…
Ben echt super tevreden met onze nieuwe luchtreiniger. We merken zeker met katten dat de pluisjes in de lucht nu veel minder is.
We hadden dit al veel eerder moeten bedenken maar wat is dit toch een fijn ding in huis.
Ik raad het zeker ook aan als je dieren in huis hebt! En natuurlijk voor een schonere lucht.
Deze luchtreiniger had ik echt eerder…
Deze luchtreiniger had ik echt eerder moeten hebben. Maakt weinig geluid, meerdere ventilatiestanden, o.a zelfs een slaapstand en een timer die erop zit. Wij merken duidelijk verschil sinds we het apparaat in huis hebben, een frissere lucht. Mega aanrader als je last hebt van hooikoorts ook vaak verkouden bent.
Staat hier nu een paar weken aan in de…
Staat hier nu een paar weken aan in de slaapkamer. Merkte na een paar dagen al minder last van stof en niezen. Apparaat is stil, zeker in slaapstand. Je hoeft er weinig naar om te kijken. Tip: haal wel even het plastic van het filter af voordat je ‘m aanzet, haha.
Top luchtreiniger
Wij hebben de luchtreiniger van Dynter in huis gehaald en hebben daar echt geen spijt van. Wat een geweldig apparaat! Wij gebruiken hem het liefst in de slaapkamer waar hij de lucht filtert en wij beter slapen. We hebben ook het idee dat als we verkouden zijn, dit sneller overgaat als de luchtreiniger aan staat. Hij is handig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, maar ook op de luchtreiniger zelf zitten knopjes om hem te bedienen. Daarnaast is hij erg stil, waardoor we er geen last van hebben. Wij komen zeker terug bij Dynter, mochten we nog een luchtreiniger nodig hebben.
Helaas als trouwe klant heb ik geen…
Helaas als trouwe klant heb ik geen andere keus om mijn ervaring op Trustpilot te zetten.
Op vrijdag 11 july had ik 2 mini airco’s geretourneerd. De reden hiervoor is omdat de mini airco’s voldoet niet aan mijn verwachtingen.
Aangezien ik had 2 verschillende retourlabel ontvangen van Dynter, had ik beide mini airco in aparte dozen ingepakt en geretourneerd.
Via PostNL track and trace kan ik zien dat beide mini airco was bezorgd op zaterdag 12 july. Op zondag 13 kreeg ik een mail dat beide mini airco’s zijn in goede orde ontvangen. Tot mijn verbazing bleek dat alleen 1 van de geretourneerde mini airco’s was verwerkt. Dat ik ben een bedrag van €45,95 verschuldigd voor de 2de geretourneerd airco die niet is verwerkt.
Ik heb meerdere malen gemaild met de vraag of ze zo vriendelijk kunnen zijn om uit te zoeken waar het mis is gegaan met het verwerken van de geretourneerde mini airco’s .
Ik had tevens als bewijs foto’s van de geretourneerde mini airco’s samen met de PostNL traceercode toegevoegd als bijlage.
Tot op heden heb ik nog niets vernomen van de verkoper.
De communicatie met de verkoper loopt nog wel eens stroef.
Het is buitenproportioneel en heel vermoeiend dat je moet als klant achter aan lopen voor iets dat je heb keurig gedaan.
Ik ben een trouwe klant die vaker, heeft besteld bij deze webshop.
Door deze nare ervaring heb ik geen vertrouwen meer in deze webshop, het is voor mij de laatste keer dat ik iets zal bestellen bij deze verkoper.
Ik hoop dat deze situatie zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Dynter. からの回答
Trustpilot エクスペリエンス