レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Voordat ik een bestelling wilde plaatsen, heb ik vragen gesteld aan de klantenservice via email. Hierop kreeg ik uiterst correct en snel antwoord. Direct heb ik m'n bestelling geplaatst. De product... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede service! Kocht een aantal werkbroeken, eentje was te klein en die mocht ik op locatie komen ruilen, koste wel een aantal dagen extra. De andere was niet leverbaar (tot september) en e-werkb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Goede maten weergegeven. Erbij verteld dat je voor je eigen maat een 2-tal maten groter moest nemen. Dat klopte inderdaad. Lekker snel geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen.

企業が回答しました

企業情報

1. 安全服・作業服店

当該企業による記述

E-werkbroeken.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gespecialiseerd in advies en verkoop van werkkleding, beroepskleding en veiligheidskleding voor iedereen. Heldere taal, goede service en een perfecte uitstraling van jouw bedrijf staan bij ons voorop. Elke dag versturen wij pakketjes groot en klein, naar particuliere en zakelijke klanten. In alle kleuren en maten die je maar kunt bedenken voor werkkleding. Door gebruik te maken van Trustpilot laten wij graag zien dat kwaliteit van service nog altijd voorop staat bij online bestellingen. Op e-werkbroeken.nl vindt je ons grootste online assortiment voor beroepskleding, met merken als Blaklader, Mascot, Tricorp, Workman, Kariban, Russel en ook voor schoenen van Sixton. Check al onze reviews hier op deze pagina en wees welkom in onze webshop. Wij zijn je heel graag van dienst!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

dus het verschil ophalen of opsturen…

dus het verschil ophalen of opsturen van een paar schoenen van 47,46 vind u heel normaal , wat een bizarre mentaliteit , heeft u ,betaal het verschil gewoon terug , het hoeft niet , in dat geval bent u niet zomaar van mij af , daar kunt u op rekenen

2024年8月29日
自発的なレビュー

e-werkbroeken.nl からの回答

Als een aankoop niet naar wens is breng je het terug. Als het al gebruikt is dan kan je er verder niks meer mee, behalve er vanuit gaan dat je er goede service voor krijgt als er later wat mis gaat. Zo werkt het met aankopen en dat is in uw geval erg spijtig verlopen.
Het aanbod van geld terug bij retournering of het ontvangen van een waardebon tbv de het hele prijsverschil was een coulant bedoelde oplossing.
Wij kunnen totaal niet meegaan met de prijs die een online prijsstunter aanbied.
Als u geld terug wil dan berekenen we alleen het prijsverschil met hoe 'goedkoop' wij het artikel zelf online zouden kunnen aanbieden.
Wij hebben tevens geen laagste prijs garantie.
Alleen door contact met ons op te nemen kunnen we u wellicht nog verder helpen, want wij hebben verder geen gegevens van u. We kunnen het verschil met onze eigen online prijs dan uitrekenen en na ontvangst van uw rekeningnummer terugstorten.
Bel ons of mail ons in plaats van reviews te blijven schrijven, anders kunnen we niks voor u betekenen.
In elk geval veel succes toegewenst met uw aankoop.

5つ星のうち1の評価

Werkschoenen slechte kwaliteit, schuld gaat naar klant

Ik had werkschoenen besteld, werden netjes geleverd. Echter na 2,5 maand ongeveer begonnen de schoenen te slijten, aan de binnenkant en de buitenkant. Werkschoenen horen echt wel langer mee te gaan voordat de slijtage begint. Dit duidt duidelijk op slechte kwaliteit van het product. Uiteindelijk contact gehad met de klantenservice. Zeggen ze niks meer te kunnen doen en schuiven de de schuld naar de klant. Met een reden dat: 'de sokken te veel schuren' en hierdoor slijtage aan de binnenkant ontstaat. Aan iedereen aan wie ik het vertelt kijkt mij raar aan om zo'n domme reden te geven en niet gewoon eerlijk te zeggen van ja het product is van slechte kwaliteit. Tegenwoordig wordt alles maar op de klant afgeschoven om maar niks te betalen, erg jammer dat er geen oplossing kwam.

2023年12月15日
自発的なレビュー

e-werkbroeken.nl からの回答

We begrijpen de beoordeling want het is natuurlijk vervelend als je geen garantie krijgt op je klachtmelding.
Wij zijn hiervoor afhankelijk van de fabrikant en kunnen niet zomaar elke aanvraag op eigen kosten vergoeden. Als er slechts het vermoeden is dat het door eigen gebruik kapot is gegaan is er niks te beginnen. Schoenen slijten soms snel op de hak en dat kan meerdere oorzaken hebben. We werden haast gedwongen om exact uit te leggen wat er mis is gegaan door eigen gebruik, maar hebben daarna de kwestie afgesloten. We voeren geen discussie over garantie kwesties.
Wanneer producten meermaals retour komen met hetzelfde probleem dan stoppen wij met de verkoop van dat product of zelfs het merk, maar dat is in deze kwestie zeker niet aan de orde geweest.

5つ星のうち5の評価

Fijn dragende overhemden, betaalbaar en vlotte levering

Plezierig dragende degelijke stof, mooi model overhemd en vlotte levering. Aanrader dit bedrijf!!

2023年6月16日

e-werkbroeken.nl からの回答

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop! Wij danken u voor de mooie beoordeling en hopen u vaker te zien in onze webshop.

Klantenservice E-Werkbroeken

Top webshop !!!

Hierop kreeg ik uiterst correct en snel antwoord.
Direct heb ik m'n bestelling geplaatst. De producten werden volledig volgens afspraak geleverd en deze zijn ook volledig naar wens !!!
Ik ben uiterst tevreden over deze webshop !!!

2023年6月22日
5つ星のうち1の評価

Twee keer werd de levering uitgesteld

Twee keer werd de levering uitgesteld. Dat kan niet.

2023年5月30日

e-werkbroeken.nl からの回答

Vertragingen zijn helaas altijd mogelijk. Echter waren deze 2 vertragingen niet eens binnen onze directe invloed. Na het verzenden had GLS tot onze spijt meermaals uw pakket vertraagd vanwege extreme drukte in uw regio. Wij bieden ook andere verzendmethodes aan zoals DHL of PostNL en vertrouwen erop dat het niet zomaar weer voorkomt.
Veel plezier met uw aankoop toegewenst.

5つ星のうち2の評価

Onduidelijk

Goedemorgen!!
Hellaas heb ik nog niets ontvangen!
Geen briefje is de brievenbus.
We waren gisteren wel thuis!

2023年5月26日

Beste klant,

Als er een aantal dagen vertraging is bij de vervoerder hebben wij daar weinig invloed op en kunt u het beste contact met hun opnemen. Daarnaast is uw bestelling volgens de vervoerder bij u bezorgd.

Wij hebben reeds contact met u opgenomen om dit te bevestigen. Indien er een probleem is lossen we dit graag op via de mail.

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en dat u op basis van deze informatie ervoor kiest om deze beoordeling te herzien.

Klantenservice E-Werkbroeken

Trustpilot エクスペリエンス