Super! Ik gebruik niks anders dan de vloerpods want die geur is echt verslavend. Mân spray voor sanitair was kapot gegaan (na enkele jaren) ze hebben gratis een nieuw stuk bij de bestelling gedaan, fa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed! Er was wel 1 capsule lek waardoor de andere 2 in de verpakking ook dreigden op te lossen (wat gelukkig nog niet zo was).
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een allergie voor bepaald product in schoonmaakmiddelen. Ecopods klantenservice is de enige van al de merken die ik contacteerde die antwoorden en effectief moeite deden om erachter te komen of... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ecologisch én eenvoudig... Wij zijn al langer gebruiker dan van vandaag. Het zijn eveneens de dames (en heren) van de poetsdiensten die enthousiast zijn. Handig én eenvoudig in gebruik mede door de k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Krachtig, Ecologisch en Eenvoudig Schoonmaken! Dankzij onze Wateroplosbare Capsules (her)vul je jouw fles. Biologisch Afbreekbaar, Echt Zero Waste en geschikt voor Vegans. Professionele Schoonmaakproducten voor Thuis. Small Pods. Big Difference!
Mathenesserlaan 248, 3021 HP, Rotterdam, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heldere uitleg bij elk product op de website. Vlot om te bestellen en vlot geleverd.
Fijn om jullie producten te leren kennen. En te ontdekken dat we nog veel stappen kunnen zetten in een meer ecologische manier van leven en dat zonder meerkost voor onze portemonnee.
Snelle levering en goed product ruikt lekker
Vlotte afhandeling van de bestelling en product reeds gebruikt en voldoet aan mijn verwachting.
Goede en makkelijke producten en daarbij nog eens natuurvriendelijk ook. Het ruikt lekker!
Fan van deze ecologische Belgische producten. De enige reden waarom ik geen 5e ster geef, is omdat het low-waste verhaal nog verder zou kunnen gaan door de pods in bulk (of verpakkingsloos) aan te bieden, nu zitten ze nog per 3 verpakt. Je zou op de site in de winkelmand kunnen aangeven hoeveel individuele pods (muv de groene) er optimaal (los) in een verzenddoos passen. Ikzelf zou er als consument dan precies zoveel bestellen.
Of: ze ook in grotere bewaardozen aanbieden + als "navulpakket" zonder verpakking, om de dozen terug te vullen.

Ecopods ããã®åç
er komt heel wat vuil los ! heb de allesreiniger nog pas 1x gebruikt.
de vloer ga ik binnenkort doen !

Ecopods ããã®åç
Door een artikel in de krant wou ik de ecopods uitproberen. Wat een verrassing : de verpakking vind ik super mini maar met maxi kracht. Ik heb de 3 produkten gebruikt en ben zeer tevreden. De blauwe doekjes voor glas/spiegels zijn ook zeer goed. Ik ben een tevreden klant !
Ik heb ecopods staan, maar mijn poetsvrouw gebruikt liever de klassieke producten. Maar ik gebruik ze zelf wel en ben er zeker tevreden over.

Ecopods ããã®åç
Goed verpakt, niets te veel! Mijn bestelling was ook heel snel thuis. Tevreden!
De ecopods zijn zeer gemakkelijk in gebruik en blijven ongewojzigd na het wasssen
Goede kwaliteit !
Ben blij dat dit bestaat! Het is gemakkelijk in gebruik en het ruikt heerlijk! Ik was blij verrast met de sanitair reiniger, die doet het echt goed!
De ecopods zijn prima. Geen opmerkingen over kwaliteit, maakt goed schoon.
De service, zoals ontvangst van de bestelling en verzending zijn prima. Ik ben tevreden.
Het is van toepassing voor ons maar uiteindelijk erg duur

Ecopods ããã®åç
Fijne schoonmaakmiddelen! Ze werken goed en ruiken lekker. Een absolute aanrader als je helemaal klaar bent met al dat plastic in je keukenkastjes.
Er ontbrak iets aan mijn bestelling, maar dat is direct nagestuurd. Super!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã