KÊmpe anbefaling
Mega god app, cykler alligevel så jeg kan jo lige så godt få noget ud af det.
Fine rabatmuligheder, og sindssyg god customer service. Kan kun anbefale:)
Vi har udviklet et bonusprogram til dig, der rejser bÊredygtigt i og omkring KÞbenhavn. Du kan blive belÞnnet for at tage et fly eller handle i det samme supermarked, men hvorfor ikke når det gÊlder grÞn transport? Det laver vi om på! Bliv medlem og optjen dine fÞrste Earth Miles allerede i dag! App store: https://apps.apple.com/dk/app/earth-miles/id6468937721 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.earthmiles.users Spar op til 50 % gennem vores belÞnningspartnere direkte i appen.
Otto Buses Vej 5 , 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
Mega god app, cykler alligevel så jeg kan jo lige så godt få noget ud af det.
Fine rabatmuligheder, og sindssyg god customer service. Kan kun anbefale:)
This just makes sense! I've been using EarthMiles for a few weeks now and if you bike to work or take the metro anyway then why not get points and rewards for it! Don't need to change my usual routine and I get something back for my sustainable travel choices. Win, Win and would recommend. I'm happy.
Super nem og brugervenlig app. Så fedt, at jeg kan få rabatter uden egentlig at skulle gÞre noget anderledes i min hverdag. Jeg tager bare toget som jeg plejer, og belÞnnes med en rabat hos f.eks. GoBoat.
What not to like?
KÊmpe anbefaling.
Super god app, mega godt for os der bruger offentlig transport

Earth Miles ããã®åç
Earth Miles is what the earth needs.
Doing the right thing gets a lot easier when it's smooth and rewarding as â thank you guys!

Earth Miles ããã®åç
Very great app! Earth Miles gives me another reason to commit to sustainability. Earning points while doing everyday things like shopping and traveling to work? Itâs like a game Iâm winning at life. Plus, I LOOOVE the discounts I get ð reward for being good!
Earth Miles motiverer mig til at leve et mere bÊredygtigt liv, for den belÞnner mig for at tage grÞnne valg.
Appen er let at bruge, og den giver en fÞlelse af at gÞre en forskel. Så download den og begynd at optjene Earth Miles i dag!

Earth Miles ããã®åç
Super app med et fantastisk initiativ! Vi skal have flere til at transportere sig bÊredygtigt og det her er jo genialt. Underligt at der ikke er lavet det fÞr, når det f. eks har fungeret fint i mange år andre steder med loyalitetsprogrammer som f.eks SAS eurobonus. Denne app fremmer bare bÊredygtigheden. Win win

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã