レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

3. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  4. 囜際貿易コンサルタント
  5. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

𝑟𝒆 𝒉𝒆𝒍𝒑 𝒆-𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒓𝒄𝒆 𝒇𝒐𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔 𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅, 𝒈𝒓𝒐𝒘 𝒂𝒏𝒅 𝒇𝒖𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝑎𝒊𝒍𝒍𝒊𝒐𝒏 𝑫𝒐𝒍𝒍𝒂𝒓 𝑩𝒓𝒂𝒏𝒅.⁣ ⁣ EcomFounder is DE community voor E-commerce ondernemers die actief zijn op Bol, Amazon, Shopify, Dropshipping of als je nog moet beginnen van scratch.⁣ ⁣ We hebben een gratis community op FB waar we gratis trainingen geven met wekelijkse live sessies. Vind ons op https://www.facebook.com/groups/ecomfounder⁣ ⁣ Daarnaast hebben we ook verschillende betaalde programma's waarbij we hands-on ondernemers naar een hoger niveau tillen middels video trainingen, coaching en accountability sessies en een exclusieve community met internationale brand builders.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top ervaring met Ecom Founder

Top ervaring met Mike. Je merkt echt dat deze mannen oprecht zijn en je ook daadwerkelijk verder kunnen en willen helpen. Daarnaast bouw je hiermee ook aan iets voor de lange termijn wat zorgt voor een terugkerende omzet en niet de eendagsvliegjes (dropshipping)

Thanks mannen!

2022幎10月20日

Geweldige coach!

Op dit moment zit ik samen met Mike Yuen in een coaching traject. Mike is iemand die echt oprecht veel tijd en aandacht aan je besteed. Hij wilt jou ook echt daadwerkelijk zien groeien. Wat fijn aan Mike Yuen zijn traject is dat hij jou de tijd en ruimte geeft om daadwerkelijk te groeien en in dat volledige proces ondersteunt.

Mike zou ik omschrijven als een goede coach die weet waar hij over praat. En staat voor jouw succes. Verder is Mike een spontane en eerlijke coach die doet wat hij belooft. En is de beroerdste niet om extra tijd in je te investeren waar nodig.

2022幎11月2日

Top Coaching!

Top Coaching!

Geen Cursus en dan wordt je aan je lot overgelaten.
Nee elke week zitten we via zoom samen om de voortgang te bespreken en te kijken waar het beter kan!

Gewoon een top Cursus en coaching de beste wat ik tot nu toe heb gezien!

2022幎10月22日

Waarde voor je geld!

Met behulp van dit traject heb ik mijn eigen kledingbrand van scratch kunnen opbouwen. De brand begint nu eindelijk goed te draaien en dit had niet zonder deze cursus gekund. Veel geleerd wat je wel moet doen, maar ook eventuele valkuilen/fouten kunnen voorkomen. Daar naast is Mike een oprecht persoon die je altijd te woord zal staan mocht je vragen hebben. Zelfs toen ik de cursus nog niet had aangeschaft heeft hij mij kosteloos geholpen om mijn brand te verbeteren ( denk aan tips, tricks, fotografen/suppliers uitzoeken, etc). Na deze gratis waarde besloot ik de cursus aan te schaffen en heb hier zeker geen spijt van!

2022幎8月21日

topper Mike

Sinds ik deze cursus ben gejoined is men ecommerce journey zich sneller beginnen ontwikkelen en draai ik al meer winst, als je het mij vraagt een goede investeren die zichzelf op termijn uitbetaald! 👍👍

2022幎8月11日

Next level.

Wat een traject om te volgen. Super goed in elkaar gezet. Overzichtelijk en duidelijk. Ik dacht dat ik wel goed zat met mijn vorige cursus van 2 jaar terug. Na dit traject te volgen heb ik zoveel dingen meer geleerd. Echt next level wat jou allemaal geleerd word. Wil je jou business naar een hoger niveau brengen raad ik je aan om het aan te schaffen. De hulp die je erbij krijgt vind ik echt fijn. Iemand die tenminste met je meekijkt en meedenkt.

Moet er bij zeggen het is voor beginners en gevorderden heel waardevol!

2022幎8月11日

Johnny & Mike samen een meesterzet

Ecomfounderabsoluut de meest complete cursus dat ik heb gevolgd! Freedom ticket - Helium 10 of Blueprint - Boloo! Eat your hart out! Helaas is Mindsetflix wel erg teleurstellend! Niks meer dan een hele beknopte intro/samenvatting van verschillende boeken! Tevens reageren ze niet op berichten & suggesties van gebruikers! So Mindsetflix your company & your own mindset is not OK!!! However Johnny & Mike samen is by far de meesterzet! Bang for your buck (and some more)! Well done Johnny & Mike! Thanks for your masterpiece & all the Nuggets!

2022幎8月10日
5぀星のうち5の評䟡

De cursus van Johnny is echt top

De cursus van Johnny is echt top! Je start van 0 en krijgt alle hulp die er is om een duurzaam e-commerce bedrijf te bouwen. Je kan coaching sessies in plannen met mentors die veel verder staan dan jezelf. Je zit ook in een whatsapp groep met alle coaches en coaching studenten dus als je vragen hebt kan je terecht bij genoeg mensen!

2022幎8月6日
5぀星のうち4の評䟡

Goede cursus overzichtelijk voor een lange termijn bedrijf

Goede cursus overzichtelijk en bijna alles wat je nodig hebt. Het zou een 5 ster rating krijgen als het toch wat dieper in gaat op bepaalde topics en up-to-date blijft. Sommige bestanden in de cursus waren outdated.
Daarnaast wel gewoon een goede cursus die helpt voor een lang termijn bedrijf

2022幎8月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス