䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Vi har udviklet et bonusprogram til dig, der rejser bÊredygtigt i og omkring KÞbenhavn. Du kan blive belÞnnet for at tage et fly eller handle i det samme supermarked, men hvorfor ikke når det gÊlder grÞn transport? Det laver vi om på! Bliv medlem og optjen dine fÞrste Earth Miles allerede i dag! App store: https://apps.apple.com/dk/app/earth-miles/id6468937721 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.earthmiles.users Spar op til 50 % gennem vores belÞnningspartnere direkte i appen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

This just makes sense!

This just makes sense! I've been using EarthMiles for a few weeks now and if you bike to work or take the metro anyway then why not get points and rewards for it! Don't need to change my usual routine and I get something back for my sustainable travel choices. Win, Win and would recommend. I'm happy.

2024幎10月1日
5぀星のうち5の評䟡

Super nemt og mega smart

Super nem og brugervenlig app. Så fedt, at jeg kan få rabatter uden egentlig at skulle gÞre noget anderledes i min hverdag. Jeg tager bare toget som jeg plejer, og belÞnnes med en rabat hos f.eks. GoBoat.
What not to like?

KÊmpe anbefaling.

2024幎2月23日

Super god app

Super god app, mega godt for os der bruger offentlig transport

2024幎2月20日

Earth Miles からの回答

Tak Julie for din anmeldelse. Dejligt at du finder appen brugbar - vi er glade for at kunne belÞnne din brug af offentlig transport.
Team Earth Miles

Earth Miles is what Earth Needs

Earth Miles is what the earth needs.

Doing the right thing gets a lot easier when it's smooth and rewarding as — thank you guys!

2024幎1月19日

Hi Simon.
Thank you for your review. We appreciate you taking the time to reply.
We continue to do our very best to deliver a good service and keep bringing you great rewards as well, to make the conscious choice easy for you when it comes to transport.
Kind regards
Team Earth Miles

5぀星のうち5の評䟡

GÞr en forskel for miljÞet!

Earth Miles motiverer mig til at leve et mere bÊredygtigt liv, for den belÞnner mig for at tage grÞnne valg.
Appen er let at bruge, og den giver en fÞlelse af at gÞre en forskel. Så download den og begynd at optjene Earth Miles i dag!

2023幎11月15日

Hej Birgit.

Tak for de fine ord. Vi er stolte over, at kunne motivere dig til at tage det bÊredygtige valg, når det giver mening.
Send endelig den gode energi videre.

Maria, Earth Miles team

5぀星のうち5の評䟡

Super app med et fantastisk initiativ

Super app med et fantastisk initiativ! Vi skal have flere til at transportere sig bÊredygtigt og det her er jo genialt. Underligt at der ikke er lavet det fÞr, når det f. eks har fungeret fint i mange år andre steder med loyalitetsprogrammer som f.eks SAS eurobonus. Denne app fremmer bare bÊredygtigheden. Win win

2023幎11月14日

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er helt enige - det virker mÊrkvÊrdigt, at det ikke tidligere har vÊret muligt at blive belÞnnet for det grÞnne valg, når det kommer til transport. Fedt, at du har taget godt i mod konceptet!
Send det endelig videre.

Maria, Earth Miles team