Moi, kiitos palautteesta, vaikka tÀmÀ tuntuukin pahalta lukea.ð
YmmÀrrÀn sun reaktion, mutta toivon ettÀ kuulet myös meidÀn puolen. NÀitÀ kopiovÀitöksiÀ tulee meille valitettavasti vastaan, koska Temu rupesi myymÀÀn samalta nÀyttÀviÀ tuotteita. Se on ollut meille itsellemme todella harmillista. Me ollaan pieni yritys, joka yrittÀÀ vain selvitÀ, tehdÀ parhaansa ja kasvaa tÀssÀ markkinassa.
Vertex ei ole styroksia, vaan se on EVA-vaahtomuovia. Vaikka ulkonÀkö nÀyttÀÀ kuvissa samalta kuin halpiskopioissa, niin me ollaan tilattu niitÀ useampi kappale ja testattu ne tehtaat, eikÀ laatu ja kestÀvyys ole samoja, huomasimme tÀmÀn heti kun tilasimme monelta tehtaalta testikappaleita. MeillÀ on myös sivuilla video, missÀ kerrotaan suoraan, ettÀ me kuratoidaan eli etsitÀÀn hyviÀ tuotteita ja niiden valmistajia maailmalta, emmekÀ ole vÀittÀneet kehittÀneemme kaikkea itse alusta asti.
MeillÀ on silti iso halu viedÀ tÀtÀ eteenpÀin, ja siksi asiakaspalautteiden pohjalta meille on tulossa kovaa vauhtia kehitylty erÀ, jossa tehdÀÀn muutoksia. Tavoite on antaa teille lisÀarvoa esimerkiksi myös e-kirjoilla, ja kattavilla ohjeilla tuotteen maksimaaliseen kÀyttöön
Viitsitkö kertoa mitÀ tarkoitit tuolla tekoÀlyhuijauksella? Toimimme kÀyttÀen omia nimiÀmme mainoksissa ja sivullamme sekÀ kÀytÀmme tekoÀlyÀ todella minimaalisesti, enimmÀkseen viestinnÀn nopeuttamiseen.
Haluaisin tosi mielellÀÀn kuulla sun ajatukset ja hyvittÀÀ tÀmÀn tilanteen sulle, koska kenenkÀÀn ei kuuluisi jÀÀdÀ tilauksesta nÀin paha mieli. Laitatko minulle suoraan viestiÀ osoitteeseen Omistaja@easenordic.com, niin hoidetaan tÀmÀ kuntoon.
Yt, Jasse