レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super og hurtig service - SCO elcykel der var i udu - og man har ikke en chance for at fixe noget selv - det krÊver know how, som jo altsÃ¥ haves hos Easy Bike! Og prisen var ogsÃ¥ helt i orden - tak fo... もっず芋る

Jeg fik min cykel lavet for et par mÃ¥neder siden. Der opstod lidt bÞvl, og jeg ringede til Robert. Han kom og ordnede problemet uden beregning. Rigtig god service og god rÃ¥dgivning i forhold til ved... もっず芋る

Min cykel punkterede fredag aften fÞr Pinse - alm. cykelvÊrksteder har lukket om lÞrdagen - sÃ¥ gode rÃ¥d var dyre, hvis ikke jeg skulle have en cykelfri Pinse - og vÊre uden cykel tirsdag morgen efter... もっず芋る

Super service og godt udfÞrt arbejde. Alt var som det skulle vÊre. Jeg kommer helt sikkert igen. Jeg fik nye bremser og skiver pÃ¥ min babboe ladcykel. De kom ud pÃ¥ adressen, og konstaterede at de... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

70件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk service og gode råd

Easy Bike kan virkelig anbefales. De ankom til tiden og gav min cykel en ganske grundig service (inkl. aftÞrring), og gav mig en masse gode råd. Jeg troede egentlig min cykel var vildt godt vedligehold, men ved nÊrmere eftersyn kunne jeg godt se, at jeg har begået nogle fejl. Dette ganske enkelt fordi forhandleren af cyklen 0 råd og vejledning gav. Det fik jeg hos Easy Bike, så nu ved jeg hvordan jeg passer bedre på min cykel. Prisen var også konkurrencedygtig - ca det samme som hos en stationÊr cykelsmed, men uden besvÊret med aflevering og afhentning. Jeg er fan!

2016幎6月30日
自発的なレビュヌ

Det er simpelthen en KÆMPE hjÊlp med et rullende cykelvÊrksted nÃ¥r man ikke har en bil og er for doven til at trÊkke sin cykel hen til cykelhandleren.
Jeg har netop, for fÞrste gang, haft besÞg af Easy-bike og det bliver absolut ikke sidste.
Meget venlig og effektiv service samt gode råd med på vejen.
I Þvrigt svarede de også på min mail med det samme.

Kan absolut anbefales

2016幎3月8日

Fantastisk service

Jeg har lige haft besÞg af Easy bike som kom samme dag som jeg ringede. Han skiftede både dÊk og slange på ti minutter. Er slet ikke i tvivl om at jeg ringer til ham igen nÊste gang jeg skal have lavet cykel.

2015幎7月13日
自発的なレビュヌ

FANTASTISK service - anbefales!

Jeg har en el-ladcykel, som trÊngte til en kÊrlig hÃ¥nd. Jeg gik forgÊves til cykelhandlere i mit omrÃ¥de, fordi de ikke har plads til sÃ¥ stor en cykel pÃ¥ deres vÊrksteder. Kom sÃ¥ i tanker om, at jeg havde hÞrt om et "rullende vÊrksted" i Århus. Googlede og BINGO: Easy-Bike. Jeg mailede dem sent om aftenen. NÊste dag ringede Robert fra Easy-Bike som svar pÃ¥ min mail, rykkede ud til min adresse og klokken 16 var alle de ting, jeg havde bedt om, lÞst til en fornuftig pris.
I dag ville jeg cykle for fÞrste gang og opdagede at nÞglehullet til batteriet på cyklen var helt lukket af rust. Jeg ringede til Robert, som gav mig råd om, hvordan jeg skulle smÞre det. Det lykkedes mig ikke, og jeg ringede igen. Igen rykkede Easy-Bike ud superhurtigt og nu, to timer senere har jeg lige vÊret ude at cykle. Udrykningen og hjÊlpen i dag ville han ikke have betaling for.
TrovÊrdig, sympatisk, hurtig og ordentligt arbejde. Tak!

2015幎6月4日

TAK;TAK;TAK Super hurtig service

Min cykel punkterede fredag aften fÞr Pinse - alm. cykelvÊrksteder har lukket om lÞrdagen - så gode råd var dyre, hvis ikke jeg skulle have en cykelfri Pinse - og vÊre uden cykel tirsdag morgen efter Pinse.
Ringede til Easy-Bike kl 8 lÞrdag morgen og 20 min. efter holdt han på vejen :-):-) en halv time efter var cyklen klar. med ny dÊk og slange, samt nogle god råd om pumpning af cyklen. super god service og billigt tillige med. Lene

2015幎6月1日
自発的なレビュヌ

Jeg fik min cykel lavet for et par måneder siden. Der opstod lidt bÞvl, og jeg ringede til Robert. Han kom og ordnede problemet uden beregning. Rigtig god service og god rådgivning i forhold til vedligeholdelse og fremtidigt cykelkÞb :-)

Redigeret: Kan man kun skrive én anmeldelse pr. virksomhed? Nå, men endnu engang ekstremt hurtig og god service. Tak for det :-)

2015幎3月28日
自発的なレビュヌ

Hvis din cykel er i stykker er Easy Bike hurtig, kvalitets bevidst og billig.

Jeg fik lavet en stÞrre reparation af min cykel hos Easy Bike.
Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med servicen, kvaliteten eller prisen.

Han er meget dygtig, kommer lynhurtigt ud til dig og giver gerne et par gratis råd med på vejen.

Cyklen kÞrer som en drÞm og jeg vil uden tvivl bruge Easy Bike nÊste gang der er problemer.

2014幎10月3日
自発的なレビュヌ

Ringer til ham igen nÊste gang cyklen fejler noget.

Jeg sendte i morges en mail med omfanget af cyklens problemer, og skrev hvornår på ugen jeg havde tid til at få den lavet. Lidt efter klokken 15 blev jeg ringet op, da mekanikeren var hos mig 10 minutter senere. Jeg gik ned på gaden, fandt cyklen frem, og vi tog en snak om hvad der skulle laves. Jeg gik op igen, og 30 minutter senere var cyklen fÊrdig.

2014幎9月1日
自発的なレビュヌ

Endnu engang fejlfri service!

Har nu brugt easy-bike tre gange, og går aldrig tilbage til en almindelig cykelhandler.
Virkelig god service, hurtig lÞsning af ens problemer på stedet og til en meget rimelig pris.
Det er kun positive ting at sige om Robert's Easy-Bike :)

2014幎7月31日
自発的なレビュヌ

Hurtigt nemt effektivt og billigt

Min kÊreste og jeg har nu anvendt Easy-Bike 2 gange. Hver eneste gang er han kommet hurtigt, har fikset problemet på stedet, og efterladt en regning som bestemt er til at overkomme.

f.eks. dags dato 3/2: Min kÊreste ringede kl 08:00 og kl 10:20 var han fÊrdig.

Vi anbefaler ham til alle!
Mathias og Mette

2014幎2月3日

Hurtigt og nemt!

Jeg plejer at bruge en 'traditionel' cykelhandler, men tÊnkte at det da var et forsÞg vÊrd med denne noget nemmere lÞsning. Robert kom til aftalt tid og klarede reparationen på en halv time til en aldeles fornuftig pris.

Varm anbefaling herfra!

2014幎1月23日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og god pris!

Jeg punkterede på vej til arbejde, men Easy Bike reparerede min cykel lynhurtigt samme dag og leverede den til min arbejdsplads. Fantastisk hurtig service! Og prisen kan nemt konkurrere med min sÊdvanlige cykelhandler.

2013幎12月13日
自発的なレビュヌ

Perfekt service! God pris!

Det hele fungerede som det skulle. Fik også lige en lille snak om vedligeholdelse af cyklen og et sprÞjt olie i den rigtige retning :)

Det er klart, at man skal betale for en service. Så jeg kan slet ikke forstå den enkelte dårlige bedÞmmelse.

2013幎5月31日
自発的なレビュヌ

Fed service og god pris.

For sådan en som mig, der er ret afhÊngig af min cykel (til og fra arbejde og bÞrn der skal hentes og bringes), er det en superlÞsning at Robert kommer forbi mens jeg er på arbejde, og fixer cyklen. FÞr i tiden skulle jeg undvÊre cyklen i flere dage hvis jeg afleverede den hos en hvilken som helst cykelhandler. Det er slut nu.
Prisen er god, og servicen er i top.

2013幎5月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。