Easytaxischiphol レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte service. Ik werd 30 min voor mijn reservering gebeld dat er geen taxi beschikbaar was en dat ik mijn geld binnen 3 dagen terug zou krijgen. Heb toen duidelijk om een annuleringsbevestigin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs.... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Top service

Goede service, na reservering netjes alle gegevens van reservering per mail gekregen. Op afgesproken tijd opgehaald. Terugreis ook top chauffeur belt zodra je geland bent en geeft door waar hij staat.
Top geregeld allemaal.

2024幎9月12日

Rotterdam

Dit is de 2e keer dat wij gebruik hebben gemaakt van easy taxi. Ophalen in Rotterdam om 5:00 en op de terugweg om 23:10 op Schiphol. We kregen keurig en sms dat de taxi om 23:15 zou arriveren en dat was ook zo. Rustige chauffeur die netjes reed.

2024幎10月3日

Fijne taxidienst

Fijne taxidienst. Ik heb mij door hun laten wegbrengen naar schiphol en ook weer op laten halen. Beide keren waren ze ruim op tijd. Wat ook fijn is, is dat ze van tevoren even bellen of je al geland bent. Beide chauffeurs waren ook erg vriendelijk en goede rijders. Zou zeker weer gebruik maken van hun diensten.

2024幎10月2日

Geweldige service

Wij zijn zeer tevreden. Het was voor ons niet de eerste keer dat wij gebruik maakten van Easy Taxi.
En zeker ook niet de laatste keer.....👍🏌
We hebben er heen en terug gebruik van gemaakt.
Zeer goede service!
En een hele vriendelijke chauffeur.
Tot de volgende keer.

2024幎9月26日
5぀星のうち5の評䟡

Reliable and on time, top quality

Highly recommend! Very easy to schedule a ride via their webpage. Price is very affordable. Pick up is always on time with kind and responsive drivers. They provide highly reliable service and clean vehicle. It always feels safe driving with them.

2024幎9月24日

Betrouwbaar!

Zowel de rit naar als de rit terug van Schiphol met zes personen was supergoed geregeld. Op de heenweg was de chauffeur om 03.00 uur ’s nachts stipt op het opgegeven adres.
Het duurde bij de terugweg erg lang voordat wij op Schiphol de koffers terug hadden, maar de chauffeur heeft geduldig gewacht tot alle koffers er waren en wij eindelijk terug naar huis konden.
Supergoede ervaring met dit bedrijf. Een aanrader als je zelf niet naar Schiphol wilt rijden.

2024幎9月23日
5぀星のうち1の評䟡

Nemen s-nachts telefoon niet op

Taxi besteld voor 03:00 in de ochtend omdat mijn vlucht om 07:00 vertrekt.
Wachten wachten wachten. Een kwartier te laat belt de taxichauffeur dat zijn auto kapot is. Sorry, kan ik niets aan doen, zoek het zelf maar uit hoe je op schiphol komt. Easytaxischiphol zegt 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Ja een bandje neemt de telefoon op en bij doorverbinden "zijn alle medewerkers in gesprek" . Nou, die slapen dus gewoon nog want ze gaan om 09:00 pas aan het werk. Daar sta je dan. Met je koffer, in de kou. Er is helemaal niets anders te regelen en dat klotebedrijf is gewoon niet te vertrouwen. Ben benieuwd of ze wel de vervangende vlucht betalen omdat ik de vlucht van 07:00 natuurlijk ga missen.

2024幎9月27日

Schiphol Heen 26-08 .retour 16-9

Boeken van de retourrit via de website is eenvoudig en makkelijk, zelf voor ons bejaarden. Heenreis 26-0802024: keurige en behulpzame chauffeur. Luxe combi (vw passat) Reed netjes en beheerst. We voelden ons veilig.
Terugreis 16-09-3024 ook keurige chauffeur. Laadde de koffers en rollator in, maar we moesten wel zelf de schuifdeur openen van het busje. Hij zat al achter het stuur. Heeft hij wel weer goedgemaakt door netjes en vakbekwaam te rijden en bij aankomst ons te helpen met uitstappen. Hebben een leuk gesprek gehad onderweg.

2024幎8月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス