Vorig jaar had ik een doucheset + extra grote kop besteld. De thermostaatkraan en handdouche gingen helaas na 8 maanden al defect. Gelukkig heeft ecorain hier fantastisch op geanticipeerd toen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Schnelle Erledigung der Bestellung. Das von uns erworbene Artikel, Waschtischarmatur George mit Wasserfall, könnte ein Upgrade gebrauchen.Z.B, der Auslauf könnte eine Neigung vertragen, damit kein W... ãã£ãšèŠã
Zo wat een genot. In combinatie met een warmtepomp / boiler vat 180 ltr kunnen we met gemak met 4 personen na elkaar douchen. Fijne van de Chalry is dat er genoeg druk opstaat om je haren fatsoenli... ãã£ãšèŠã
Onze douchekop begon te lekken, maar EcoRain heeft dat heel vlot opgelost. Na een paar e-mails ontvingen wij een gloednieuwe douchekop in de bus. De medewerkers zijn super vriendelijk en reageren snel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
50% minder waterverbruik en 2x zoveel comfort tijdens het douchen. Met onze duurzame douches kun je zorgeloos genieten van jouw moment.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niet water besparend
Mooie douche qua design. Echter niet waterbesparend zoals belooft. De douche kan alleen maximaal aan of helemaal uit. Op de website is een verbruik aangegeven van 6 a 8 liter per minuut terwijl dit in werkelijkheid rond de 13 a 14 liter per minuut zit.
super service
ik had een zwarte douche kraan gekocht en naar een paar maanden ging de verf van de kraan. Ik heb dit gemeld aan Ecorain en ik kreeg direct een andere toegestuurd! Super service!!
Snel en mooie goede douchekraan
Fantastisch mooie verhoogde kranen inâŠ
Fantastisch mooie verhoogde kranen in gun metal, boven verwachtig, zeer snel geleverd, goed en mooi verpakt.
Goede service, helaas wel slechte kwaliteit. Binnenwerk vd kraan zit vol met bramen, ijzerdeeltjes, en lijkt niet erg netjes gemaakt te zijn. Er lekt momenteel niets.
Stop/drop werkt niet.
Regendouchekop Tiger en handdouche besteld met anti drup. Werkt niet bij geen van twee. Het stop/drop systeem werkt dus niet.
Goede prijs/kwaliteits verhouding enâŠ
Goede prijs/kwaliteits verhouding en snelle levering
In voorlopige afwachting vanâŠ
In voorlopige afwachting van afhandeling van klacht.
Het artikel is beschadigd toegekomen,
Onze regendouche aangekocht via bol is op gestuurd in enkel een beschermfolie in een grote doos.
De regendouche is zonder rubberdichting en reeds gebruikt.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, geen zegel meegeleverd, echt een goedkoop product.
Goede prijs en werkt prima
Goede prijs en werkt prima, nu hopen dat hij langer mee gaat als de vorrige.
Op de douchestang zat een koppelstukâŠ
Op de douchestang zat een koppelstuk zonder schroefdraad. Improvisatie was nodig hier, wat de werktijd helaas verlengde.
gebrek aan informatie bij installatie
informatie over het installeren van Ecorain glijstang chrome ontbrak. Dit leidde tot een hoop gepuzzel, verkeerde acties en verloren uren bij een doe-het-zelver met ervaring. Ergernis en een slecht gevoel over dit product kunnen voorkomen worden door de consument/leek beter te begeleiden.
Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren, supersnelle levering. Goede service
Goede kwaliteit
Product van goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er blij nee
Wat een ongelooflijke slechteâŠ
Wat een ongelooflijke slechte klantenservice. Ben nu al bijna 2 weken bezig om een reactie te krijgen op een retour gestuurde douchekop. Het enige wat er gebeurt is dat een of ander leuke automaat mij vertelt dat het wachten op een warme douche langer duurt dan een reactie van ecorain.

EcoRain ããã®åç
Heerlijke douchekop
Heerlijke douchekop. Na enkele andere waterbesparende douchekoppen met armetierige, slappe waterstralen, eindelijk een besparende douchekop waarbij je het gevoel hebt dat je onder de douche staat; heerlijke krachtige stralen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã