FÞrste besÞg hos Eva og Co. Super god service og vejledning. Meget positiv oplevelse. Mvh Jon Houmann
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi oplever en god behandling hos DyrlÊge Eva Christensen. Personale kompetente og gÃ¥r op i deres arbejde. Hvis der opstod tvivl undervejs, bliver der taget hÃ¥nd om og man fÃ¥r svar. Der bliver drage... ãã£ãšèŠã
Vores kat var blevet bidt og havde et sÃ¥r, der ikke ville hele. Uden problemer fik vi en tid, og selvom vores kat var bange m, fik hun god behandling, der virkede meget hurtigt. Ved kattens Ã¥rlige tje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
DyrlÊge Eva Christensen sÊtter tryghed for dig og dit dyr i centrum. Mange dyr kan ikke lide at komme på dyreklinikker eller kÞre i bil. Her tilbyder jeg et alternativ; jeg kommer hjem og behandler dit dyr i sine vante og trygge omgivelser. Hvilket...
é£çµ¡å
Vejlevej 357g, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- dyrlaege-ec.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste dyrelÊge i Kolding
Den bedste dyrelÊge i Kolding.
Mine katte har altid fået den bedste behandling og er altid blevet mÞdt med et smil. Det er rart at vÊre hos dem og man fÞler man er i trygge hÊnder
Vi er glade for at bruge dette sted
Vi er glade for at bruge dette sted. kan kun anbefale stedet til andre. =)
Fantastisk dyrlÊge
Lige fra man kommer ind af dÞren, fÞler man sig tryg og i de bedste faglige hÊnder â€ïž. Er opdrÊtter af racekatte, og bruger dyrlÊge rigtig meget.
- hvor er jeg lykkelig for at have fundet sÃ¥ godt og trygt et sted â€ïž
KÊmpe anbefaling herfra, og DyrlÊge Stella er fantastisk ð¥°
Sterilisation
Jeg fik vores tÊve steriliseret hos DyrlÊge Eva Christensen og det har vÊret den mest betryggende dyrlÊgeoplevelse, som jeg har haft. Alt, lige fra telefonisk vejledning, selve operationen til opfÞlgende aktiviteter m.m, fungerede i de mest trygge og professionelle rammer. Vi mÞdte forskellig personale, alle enorme imÞdekommende og omsorgsfulde, - netop hvad vi havde brug for. Et stort tak og de varmest anbefalinger herfra.
De sÞdeste dyrlÊger â€ïž
De sÞdeste dyrlÊger/klinikassistenter â€ïž. Jeg skrev sÞndag en besked pÃ¥ messenger, og der blev svaret hurtigt tilbage â€ïž. Fik en hurtig tid til Anton â€ïž. De kan helt klart anbefales â€ïž
fantastisk dyrlÊge
fantastisk dyrlÊge. vi skulle have vores hund aflivet. det var så roligt og der blev givet tid til et "sidste farvel" samt lyttet til Þnsker man havde dertil samt udvist stor respekt for, at det er/var ens bedste ven, som man skulle tage afsked med. Nu skifter vi dyrlÊge til Jer med den anden hund vi har.
Verdens bedste dyrlÊge
Verdens bedste dyrlÊge, er ansat hos dyrlÊge Eva Christensen, DyrlÊge Christina Rosendahl, som min SchÊferhund altid har vÊret både glad og tryg ved, at skulle komme, Christina har en fantastisk adfÊrd, som gÞr at både hunden og jeg har vÊret glade og trygge ved. Da min hund på 9 år, desvÊrre blev syg og ikke lÊngere havde et for min dejlige hund vÊrdig tilvÊrelse, stod Christina som altid parat, og hun hjalp med at trÊffe den rigtige beslutning, og kom hjem til os, selv om vi bor et godt stykke fra Kolding, Alt foregik stille og roligt, med omsorg og kÊrlighed, og igen elskede min hund at snakke med Christina. Så kommer i til den forfÊrdelige dag, hvor den grimme beslutning skal trÊffes, og i skal sige farvel, så kan jeg kun anbefale at få Christina til at komme hjem til jer, så alt foregår helt stille og roligt, det er hårdt at tage afsked, men måden det gÞres på lindrer lidt i nuet. Så en kÊmpe stor tak til Christina, får jeg en hund igen, uanset hvor i verden jeg befinder mig, så vil Christina altid vÊre vores dyrlÊge.
Fantastisk dyrlÊgeteam.
Fantastisk dyrlÊgeteam.
Sympatiske, hjÊlpsomme, fleksible og lyttende. KÞrer ud ved behov, hvilket er hÞjt vÊrdsat med en stÞrre dyreflok.
De bedste anbefalinger herfraððŒ
De bedste anbefalinger herfraððŒ
Vores kat kommer ofte galt afsted, og skal tilses. Her er han i de bedste hÊnder, trods han er lidt ked af at komme til dyrlÊge. Uanset hvem der har behandlet ham i klinikken, er de alle så sÞde, omsorgsfulde og kompetente. Da han blev kastreret, ringede de også dagen efter og spurgte til ham. Jeg er meget tryg ved at komme her, og de er også altid sÞde til at hjÊlpe over telefonen.
Tak for den bedste og mest professionelle behandlingððŒ
Virkelig positiv oplevelse.
Virkelig positiv oplevelse.
BÃ¥de med service og prisen er jeg virkelig positivt overrasket.
Rigtig god og omsorgsfuld oplevelse med Stella i forbindelse med behandling og desvÊrre til sidst en aflivning af min undulat, som Stella var så elskvÊrdig at komme på hjemmeadressen og foretage.
Der findes ikke rigtig nogen dyrlÊger i det sydlige Jylland som har forstand på undulater, men selvom de ikke "reklamerer" med det, så kan jeg anbefale Stella, hvis man skulle have brug for hjÊlp til sin undulat.
Fejl af kÞn på killing
2 af dyrlÊgerne på klinikken har taget fejl af kÞnnet på en killing.
Vi får at vide at de beklager, og den slags sker!
Vi kan til nÞd forstå at én tager fejl, men at en anden begår samme fejl 4 uger efter er bare ikke i orden. Det skal bare ikke ske.
Fantastisk dyrlÊge
Vi prÞvede denne dyrlÊge for fÞrste gang i mandags og er yderst tilfreds.
Vores hund Herkules var syg og der er taget så godt hånd om ham. Vi kommer bestemt der igen.
SÞd og professionel personale som går op i dyrene.
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
Fremragende dyrlÊge
Rigtig gode, rare og professionelle folk, der ved hvad de laver. Jeg kommer igen, hvis mine hunde for brug for noget. Det her er det bedste sted i byen og jeg er ret sikker på, jeg har prÞvet alle stederne efterhånden. Det er det eneste sted, jeg personligt vil anbefale med fuldstÊndig ro i hjertet
Fik i dag vores kat aflivet hos Eva.
Fik i dag vores kat aflivet hos Eva.
Virkelig god oplevelse, midt i sorgen, men fik virkelig god behandling og forklaring om, hvordan det kom til at foregå.
Tusind tak Eva.
Fantastisk klinik med de skÞnneste ansatte
FÞrste gang vi benyttede os af klinikken var en ren fornÞjelse, de elskede vores lille kat Hermann, og Þnskede og beholde ham efterfÞlgende (super sÞdt) vi fik dengang kastreret, ÞremÊrket og han fik kur mod Þremider. Fantastisk service og prisen var helt fair. Vi har nu haft vores anden lille mis til en lidt stÞrre operation, og forlÞbet har også vÊret fantastisk. Ikke nok med at prisen svarede overens med hvad der var lovet, ringede de også til os efterfÞlgende, og spurgte hvordan vores mis havde det. Man får virkelig den fornemmelse af sygeplejerskerne og lÊgerne virkelig bekymrer sig for de dyr der bliver behandlet. Super professionelt! De fortjener mere end 5 stjerner.
KÊmpe ros og anbefaling her fra.
De BEDSTE anbefalinger herfra ð¥
De BEDSTE anbefalinger herfra ð¥
Det er nu 2. Gang min lille hund har haft behov for stÞrre operationer som jo desvÊrre også krÊver at den skal i fuld narkose.
Inden jeg startede med at gÃ¥ ved Eva var min hund panisk angst for dyrlÊger, men det fik det dygtige team her sat en stopper for ð
De behandler alle dyrene super godt, som var det deres egne, de har den dybeste medfÞlelse & gÞr tingene efter DIT Þnske ð
De holder en super godt informeret & opdateret inden behandlingen, under behandlingen & efter behandlingen, sÃ¥ de er sikre pÃ¥ at ens kÊreste eje har det godt & som forventet ð¶
Ydermere er de yderst rimelige med priserne!
Jeg ville til enhver tid bruge det dygtige team ved Eva Christensen & det vil jeg ogsÃ¥ anbefale alle andre som Þnsker en god behandling samt en god oplevelse ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ