䌁業情報

1. 䜏たいのサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DÞdsboNord er specialister i kÞb, rydning og vurdering af dÞdsbo og indbo. Vi er ét af Danmarks fÞrende dÞdsbo rydningsvirksomheder, som tilbyder kÞb af alle slags dÞdsbo. Vi er hurtige, effektive og så ved vi prÊcis hvordan et dÞdsbo skal afvikles. For sÊlgeren af et dÞdsbo er det vigtigt at få så hÞj en pris som muligt for indboet. Samtidig er det vigtigt at man fÞler sig tryg ved virksomheden der kÞber og rydder dÞdsboet. Vi kan tilbyde en professionel og effektiv rydning af boet og vi betaler Danmarks hÞjeste dagspris for denne ydelse! DÞdsboNord har mange års erfaring, med kÞb og vudering af dÞdsbo og vi tilbyder altid en god pris og gratis vurdering. VÊlg mellem personlig vudering eller send billeder til os af dÞdsboet på telefon eller mail og få et tilbud indenfor cirka 1 time! Vi kÞber dÞdsbo, konkursbo, restboer og foretager også total rydninger af dÞdsboer. kÞber og betaler for dÞdsboet kontant og afregner efter aftale, derefter rydder vi lejligheden, huset, loft og kÊlder så hurtigt som muligt.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

4件のレビュヌ

Den dårligste oplevelse

Nåede aldrig til en aftale, da jeg blev mÞdt ualmindelig uhÞfligt og uprofessionelt. Havde forinden sikret mig, at firmaet holder åbent om sÞndagen, da boet skulle tÞmmes denne dag. Jeg orienterede om indholdet i indboet, og refererede til hjemmesiden, som fortÊller om både kÞb og rydning.Firmaets reprÊsentant mente jeg lever i en fantasiverden, at malerier er affald ( og vi drÞftede ikke yderligere, hvilke maleriet, der var tale om) samt at jeg ikke har forstået noget som helst, da jeg nÊvnte hjemmesidens tekst om opkÞb ( samt rydning). Anbefaler ingen at bruge dette firma.
Er efterfÞlgende mÞdt med påstand om beruselse, ophidselse og vrede, hvilket nÊrmer sig urigtige injurier

2024幎8月25日
自発的なレビュヌ
DÞdsbonord ロゎ

DÞdsbonord からの回答

Blev useriÞst kontaktet SÞndag kl 12.00 af telefon nr 29221913 (i 59 Sekunder) som er ude og kÞre bil med dårlig forbindelse. Personen oplyseste at hun hade et DÞdsbo og at der over flere omgange har vÊret fjernet vÊrdi fra ved flytninger og nu var det så et dÞdsbo hvor de igen hade fjernet Alt vÊrdi fra DÞdsboet som de var på vej ud for af gÞre så der kun var almindelige mÞbler og malerier tilbage som vi uhÞfligt skulle (KÞbe) sagde hun mens hun grinede hÞjt og lÞd meget Fuld. hun blev oplyst at vi ikke kÞber malerier da de ingen vÊrdi har! Hun blev meget Sur og ophidset og råbte at de malerier hun hade var millioner af kroner vÊrd! Jeg beklager at vi ikke var indtraseret i at kÞbe det affald som både var belagt med Guld og millioner af kr vÊrd. Sådan fungere det naturligvis ikke da vi tager betaling for at fjerne et DÞdsbo hvor aviger allerade selv har fjernet vÊrdien. Samtalen var Telefonfis og varede KUN 59 sekunder da den useriÞse person smÊkkende rÞret på i Galskab da hun var rigtig sur og meget Beruset. Måden hun Grinede meget HÞjt på over at hun skulle sÊlge afdÞdes effekter var meget Upassende og hade ikke lyst til at tale med vedkommende efter det for det var modbydeligt og respektlÞst overfor afdÞde. Viste med det samme at den Meget Fulde gamle dame ville åbne en Flaske Gammel dansk mere inden at hun gik på Trustpilot. :-)

Super service...

Super service.... Jeg skulle have tomt og ren gjort en lejlighed, efter en lejer var flyttet... MÞdtes om fredagen, aftalte en god pris. De fik indtil fredagen efter, til at rydde og rengÞre lejelighed. Men allerede om mandag aften, var de fÊrdige med en rigtig flot resultat...

2020幎7月7日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig stil

Skulle have tÞmt en bolig efter, at svigermor var flyttet på plejehjem.
Lavede skriftlig aftale om total rydning og totalrengÞring.
Ønskede hele betalingen forud, men vi blev enige om 50% fÞr opgaven og 50% efter opgaven - med en 24 timers betalingsfrist (Þnsker straksoverfÞrsel via bank). Firma vil sende billeder som dokumentation for rydning og rengÞring.
Om aftenen på rydnings- og rengÞringsdagen skriver jeg for at hÞre, om det er gået (eller går) planmÊssigt - jeg skal jo trods alt betale senest nÊste dag.
Firmaet vÊlger så at tolke det som mistro og Þnsker nu pludselig de sidste 50% af betalingen inden rengÞringen ellers kÞrer de om 15 min. og Þnsker mig god arbejdslyst med rengÞringen.
Har sjÊldent oplevet så uprofessionelt set-up. Aftaler bliver ikke holdt, selv om de er skriftlige.
Rydningen af boligen kan der ikke udsÊttes noget på, det blev gennemfÞrt.

Opdatering: DÞdsboNord har efter 5 år svaret på anmeldelsen. Jeg tror svaret taler for sig selv.

2018幎3月31日
DÞdsbonord ロゎ

DÞdsbonord からの回答

Hej Dårlige betaler Karsten. Vi har tjekket dig i registeret over Dårlige betalere og kan se at du har mange udbetalte regninger, Kan ikke tilbyde at give kredit fÞr at du har betalt de skyldige belÞb til dine kreditore. TÞmmer fÞrst efter at hele indbetalingen er registeret på vores konto, Vi giver ikke kredit. Du har betalt for en Total tÞmning uden rengÞring, Huset blev total tÞmt uden rengÞring da du har fravalgt den service. Vi har givet dig en rabat på Over 70 % i forhold til hvad det koster at få tÞmt et hus i 2 plan med samme antal kvm, normal pris ligger på mindst 12.000 kr plus moms uden rengÞring. du betalte mellem 3-4000 for bortskaffelse af affaldet. Vi er selvfÞlgelig glade for at du er tilfreds med tÞmningen som du skriver da det er det eneste som du har betalt for. Vi kan ikke tage din ukorrekte anmeldelse seriÞs men vi kan tilbyde og sende dig en regning på restbelÞbet som er 8000 plus moms hvis det kan gÞre dig tilfreds.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。