Ecigaret Land Roskilde レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Opdatering efter ejerens svar pÃ¥ min anmeldelse: Jeg har nu modtaget et svar fra ejeren, som jeg mener siger mere om virksomheden end selve leveringstiden. I stedet for at anerkend... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service, efter bestilling af e-vÊske, bliver pakke vÊk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spÞrger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stÃ¥ende i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og fÃ¥ FÞlgende snak omkring de diverse ting. Mange rÃ¥d til BÃ¥de Coils VÊske... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at kÞbe smÃ¥ blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nÃ¥ at fÃ¥ dem med inden det blev pakket og se... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子タバコ店
  2. ベむパヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KÞb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehÞr ✔ Fysisk butik.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Dette er ikke en virksomhed, jeg Þnsker at handle hos igen

Opdatering efter ejerens svar på min anmeldelse:

I stedet for at anerkende problemet eller tage ansvar, valgte ejeren at skrive: "Hvad med du får facts på det rene, inden du plabrer derud ad."

Det er altså den tone, man som kunde kan forvente, hvis man rejser berettiget kritik.

Jeg har kigget på ejerens Þvrige svar på Trustpilot, og mÞnsteret er konsistent: Kunder der klager bliver mÞdt med nedladenhed, beskyldninger om lÞgn, og i et tilfÊlde en kommentar om en kundes IQ.

Mht. leveringstiden valgte ejeren ikke at forholde sig til lÞftet om levering dagen efter ved bestilling inden kl. 14. I stedet lyder forklaringen, at de gange det har taget 4 dage, for pakken at nå frem til pakkeshoppen, har jeg ikke haft travlt med at hente pakken.

Den forklaring holder desvÊrre ikke. Årsagen til at jeg ikke hentede pakken samme dag, var at jeg – grundet den lange ventetid – allerede havde vÊret nÞdsaget til at bestille varerne et andet sted. Det er en direkte konsekvens af Ecigaret Lands egen leveringstid.

Dertil omtaler ejeren 4 dages leveringstid som noget der sjÊldent sker. Jeg bestilte mandag d. 22. juni - ordren blev fÞrst leveret til pakkeshoppen fredag d. 26 - altså 4 dage igen.

Priserne hos Ecigaret Land er gode – det har jeg aldrig bestridt. Men en virksomhed der ikke kan modtage kritik uden at angribe kunden, og som ikke stÃ¥r ved sine egne lÞfter, er en virksomhed jeg ikke lÊngere Þnsker at handle hos.

Andre forbrugere må selv vurdere, om den slags kundeservice er noget de Þnsker at stÞtte op om.

2026幎6月26日
Ecigaret Land Roskilde ロゎ

Ecigaret Land Roskilde からの回答

Nej, måske agerer vi ikke som de fleste andre virksomheder der ville sÊlge deres mormor, og give kunder ret i noget de ikke har ret i, for at få en ekstra stjerne på Trustpilot.

DesvÊrre er Trustpilot blevet sådan et useriÞst firma, at uanset hvor meget ret et firma har, uanset hvor mange beviser de sender osv, ender kunden med at få ret i 99% af tilfÊldende.
De hÊnger så på uretfÊrdige 1 stjerner resten af tiden, med noget der måske kunne vÊre rettet med en simpel henvendelse til fimaet.

Facts er vi får afhentet pakkebure hver dag .
At DAO/Burd så skulle vÊre nogle snÞvl ind imellem er ikke noget vi kan gÞre noget ved.
Om det er pga sygdom, nedbrudte biler, fejlsortering, du bor måske et uheldigt ydersted i Jylland, osv. aner jeg ikke noget om.

Men så er det DAO/Burd der skal rettes kritik af.

Jeg har lige tjekket nogle få af de seneste ordrer der blev pakket i går eftermiddags, og de lå allerede i kundens postkasse samme nat, altså ca. 12-14 timer efter ordren blev lavet, og det på trods af at mange af pakkerne skal fra SjÊlland til Jylland.

Tjekkede også sidste ordre med Burd, og de fik leveret samme aften, altså 7 timer efter:

Men det er som det er, og jeg Þnsker dig alt muligt held fremover trods alt.

forkert vare 3 gange

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse. Jeg har nu modtaget den forkerte vÊske hele tre gange i trÊk, hvilket er helt uacceptabelt. Det virker som om, der mangler basal kvalitetskontrol, når den samme fejl kan ske gentagne gange.

Det er frustrerende bÃ¥de at skulle kontakte kundeservice igen og igen og bruge tid pÃ¥ at fÃ¥ rettet en fejl, som burde vÊre undgÃ¥et fra starten. NÃ¥r man bestiller et specifikt produkt, forventer man naturligvis at modtage det korrekte – isÊr efter flere forsÞg.

Jeg håber virkelig, at virksomheden tager dette seriÞst og får styr på deres processer, så andre kunder ikke oplever det samme. Lige nu kan jeg desvÊrre ikke anbefale dem.

2026幎4月10日

DÃ¥rlig stil

Jeg bestilte et start kit til levering den 20 marts kom dog aldrig. SÞndag den 22 marts ankom buddet kunne desvÊrre ikke modtage min pakke. EfterfÞlgende frem og tilbage med kundeservice er min pakke bortkommet, så skulle så leveres i dag men nu er min pakke ikke blevet leveret til dem som skal levere min pakke her til aften.
DÃ¥rlig stil anbefaler ikke ecigaretland

2026幎3月19日
Ecigaret Land Roskilde ロゎ

Ecigaret Land Roskilde からの回答

Pro tip:
Burd har også har en Trustpilot profil, hvor denne anmeldelse vidst nok skulle have vÊret.

Vi har afsendt som vi skulle, Burd har prÞvet at levere som de skulle, og at du så ikke er hjemme, de smider din pakke vÊk selvom der står den er leveret osv. kan da aldrig vÊre vores skyld. Vi ved intet om det, fÞr den 26. da Burd informerer om det.

Vi får så besked om eftermiddagen d. 26 fra Burd, at vi skal sende en ny, får den pakket og lagt i pakkeburet til Burd som afhenter hos os hver dag. Det er dog efter Burds deadline, og skulle så have vÊret ude d. 27, hvilket den så åbenbart ikke er. Men stadig ikke vores skyld. Den har overnattet på deres depot fra d. 26 til d.27, og er ude af vores kontrol.

Uanset hvad der står på deres hjemmeside, er den pakket og afhentet, ellers havde du ikke fået trackingnummer om det.

Men hey, hvis du har fået aflÞb for dine indre frustationer, så er alt vel godt, og jeg Þnsker dig alt muligt held i fremtiden.

Bedste Kundeservice.

Bedste Kundeservice.
Deres service er outstanding, har man et problem med produktet bliver det fikset og deres tone i kommunikationen er altid venlig. Priserne, er billigere end den fysiske butik jeg til tider benytter mig af. Ecigaretland kan varmt anbefales herfra

2025幎12月29日
5぀星のうち2の評䟡

Modtog anden vare end bestilt

Jeg bestilte et selvblander kit, som skulle indeholde.. citerer fra hjemmesidens egen beskrivelse: Dette kit består af: 24 ml. premix/ aroma samt 8×10 ml baser. Kan fås i styrke: 0/3/6/9/12 mg.
NÃ¥r du modtager din pakke vil der vÊre 24 ml velmodnet e-juice i en 120 ml flaske, samt 8×10 ml Base med den rette mÊngde nikotin for at ramme den bestilte styrke- Henholdsvis 0/3/6/9/12
Når aroma og base er blandet sammen, vil du have en flaske på 120ml med dampklar e-juice i den Þnskede nikotin styrke... Og så er der en tegning/beskrivelse af hvordan man blander e-juice og base. Men da jeg fik min pakke, som kom allerede dagen efter..(derfor den ene stjerne) var der en 120 ml. fÊrdigblandet flaske uden noget som helst mÊrke på hvor meget nikotin styrken skulle vÊre.... Jeg syntes det virker mÊrkeligt at jeg ikke modtager det jeg rent faktisk har bestilt. Jeg aner ikke om der ER den rette nikotin styrke i!!?? Og så kan i da bare svine mig til som i åbenbart har for vane at gÞre med folk som skriver en klage herinde.

2025幎11月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス