Dyreportal レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg opprettet abonnement og la inn kortinfo for Ã¥ kunne kontakte en selger i en aktiv annonse pÃ¥ siden. Da jeg trykket pÃ¥ "kontakt" pÃ¥ annonsen etter Ã¥ ha opprettet abonnement, sÃ¥ ble jeg sendt videre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God plattform og hjelpsom support. Det var fÞrste gang jeg brukte dyreportal.com, sÃ¥ jeg hadde mange spÞrsmÃ¥l. Jeg kom i kontakt med Benedikte, som tok seg tid til Ã¥ forklare alt om fordelspakken og h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rask hjelp og stor forstÃ¥else! Jeg hadde ved en feil aktivert et abonnement uten Ã¥ vÊre klar over det og ble ganske frustrert da jeg oppdaget det. Jeg kontaktet kundeservice og fikk svar samme dag fra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkel og effektiv tjeneste. Vi lette etter en ny hund til familien, og en venn anbefalte Dyreportal. Vi fant en nydelig valp i nÊrheten, og hele prosessen fÞltes trygg og oversiktlig. Det virket ikke... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Dyreportalen er en seriÞs nettside

Dyreportalen er en seriÞs nettside. Det er stedet der jeg foretrekker å kjÞpe eller selge hund. Prisen er kanskje litt hÞy, men jeg har funnet en hund gjennom den, så det går nok.

2023幎12月26日

Hei Nora,

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk sted å kjÞpe en katt

Fantastisk sted å kjÞpe en katt. Nettbutikken har et bredt utvalg og informativt innhold.

2023幎12月12日

Hei Elias,

Kundeservice er i toppklasse

Kundeservice er i toppklasse, og nettsiden er enkel å navigere. Alt i alt et veldig bra sted å finne nye kjÊledyr.

2023幎12月9日

Hei Oliver,

5぀星のうち5の評䟡

Opprettet en gratis bruker og meldte

Opprettet en gratis bruker og meldte meg på deres kjÊledyrsagent, jeg har allerede mottatt flere bud på kjÊledyr som passer til mine behov.

2023幎11月28日

Hei Leah,

5぀星のうち1の評䟡

Hold dere langt unna!

Hold dere langt unna!. DETTE ER SVINDEL!. Jeg var så dum å gikk fem på i ett svakt Þyeblikk fordi jeg fant en hund jeg kunne tenkt med og ble helt blendet for alt annet, betalte 9kr for å komme i kontakt med eier (bare der burde alarmen gå, men igjen jeg var blendet og det eneste jeg tenkte på var hunden) sendte melding til eier og hÞrte heller aldri noe!. Noe som gav meg en vond fÞlelse, så skjekket litt nÊrmere og fant ut at alt bare er piss og lureri!.

Så nå går jeg uten bankkort en liten stund, fordi jeg sperret det kortet jeg hadde så de ikke kan bruke det hvis de skulle fått tak på kortinformasjonen.

IGJEN!. SVINDEL SVINDEL SVINDEL!.

2023幎12月2日

Hallo,

Trenger du hjelp kan du alltid skrive til vår kundeservice.

God dag

Dyreportal.com

5぀星のうち5の評䟡

Vi hadde opprettet annonsene våre et

Vi hadde opprettet annonsene våre et annet sted og aldri fått noen seriÞst henvendelser. Bare mennesker som ville ha valpene våre gratis. Men dyreportal.com endret på det. Vi skrev til dem om vi kunne bli oppfÞrt der gratis, de hentet bare annonsene våre, og allerede fÞrste dagen kom det seriÞse henvendelser. Etter 14 dager hadde vi solgt alle valpene våre til gode og trygge hjem. Vi er takknemlige for den smarte portalen deres og måten den markedsfÞrer deg på, og det beste av alt er at det var helt gratis for oss.

2023幎11月26日

Hei Filip,

Om du leter etter hest

Om du leter etter hest, hund, katt eller fugl, kan du finne alt her. Dyreportal.com har et stort utvalg av alt. Vi fant vår nye hest her. Et pålitelig sted å kjÞpe kjÊledyr.

2023幎11月23日

Hei Amalie,

5぀星のうち5の評䟡

Vi er virkelig imponert over å selge

Vi er virkelig imponert over å selge hundene våre herigjennom. Etter veldig kort tid hadde vi allerede funnet nye eiere til alle valpene våre. Alle henvendelsene var seriÞse og fra gode mennesker. Vi fÞler oss helt trygge med å selge hundene våre her.

2023幎11月22日

Hei Emil,

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ mye utvalg av fugler

Så mye utvalg av fugler, det er ikke mange steder som kan skryte av å ha et så godt utvalg som dyreportla.com har. Jeg har funnet to undulater som var akkurat det jeg lette etter. De er sunne og har fantastiske farger.

2023幎11月20日

Hei Mathea,

5぀星のうち5の評䟡

Fem stjerner for kundeservice og fem

Fem stjerner for kundeservice og fem stjerner for portalens funksjonalitet. Enkel, rask og oversiktlig nettside. Jeg fant akkurat den hunden jeg lette etter, så jeg er veldig fornÞyd.

2023幎11月17日

Hei Lucas,

5぀星のうち5の評䟡

Fikk tak i en sjelden papegÞye her

Fikk tak i en sjelden papegÞye her. MÞtte en hyggelig selger som virkelig vet alt om fugler, spesielt denne spesielle arten. Jeg fikk mye nyttig informasjon, og det var virkelig en hyggelig opplevelse.

2023幎11月9日

Hei Nora,

5぀星のうち5の評䟡

Jeg synes virkelig dyreportal.com er

Jeg synes virkelig dyreportal.com er smart for oss selgere. Jeg har en kennel og kjenner til alt om å motta mange useriÞse henvendelser fra andre sider. Men alle henvendelser fra Dyreportal.com har resultert i salg til seriÞse kjÞpere. Jeg kan derfor stå inne for nettstedet og vil anbefale det til alle.

2023幎10月28日

Hei Noah,

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk sted å kjÞpe akvariefisk

Fantastisk sted å kjÞpe akvariefisk. Jeg fant akkurat de artene jeg lette etter.

2023幎11月6日

Hei Liam,

5぀星のうち5の評䟡

Min opplevelse med Ã¥ kjÞpe en hest her

Min opplevelse med å kjÞpe en hest her var enestående. Jeg fikk all nÞdvendig informasjon fra siden og kom raskt i kontakt med eieren av hesten. Sterk anbefaling for de som leter etter hest eller ponni.

2023幎10月31日

Hei Ida,

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fant den mest perfekte katten her

Jeg fant den mest perfekte katten her. Vi hadde lett etter en Maine Coon i flere måneder uten hell. FÞrste dag på dyreportal.com fant vi det vi lette etter, og nå er vi stolte foreldre til en liten Maine Coon-killing.

2023幎10月19日

Hei Sofia,

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk opplevelse med Ã¥ kjÞpe en

Fantastisk opplevelse med å kjÞpe en undulat til familien vår. Det var en glede å bruke siden, enkel og oversiktlig.

2023幎11月4日

Hei Elias,

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk sted å finne en hund

Fantastisk sted å finne en hund. Dyreportal.com gjorde det enkelt å finne den perfekte fÞlgesvennen. Imponerende service og bredt utvalg!

2023幎11月1日

Hei Emma,