Bedste beslutning
Vi gav det sku en chance selvom, jeg synes det var halvdyrt. Men hold nu kaeft det virker bare. Bedste beslutning
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeres produkter er lige det vi har ledt efter. Tak til jer Ease! 5 stjerner herfra uden tvivl
Bedste kÞb lÊnge. Min moppe var lidt forsinket, men de var rigtig gode til at opdatere mig om min ordre. God kundeservice
Produktet er sà fint, men, beholder kan godt vÊre en lille bitte smule utÊt men ikke noget der gÞr det store
Jeg anbefaler gerne Ease. Deres produkter har virkelig gjort rengringsarbejder til en hurtig rutine
Cordless Spin Mop er det bedste kÞb jeg har gjort lÊnge
Et kÊmpe rengÞringshack til alle der vasker gulvet derhjemme. Wet and dry cleaner er også god.