Jeg havde en super god oplevelse ved deres synshal i Viborg. Synsmanden var meget imÞdekommende og flink, modsat mange andre synshaller jeg har vÊret i. Stedet ser ordentligt og rent ud. Mine... ãã£ãšèŠã
5/5 stjerner til JS Bilsyn! Grundige, hÞflige og altid med et smil pÃ¥ lÊben! Kan kun anbefales! Mig selv og flere bekendte har nu haft glÊden af at fÃ¥ bilen synet der, og altid samme gode ople... ãã£ãšèŠã
Super kompetent sted at fÃ¥ synet sin bil, bilen blev gennemgÃ¥et fra a til z, synsmanden var meget grundig. Dejligt at kÞre fra stedet og vide at ens bil er gennemgÃ¥et af en professionel. Klart 5 stj... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Meget god service ved syn af minâŠ
Meget god service ved syn af min veteranbil og hverdags bil. kan klart anbefales
Oder prÞvemÊrker and pay 100 kr forâŠ
Oder prÞvemÊrker and pay 100 kr for skat,when came to JS bilsyn to print them they take extra 100 kr.,becouse how he say I use time for printing.I call to skat and tell about this situation and skat told it shouldnât be extra payment,now they open case and will contact JS Bilsyn!
Har af flere omgange fået min bil synet hos hallen i Viborg. Grundige og fin rådgivning ved fejl/mangler
KÊmpe ja tak!
5/5 stjerner til JS Bilsyn! Grundige, hÞflige og altid med et smil på lÊben! Kan kun anbefales!
Mig selv og flere bekendte har nu haft glÊden af at fÃ¥ bilen synet der, og altid samme gode oplevelse! OGSÃ
hvis bilen ikke går igennem synet, grundet fejl! Man fÞler sig sku velkommen og får gået tingene igennem med synsmanden! LÊnge siden man har fundet et Êrligt og reelt syns sted!
KÊmpe hÞj 5âer herfra! ðïž
Virkelig en go oplevelse
Virkelig en go oplevelse.
Super gennemgang af bilen og forklaring af de ting han gennemgik.
Hele min familie bruger Steffen dernede fra. Kan kun anbefale!
Super god behandling!
Stedet ser ordentligt og rent ud.
Mine klare anbefalinger herfra, hvis man Þnsker et sted med personale der tager dig og din bil seriÞs, hvor det samtidigt ikke bare handler om at tjene hurtige penge på kunden
Fem stjerner!!
God hurtig service og altid med friskâŠ
God hurtig service og altid med frisk kaffe på kanden.
Mit kÞretÞj blev grundigt tjekket, jeg er glad for at vide at mit kÞretÞj er iorden.
Jeg vil benytte JS igen.
Perfekt bilsyn
Super kompetent sted at få synet sin bil, bilen blev gennemgået fra a til z, synsmanden var meget grundig.
Dejligt at kÞre fra stedet og vide at ens bil er gennemgået af en professionel.
Klart 5 stjerner herfra:-)
JS bilsyn Viborg
JS bilsyn Viborg
Finder ting på bilerne som ikke er relateret til syn, så bilerne skal til omsyn.
Stedet hÊnger i en tynd tråd= at de skal sÞrge for at få plusser, så de kan få lov til at holde åben, netop ved at finde ekstra fejl.
Andre synshaller ryster på hovedet når de får omsyn fra JS bilsyn Viborg.
VÊlger du syn ved dem, så gå selv med rundt og ind under bilen, eller tag en med som har forstand på hvad det krÊver, at syne en bil. Og hold Þje med at synsmanden ikke hammer hul i frisk plade med vilje.
TAG BILLEDER AF DE STEDER HAN TJEKKER TIL DOKUMENTATION.
Klage sendt til FÊrdselsstyrelsen.
5 punkter noteret til omsyn, 1 punkt var nÞdvendigt, at få lavet til omsyn.
De andre 4 punkter var ikke relateret til at skulle give omsyn.
En oplevelse ud over det sÊdvanlige
Professionel personale der er imÞdekomme, serviceminded og har humor!
Det er fantastisk at komme i synshallen, der bare er ren, ud over det sÊdvanlige, og mega kundevenlig.
De bedste anbefalinger fra min side
Mega flink og professionel medarbejderâŠ
Mega flink og professionel medarbejder ved Vojens synshal. Jeg anbefaler med stort hjÊrte.
Super god og venlig service og så endda billig
Super god og hurtig service uden tidsbestilling
God og venlig service og fik rabat
God og venlig service og fik rabat. Kan klart anbefales.
PrÞveplader
Rart med et lokalt synsfirma som udleverer prÞveplader
Husk at de tager et gebyr på 100,- for udgifter til prÞveplader.
Bil syn
Kom uanmeldt med bil til syn. Det kunne sagtens klares. God service.
Super god service
Super god service, jeg fik en omstille på min kones bil på at Venstre baghjul ikke bremse nok, hvilke var rigtig nok, fik lavet det samme dag og fik så bilen synet dagen efter, da jeg kun have 1 fejl koster det kun 50 kr at omstille den.
Når jeg skal have synet min anden bil nÊste år, erjeg sikker på andet bliver ved JS Bilsyn.
Rigtig god oplevelse ved JS bilsyn iâŠ
Rigtig god oplevelse ved JS bilsyn i Viborg - kom ind med min bil uanmeldt og fik en tid med det samme, desvÊrre stod min ene forlygte lidt skÊvt - JS var hurtige til at finde en skruetrÊkker frem og stille lygten for mig :-) og sÃ¥ var bilen klar til syn - JS Viborg skal helt sikkert syne min bil igen nÃ¥r den har fÃ¥et partikelfilter ðð»
Super service
Super service!
Fornuftig prisððŒ
Kommer helt klart igen.
Alt kan synes i Viborg afdelingen hvisâŠ
Alt kan synes i Viborg afdelingen hvis man kommer ude fra Ravnstrup auto så må forruden godt vÊre revnet fra passer siden og op midt på ruden og over mod fÞre siden, Bramsen skiver med store riller og rust og lygter der lyser i alle ratninger
Super synsmand i Viborg
Super synsmand i Viborg. Kom 20 min fÞr lukketid uden aftale og alligevel tog han sig tid til at syne min bil. Kan bestemt anbefales.HG 56537