Dyreklinikkencentrum レビュヌ 17

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bedste dyrlÊge vi nogensinde har haft

Begge vores katte (Gilbert og Åse) er patienter hos Dyreklinikken Centrum i HvalsÞ - og vi er 100% trygge ved, at de er i de bedste hÊnder ❀

Dyreklinikken Centrum i HvalsÞ er den bedste dyrlÊge, vi nogensinde har haft!

DyrlÊgerne er sÞde og imÞdekommende, og selvfÞlgelig også utroligt kompetente. Vi bliver altid talt til i ÞjenhÞjde, og vi kÞrer altid derfra med ro i sjÊlen. Vi vil isÊr gerne fremhÊve Sofie og Line - 5 stjerner til dem hver ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月7日

God behandling

God behandling. Altid klar på at hjÊlpe og jeg oplever god service i forhold til eftertjek. Dejligt at blive ringet op for at hÞre hvordan det går med ens kÊre dyr efter en operation.

2025幎11月21日

Akut operation

Vores dejlig hund havde det desvÊrre spist en sok og måtte opereres akut. Vi fik som altid super service, god rådgivning og kÊrlig omsorg af vores hund.
Tak for alt.
Fedt man kan ringe om aftenen og helligdage.
To dage efter ringede dyrlÊgen og spurgte ind til Oskar.
Kan kun anbefale alle 3 klinikker

2025幎5月28日

KÊmpe stor anbefaling.

KÊmpe stor anbefaling.
De giver sig tid og har forståelse for det en hund kommer med og har behov for.
Brugshund med stort B - du kan roligt og positivt få den hjÊlp, din hund har brug for.
Begge mine maller har fået akut hjÊlp og begge gang forlÞb det hele gnidningsfrit.

2025幎4月15日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god behandling, og modtagelse i klinikken

Rigtig ked af at se alle de dårlige anbefalinger fra dyreklinikkenCentrum
I HvalsÞ, 😳 for jeg har selv fÃ¥et en fantastisk behandling hele vejen igennem mit forlÞb med min elskede lille hund Bella ❀

Fin og behagelig modtagelse..❀
Fantastisk sÞde dyrlÊger ..❀
Dygtige og sÞde ved de fire benet patienter, og giver sig rigtig god tid
til, at behandle og forklare alt omkring
medicinering m.m ..❀
Du ser rÞgten billede m.m, så du kan fÞlge behandlingen af din hund..❀
PÊne og rene lokaler ..❀
Priserne er som gennemsnittet ❀

Kan kun sige jeg har fået en fantastisk behandling, og siger af hjertet tusind tak til hele personalet, samt stort
TAK til den dygtige hunde tandlÊge,
der er knyttet til dyreklinikkenCentrum / HvalsÞ🌟🌟🌟🌟🌟
Absolut fem kÊmpe store stjerner til personalet på
dyreklinikkenCentrum 🌟🌟🌟🌟🌟
KÊmpe stort tak fra Bella, og Bellas forÊldre❀❀❀
Mvh Liselotte / HolbÊk

2025幎1月3日
5぀星のうち2の評䟡

Som om det hele ikke var slemt nok i forvejen.

Efter et dyrelÊgebesÞg, som gik rigtigt godt, blev min elskede hund syg og måtte aflives.
Både dyrlÊgen Sofie og sygeplejersken Britta var meget, meget sÞde og jeg var godt tilfreds, til jeg idag fandt ud af, at Britta havde smidt sele og navneskilt ud.
Hun havde taget det af, og jeg glemte det i farten.
SMIDT DET UD 😲
Tlfnr. stod jo på skiltet.
Jeg er SÅ ked af det 😪

2024幎10月21日

En sand pengemaskine

D. 5 oktober besÞger vi Dyreklinikken i HvalsÞ med en glad newfoundlÊnder som vi er bekymret for pga et vÊgttab og en rÞmmen, ikke hoste med rÞmmen.
Det er dyrlÊge Line der står for undersÞgelsen af vores hund.
Da alt ved konsultationen virker normalt beslutter vi i samråd mes dyrlÊge Line at han skal have taget rÞntgenbilleder af hjerte og lunger og han skal tjekkes for hageorm.
Han bliver lagt i narkose og kan hentes senere på dagen.
Ved afhentning er det igen Line der står for samtalen, hun mener at vores hund har for stort hjerte og skal have det videre undersÞgt, samtidigt viser Line rÞntgenbilleder af hans lunger som ifÞlge Line ikke ser godt ud, der er en betÊndelsestilstand som skal behandles OG samtidigt udelukker hun ikke cancer på de lunger og Line gÞr mig opmÊrksom på at det ligger til racen og de bliver tit ikke ret gamle.
Vores verden braser helt sammen.
Vi har en glad hund som ikke virker syg, men har tabt sig.
Line foreslår nu at Carlos skal have Prednicortone for de lunger, vi er herhjemme ikke meget for det, da der er store bivirkninger.
Der bliver også lavet en maske så Carlos efter denne behandling kan få medicinen i maske resten af sit liv.
Carlos bliver dÞd syg af det medicin i flere dage og onsdag d. 8/11 er det så slemt at vi er ved at få ham aflivet.
Vi beslutter os for at få ham undersÞgt på KÞbenhavns dyreklinik, vi har ingen tiltro til HvalsÞ lÊngere.
D. 10/11 får Carlos en akut tid i Kbh, han bliver indlagt og vi har en god fornemmelse da vi går fra ham.
6 timer senere henter vi ham og dyrlÊgen der har undersÞgt Carlos fra top til tå kan med en hovedrysten fortÊlle os at Carlos hverken har for stort hjerte, betÊndelse i sine lunger eller cancer.
Vi har en hund der er sund og rask med en rÞmmen og et vÊgttab muligvis pga den hageorm han er blevet behandlet for.
Det kostede os 9000 kr at få stillet en diagnose som slet ikke fandtes af en dyrlÊge i den klinik .
Klinikken har selvfÞlgelig fået muligheden at tilbagebetale pengene, men det vil ejer Laila ikke, da hun ikke mener at Line har handlet forkert.
Jeg kan se at flere skriver at den dyreklinik er en pengemaskine, og det vil jeg give alle ret i.
At pådutte en hund en sygdom som slet ikke findes er jo vanvittigt.
Den dårligste anbefaling herfra.

2023幎10月5日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jeres dyr LANGT vÊk!

Hold jeres dyr LANGT vÊk!

Vi fik opereret vores hund der, efter var vi til opfÞlgning for at få sting klippet op og fjernet

Her efter 1 1/2 månede opdager vi så der stadig er tråde i som ikke er klippet op og fjernet, da hunden begynder og vise tegn på den er irriteret, vi ringer herefter til dyreklinikken og de ville ikke fjerne den uden beregning trods vi allerede har betalt engang, i vores optik er det dårligt dyrelÊge arbejde man ikke kan se hvor mange sting man har klippet, de må jo have noteret det ned at hun ex. Har fået 10 sting og man så kun har klippet 7 ud så må alle klokker da ringe i hovedet på en.

Sjusk og fusk
 HOLD JER LANGT VÆK DET ER REN AMATØRER DER ER DER.!
EN REN PENGEMASKINE!!!

2023幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Aftale om honorar ikke overholdt

Blev ved konsultationen i forbindelse med tandoperation på min ene hund anbefalet, at få mine to hunde vaccineret tidligere,
Da konsultationen for den hund der blev oppereret ville vÊre en gratis, ved eftersyn efter operationen.
Valgte derfor at få begge vaccineret tidligere - da som dyrlÊgen anfÞrte, at jeg ville spare konsultationshonoraret for den ene hund.
EfterfÞlgende får jeg opkrÊvning på konsultationen for den hund der efter aftale ville vÊre gratis - og besked om der er sket en misforståelse.
Når man laver en aftale, er det åbenbart nÞdvendigt at få det på skrift eller optage samtalen.
Det er ikke belÞbets stÞrrelse der gÞr mig utilfreds men måden, man bliver mistÊnkelig gjort på.
Pengene kunne fÞrst udbetales ved nÊste konsultation.
Fagligt er alt ok men tilliden er bristet når man ikke kan stole på hvad der er aftalt.

2023幎5月24日

Alvin

Alvin - min Lhasa Apso på knap 3 år har fra start vÊret plaget af voldsom dårlig mave. Her fÞler vi os endelig hÞrt og hjulpet. Altid hjÊlpsomhed, venlighed og empati for dyr og deres ejere. FÞler os trygge

2022幎4月4日
5぀星のうち4の評䟡

4+ fra os

Et stort fire-tal. Vi har nÊsten udelukkende haft positive oplevelser hos vores dyrlÊge gennem knap to år. Der har vÊret en del udfordringer med vores hyperaktive og nysgerrige blandingshund, så vi har måttet kigge forbi i mange forskellige anledninger og fået en god behandling. Der har kun vÊret få og små problemer undervejs.

2021幎4月22日

SÞde og kompetente dyrlÊger/veterinÊrsygeplejersker

Jeg er lige begyndt at bruge denne dyreklinik og jeg har kun gode ting at sige om dem. De er rigtig sÞde både overfor deres to benede og firbenede kunder, mine dyr elskede dem der inde og de havde rigtig godt styr på det hele.
NÊste gang jeg skal besÞge dem, gÊlder det en operation af min fritte og jeg er rigtig nervÞs, men jeg stoler virkelig på at de har styr på hvad de laver og det er virkelig ikke mange dyrlÊger der har nogen erfaring med fritter, så blev rigtig glad da jeg fandt ud af at de havde, så jeg kan bruge den samme dyrlÊge til alle mine dyr.
Der er ikke mange anmeldelser af dyreklinikker, så derfor tÊnkte jeg at jeg ville tilfÞje en anmeldelse her inde, det er ofte rart at hÞre om andre folks oplevelser hvis man skifter dyrlÊge.

2013幎10月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ