Jeg opprettet abonnement og la inn kortinfo for Ã¥ kunne kontakte en selger i en aktiv annonse pÃ¥ siden. Da jeg trykket pÃ¥ "kontakt" pÃ¥ annonsen etter Ã¥ ha opprettet abonnement, sÃ¥ ble jeg sendt videre... ãã£ãšèŠã
God plattform og hjelpsom support. Det var fÞrste gang jeg brukte dyreportal.com, sÃ¥ jeg hadde mange spÞrsmÃ¥l. Jeg kom i kontakt med Benedikte, som tok seg tid til Ã¥ forklare alt om fordelspakken og h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rask hjelp og stor forstÃ¥else! Jeg hadde ved en feil aktivert et abonnement uten Ã¥ vÊre klar over det og ble ganske frustrert da jeg oppdaget det. Jeg kontaktet kundeservice og fikk svar samme dag fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Enkel og effektiv tjeneste. Vi lette etter en ny hund til familien, og en venn anbefalte Dyreportal. Vi fant en nydelig valp i nÊrheten, og hele prosessen fÞltes trygg og oversiktlig. Det virket ikke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Dyreportalen er en seriÞs nettside
Dyreportalen er en seriÞs nettside. Det er stedet der jeg foretrekker å kjÞpe eller selge hund. Prisen er kanskje litt hÞy, men jeg har funnet en hund gjennom den, så det går nok.

Dyreportal ããã®åç
Fantastisk sted å kjÞpe en katt
Fantastisk sted å kjÞpe en katt. Nettbutikken har et bredt utvalg og informativt innhold.

Kundeservice er i toppklasse
Kundeservice er i toppklasse, og nettsiden er enkel å navigere. Alt i alt et veldig bra sted å finne nye kjÊledyr.

Dyreportal ããã®åç
Herlig portal hvor man kan kjÞpe deâŠ
Herlig portal hvor man kan kjÞpe de sÞteste valpene og mange andre kjÊledyr.

Fantastisk opplevelse med Ã¥ kjÞpe enâŠ
Fantastisk opplevelse med å kjÞpe en hund og rask respons fra kundeservice. Takk for alt.

Dyreportal ããã®åç
Opprettet en gratis bruker og meldteâŠ
Opprettet en gratis bruker og meldte meg på deres kjÊledyrsagent, jeg har allerede mottatt flere bud på kjÊledyr som passer til mine behov.

Hold dere langt unna!
Hold dere langt unna!. DETTE ER SVINDEL!. Jeg var så dum å gikk fem på i ett svakt Þyeblikk fordi jeg fant en hund jeg kunne tenkt med og ble helt blendet for alt annet, betalte 9kr for å komme i kontakt med eier (bare der burde alarmen gå, men igjen jeg var blendet og det eneste jeg tenkte på var hunden) sendte melding til eier og hÞrte heller aldri noe!. Noe som gav meg en vond fÞlelse, så skjekket litt nÊrmere og fant ut at alt bare er piss og lureri!.
Så nå går jeg uten bankkort en liten stund, fordi jeg sperret det kortet jeg hadde så de ikke kan bruke det hvis de skulle fått tak på kortinformasjonen.
IGJEN!. SVINDEL SVINDEL SVINDEL!.

Dyreportal ããã®åç
Vi hadde opprettet annonsene vÃ¥re etâŠ
Vi hadde opprettet annonsene våre et annet sted og aldri fått noen seriÞst henvendelser. Bare mennesker som ville ha valpene våre gratis. Men dyreportal.com endret på det. Vi skrev til dem om vi kunne bli oppfÞrt der gratis, de hentet bare annonsene våre, og allerede fÞrste dagen kom det seriÞse henvendelser. Etter 14 dager hadde vi solgt alle valpene våre til gode og trygge hjem. Vi er takknemlige for den smarte portalen deres og måten den markedsfÞrer deg på, og det beste av alt er at det var helt gratis for oss.

Om du leter etter hest
Om du leter etter hest, hund, katt eller fugl, kan du finne alt her. Dyreportal.com har et stort utvalg av alt. Vi fant vår nye hest her. Et pålitelig sted å kjÞpe kjÊledyr.

Dyreportal ããã®åç
Vi er virkelig imponert over Ã¥ selgeâŠ
Vi er virkelig imponert over å selge hundene våre herigjennom. Etter veldig kort tid hadde vi allerede funnet nye eiere til alle valpene våre. Alle henvendelsene var seriÞse og fra gode mennesker. Vi fÞler oss helt trygge med å selge hundene våre her.

Dyreportal ããã®åç
SÃ¥ mye utvalg av fugler
Så mye utvalg av fugler, det er ikke mange steder som kan skryte av å ha et så godt utvalg som dyreportla.com har. Jeg har funnet to undulater som var akkurat det jeg lette etter. De er sunne og har fantastiske farger.

Dyreportal ããã®åç
Min familie og jeg har funnet vÃ¥r nyeâŠ
Min familie og jeg har funnet vår nye kanin gjennom hjemmesiden. 10/10 stjerner.

Dyreportal ããã®åç
Fem stjerner for kundeservice og femâŠ
Fem stjerner for kundeservice og fem stjerner for portalens funksjonalitet. Enkel, rask og oversiktlig nettside. Jeg fant akkurat den hunden jeg lette etter, så jeg er veldig fornÞyd.

Dyreportal ããã®åç
Fikk tak i en sjelden papegÞye her
Fikk tak i en sjelden papegÞye her. MÞtte en hyggelig selger som virkelig vet alt om fugler, spesielt denne spesielle arten. Jeg fikk mye nyttig informasjon, og det var virkelig en hyggelig opplevelse.

Dyreportal ããã®åç
Jeg synes virkelig dyreportal.com erâŠ
Jeg synes virkelig dyreportal.com er smart for oss selgere. Jeg har en kennel og kjenner til alt om å motta mange useriÞse henvendelser fra andre sider. Men alle henvendelser fra Dyreportal.com har resultert i salg til seriÞse kjÞpere. Jeg kan derfor stå inne for nettstedet og vil anbefale det til alle.

Dyreportal ããã®åç
Fantastisk sted å kjÞpe akvariefisk
Fantastisk sted å kjÞpe akvariefisk. Jeg fant akkurat de artene jeg lette etter.

Dyreportal ããã®åç
Min opplevelse med Ã¥ kjÞpe en hest herâŠ
Min opplevelse med å kjÞpe en hest her var enestående. Jeg fikk all nÞdvendig informasjon fra siden og kom raskt i kontakt med eieren av hesten. Sterk anbefaling for de som leter etter hest eller ponni.

Dyreportal ããã®åç
Jeg fant den mest perfekte katten her
Jeg fant den mest perfekte katten her. Vi hadde lett etter en Maine Coon i flere måneder uten hell. FÞrste dag på dyreportal.com fant vi det vi lette etter, og nå er vi stolte foreldre til en liten Maine Coon-killing.

Fantastisk opplevelse med Ã¥ kjÞpe enâŠ
Fantastisk opplevelse med å kjÞpe en undulat til familien vår. Det var en glede å bruke siden, enkel og oversiktlig.

Dyreportal ããã®åç
Fantastisk sted å finne en hund
Fantastisk sted å finne en hund. Dyreportal.com gjorde det enkelt å finne den perfekte fÞlgesvennen. Imponerende service og bredt utvalg!