Vi blev betjent af Jack, som var yderst hjÊlpsom til at hjÊlpe os til at finde de rigtige materialer, til bedste pris og kvalitet ifm. spartling og filtning af lofter og vÊgge, samt andre smÃ¥opgaver.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Too much annoying ad about your services. Be less intrusive. Platform: YouTube
Var forbi forleden for at finde noget maling i Valby til min carport, efter at have mistet min mor og havde kun nogle farvekoder at gÃ¥ efter. Selvom manden bag disken ikke kunne hjÊlpe, var han yderst... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Too much annoying ad about yourâŠ
Too much annoying ad about your services. Be less intrusive. Platform: YouTube
Super service, kompetent rådgivning
Masser af god kompetent rÃ¥dgivning, masser af viden om skamolplader og silikatmaling. Virkelig hjÊlpsom og god betjening. De fÃ¥r 5 stjerner herfraðª
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Virkelig god betjening og stor viden om produktet
Meget venlig og hurtig betjening
Meget venlig og hurtig betjening
Kommer helt sikkert igen nÊste gang jeg skal bruge maling og ekspertise
Jack i Valby har ydet en fremragendeâŠ
Jack i Valby har ydet en fremragende service til os idag. Vi kan på det varmeste anbefale Dyrups farvehandel i valby. Husk at spÞrge efter Jack.
God kundeservice
God kundeservice i butikken i Tingstedet Valby.
God proff service- betjent af superâŠ
God proff service- betjent af super serviceminded Jack
God og professionel service
God og professionel service. Jeg blev serviceret af Jack
Serviceminded og professionel
Dejlig oplevelse og yderst professionelt personale, havde den behagelige oplevelse af Jack, som kom med gode råd og vejledning og gav en service i hÞjeste klasse.
Rigtig god betjening
Jack var dagens mand i skysovs, og har reddet projekt maling af sovevÊrelse. Maling til tjekket pris, da Jack tryllede lidt for os. Faglig dygtig til at forklare hvordan malingen opfÞrte sig, og hvorfor projektet var gået galt og ledte os derfra på rette vej!
Super service fra farverige Jackð
I Dyrp Valby fÃ¥r man en fremragendeâŠ
I Dyrp Valby får man en fremragende service. Du kommer blot med dit projekt i detaljer, og så guider de og vejleder dig igennem det hele. Den ansatte Jack Egebjerg gjorde os fuldstÊndig tryg og overbevist i, at den fÊlles lÞsning var den rigtige. Nu skal der bare males.
Vi har fået rigtig god hjÊlp af Jack
Vi har fået rigtig god hjÊlp af Jack; god service, energi og faglig sparring som vi vÊrdsÊtter. Vi opsÞgte netop en "rigtig" farvehandler, da vi havde brug for gode råd.
Vi undrer os lidt over priserne.
Den prÊcis samme maling "ekstra stÊrk, trÊ/metal, glans 30, 1L" tonet, koster i Valby 4/1 519,- og 27/1 499,-, mens den hos Silvan NÞrrebro 3/2 koster 299,95,-.
Vi kan ikke se forskel, men måske er der noget vi har overset?
Absolut den bedste service
Absolut den bedste service!
Peter (ejer af butikken) kÊmpe stjerne. Specielt hvis man intet ved om hvordan man maler, eller hvad man skal bruge. Peter ved alt og samtid er så tålmodig, rolig han guider så godt igennem. Tak!
Super hjÊlp af Claus og Jack!
Super hjÊlp af Claus og Jack!
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Vi fik hjÊlp af Claus til at Êndre en farve, som vi ikke var tilfredse med. Selvom malingen var kÞbt et andet sted, var Claus hjÊlpsom og vi gik afsted med en farve vi var tilfredse med!
Tak til Claus og Jack
Tak til Claus og Jack. Verdens bedste service.
Fik den bedste service i butikken afâŠ
Fik den bedste service i butikken af Jack
Kan kun anbefales
Super god service i Valby afdelingen
Hurtig handel og meget hjÊlpsom af Jack
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ