䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

HOS DYYT ER DU IKKE BARE EN I MÆNGDEN - HER ER DU UNIK! Hos DYYT er det vores mission at give sÃ¥vel unge som gamle en god og sikker oplevelse, nÃ¥r de skal tage kÞrekort. Vi gÃ¥r aldrig pÃ¥ kompromis - hverken med sikkerheden, kvaliteten af vores undervisning og undervisere eller oplevelsen. Anette Rolighed Larsen er den stolte ejere af DYYT, og har vÊret med til at skabe den kÊmpe succes, DYYT har i HjÞrring og omegn. Mere end 1000 gange i lÞbet af de sidste 3 Ã¥r har der vÊret en elev fra DYYT til kÞreprÞve. Det giver et gennemsnit pÃ¥ mere end 300 kÞrekort om Ã¥ret, og det er vi meget stolte af! Årsagen til succesen er ikke til at tage fejl af - ved DYYT springer vi ikke over, hvor gÊrdet er lavest, og det betaler sig – bÃ¥de for os og for dig. Vi lever af referencer Tilfredse kunder er lig med flere tilfredse kunder. Vi ved, at en kÞreskole er en servicevirksomhed, og det er dig, der er med til at skaffe den nÊste kunde i butikken. Netop derfor skal du vÊre sÃ¥ tilfreds, at du har lyst til at sende venner og bekendte vores vej, nÃ¥r de skal have kÞrekort. Mellem 3-400 personer tager kÞrekort ved DYYT hvert Ã¥r, heraf er langt de fleste referencer - det er vi stolte af! Vores kÞrelÊrer DYYTs professionelle kÞrelÊrer stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig med den udfordring, du stÃ¥r over for, og du bliver ikke lukket ud i trafikken, fÞr du har modtaget den lovpligtige undervisning, og fÞr bÃ¥de du og vi er overbeviste om, du kan fÊrdes sikkert i trafikken. FÃ¥r du gode tilbud om at kunne nÞjes med mindre undervisning (det gÊlder bÃ¥de teori og kÞretimer), sÃ¥ skal du vide, at det er dokumentfalsk at skrive under pÃ¥, at man har modtaget undervisning, som man ikke har modtaget. Bliver det opdaget, giver det bÞde og en plettet straffeattest i 5 Ã¥r. VÊlg derfor en kÞreskole, der overholder reglerne! Alle vores elever er dÊkket af en fÞreforsikring, som vi har valgt at tegne.

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Dårlig kÞreskole

Min oplevelse med Dyyt kÞreskole var helt Êrligt under al kritik. Jeg har aldrig fÞr vÊret i et undervisningsmiljÞ, der fÞltes så ubehageligt og utrygt.

KÞrelÊreren havde en ekstremt aggressiv og nedladende mÃ¥de at kommunikere pÃ¥. I stedet for at hjÊlpe eleverne, blev der konstant talt grimt, rÃ¥bt og skabt en stemning af frygt og pres. Flere elever blev sÃ¥ pÃ¥virkede, at de sad og kÊmpede med tÃ¥rerne – og det virkede fuldstÊndig ligegyldigt for underviseren.

Det, der gÞr det endnu vÊrre, er de mange kommentarer, som var langt over grÊnsen. Der blev sagt ting, som fremstod både diskriminerende og dybt respektlÞse. Det er helt uacceptabel opfÞrsel, isÊr i en undervisningssituation, hvor man skal fÞle sig tryg for at kunne lÊre.

I stedet for at gÃ¥ derfra med selvtillid bag rattet, gik man derfra med en klump i maven. Det fÞltes ikke som en kÞreskole – det fÞltes som et sted, hvor man konstant blev presset ned og gjort usikker.

Jeg kan på ingen måde anbefale Dyyt til nogen. Hvis du vil lÊre at kÞre bil i et trygt og respektfuldt miljÞ, så find et andet sted.

2025幎8月7日

Direkte pÞlle oplevelse

Direkte pÞlle oplevelse. KÞrelÊren var sur og dagligt I dårligt humÞr. Der blev talt grimt og brugt et voldsomt nedladende sprog. Vi er flere på holdet der har grÊdt under kÞretimerne, og oplevet personlig angreb til teorilektioner. KÞrelÊren er racist, homofob og sexist mod sit eget kÞn. Der var racistiske jokes rettet mod elever med en anden etnicitet. Flere elever endte med at skifte hold, men har ikke set en skygge af de penge der skulle komme tilbage. Hun smasker på mad og sidder med nÊsen I sin telefon mens at hun er ude at kÞre med sine elever. Hun fortÊller kommentarer som "Du får aldrig kÞrekort" eller "Har de skudt dig I hovedet til din hÞreprÞve" eller "Du fortjener at blive dyttet af" Eller bare direkte noget personligt. Hun er ligeglad med om man begynder at grÊde, så kan du bare forvente endnu en skideballe. Hun siger bl.a "Hold nu op med at tude" og mere I den stil. Hun svare hverken på beskeder eller telefon opkald når det gÊlder. Hun holder ryge pauser under kÞretimerne og står at puster rÞgen ind I hovedet på sine elever. Hun er psykisk ÞdelÊggende og det er utroligt ubehageligt at vÊre I hendes selvskab. Der lugter af rådne Êg og kold kylling inde I hendes bil. Kan ikke anbefales. Oplevelse fra den varme undergrund. Håber aldrig at mÞde kvinden igen I mit liv.

2025幎5月1日
自発的なレビュヌ

DYYT kÞreskole kan helt klart

DYYT kÞreskole kan helt klart anbefales. Jeg har simpelthen haft den bedste oplevelse, med både plads til sjov og alvor. Annette er en helt vidunderlig lÊrer både til det praktiske og teoretiske. Hun er så sÞd og sjov jeg kunne ikke have Þnsket mig en anden lÊrer end hende.

2025幎5月23日

KÊreste Ida.

Det glÊder os at du har haft en god oplevelse og at du deler den med os!

Tillykke med kortet.

Venligst
DYYT Teamet

Dyyt-kÞreskolen er virkelig noget sÊrligt

Dyyt-kÞreskolen er virkelig noget sÊrligt, og det skyldes mest af alt Annette, den bedste kÞrelÊrer nogensinde. Hendes passion for at lÊre mig at kÞre går langt ud over bare at bestå prÞven. Annette er tålmodig, stÞttende og dedikeret til at gÞre hele processen sjov og lÊrerig. Det fÞles som om, at hver kÞretime ikke kun handler om at lÊre at dreje korrekt eller bremse på det rigtige tidspunkt, men også om at opbygge selvtillid og få mig til at fÞle, at jeg virkelig kan mestre det her. Med Annette ved min side er kÞrekortet ikke lÊngere bare et mål; det er en personlig rejse mod at blive en dygtig og selvsikker bilist. Jeg er virkelig taknemmelig for at have haft hende som min kÞrelÊrer.

2023幎1月5日

DYYT KÞreskole]

DYYT KÞreskole]. DesvÊrre har jeg oplevet gentagne tilfÊlde af råben og nedladende tale fra hendes side, når jeg begår fejl under kÞrslen. Dette har gjort mig meget ubehagelig til mode og har påvirket min selvtillid negativt.

For nylig havde jeg en episode, hvor jeg skulle lÊre at kÞre i en rundkÞrsel. På grund af den hårde tone og den negative attitude bad jeg om en pause for at samle mig. DesvÊrre blev jeg mÞdt med yderligere nedladende kommentarer og blev bedt om at stoppe med at tude.

Jeg fÞler også, at undervisningen generelt er forhastet, da min kÞrelÊrer taler meget hurtigt og ikke giver mig mulighed for at absorbere og forstå de vigtige punkter. Dette har fÞrt til, at jeg ikke fÞler, at jeg lÊrer nok under mine kÞrelektioner.

Jeg håber virkelig, at I vil tage min oplevelse seriÞst og trÊffe de nÞdvendige foranstaltninger for at sikre en mere professionel og stÞttende undervisningsmiljÞ. Det er vigtigt for mig at fÞle mig tryg og respekteret under mine kÞrelektioner, så jeg kan lÊre og udvikle mine kÞrefÊrdigheder på den bedst mulige måde.

2023幎6月2日

Fantastisk oplevelse! 🀩

Fantastisk oplevelse!

Annette er den sÞdeste kÞrelÊrer og der er altid plads til sjov.
Der er bliver også taget hÞjde for den enkelte elev. Vi fandt hurtigt ud af at jeg ikke kunne koncentrere mig om at kÞre i 1,5 time af gangen. Så Annette tilpassede så vi kun kÞrte 45 min afgangen.
Kan varmt anbefale Dyyt kÞreskole 🀩

2022幎11月29日

Hej Jessica.

Tusind tak for den fine anmeldelse!

De bedste hilsener fra
Team DYYT

FuldstÊndig forfÊrdelig oplevelse..

FuldstÊndig forfÊrdelig oplevelse..! Startede i maj 2021 og afsluttede i slutningen af oktober! Under kÞretimerne bliver man råbt af, hvis man laver en fejl der ikke passer kÞrelÊreren. Undervisningen er meget baseret på (af mit opfattelse) hvor meget kÞrelÊreren kan lide en.

2022幎7月10日

ForfÊrdelig Oplevelse ved en Meget

ForfÊrdelig Oplevelse ved en Meget uprofessionel kÞreskole.
KÞrelÊrer taler meget grimt og nedladende til elever og er meget useriÞs.

2021幎12月11日

Hej!
Vi hos DYYT er meget kede af din opfattelse af kÞreskolen, du er velkommen til, at kontakte os sådan at vi kan få en dialog om din opfattelse, da vi tager denne slags anmeldelser meget alvorligt.

Venligst
DYYT teamet.

KÞrekort på 1. klasse

Min oplevelse ved dyyt, var det bedste.
Teorien blev formidlet, så det var til at forstå og kÞrslen blev gjort hyggeligt, så ens nerver ikke sad uden på tÞjet!
Kan kun anbefale DYYT.

2021幎10月31日

Hej Maja

Tusind tak for den fine anmeldelse!

De bedste hilsener fra
Team DYYT

Skod frima

Skod frima. Skriver at de kan give kÞrekort på 6 uger. Nu er der gået 12 uger. Dårlig Information fra dem. Vil ikke anbefale nogen at bruge dem! Fortryder at jeg tog dem!!!

2019幎6月3日

Hej
Marcel!!
Du har aldrig gået på vores kÞreskole. Så hvorfor du laver en sådan anmeldelse forstår vi ikke.
Vi kan ikke give kÞrekort på 6 uger, så ikke noget vi overhovedet lover.
Det tager mindst 3 mdr.
Du er velkommen til kontakte os, men en anmeldelse som
den her er ret useriÞst.
DYYT kÞreskole

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。