EC Utbildning レビュヌ 36

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Skolan i sig Àr bra, men det stÀmmer inte att 9 av 10 fÃ¥r jobb efter utbildning. Det krÀvs ofta minst 2 Ã¥rs yrkeserfarenhet pÃ¥ de flesta IT jobben. I min klass var det enbart 1 avd drygt 37 elever so... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag uppskattade det flexibla upplÀgget och det relevanta innehÃ¥llet i utbildningen. Undervisningen var givande och jag vÀrderade sÀrskilt möjligheten att samarbeta med riktiga företag under kurserna.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det gÀller att vara envis pÃ¥ EC Utbildning, eftersom all form att studier sker pÃ¥ distans krÀvs det att du klarar av pressen att studera ensam och leta upp svaren sjÀlv Àven om lÀrarna hjÀlper till... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Utbildningen Àr helt pÃ¥ distans, vilket gör det vÀldigt flexibelt. FörelÀsningsmaterialet och videorna kan man studera nÀr det passar en sjÀlv. Det finns handledare som hjÀlper till nÀr man behöver st... もっず芋る

䌁業情報

1. 職業孊校
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. 専門職倧孊

EC Utbildning に぀いお

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till EC Utbildning

EC Utbildning Àr en av Sveriges ledande utbildningsanordnare inom IT och teknik. Med över 40 års erfarenhet erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar som kombinerar teori med praktik, i nÀra samarbete med nÀringslivet. Varje år utbildar vi personer som efter 2 års studier får med sig erfarenhet och vÀrdefulla kunskaper helt anpassade efter arbetsmarknadens behov.

Techutbildningar som gör skillnad

Vi kallar oss gÀrna för tech-nördar – för oss Àr det en hedersbetygelse. Genom vÃ¥rt koncept "Innovation i varje Byte" rustar vi mÀnniskor med den kompetens som morgondagens digitala arbetsmarknad krÀver. VÃ¥ra utbildningar Àr CSN-berÀttigade och innehÃ¥ller praktikperioder (LIA), vilket ger vÃ¥ra studerande verklig arbetslivserfarenhet och goda chanser till jobb efter examen.

VÃ¥rt erbjudande

Vår styrka ligger i det personliga bemötandet, det flexibla upplÀgget via EC Stream och vår förmåga att snabbt anpassa oss till nya teknologier och branschbehov. Vi erbjuder utbildningar inom bland annat programmering, cybersÀkerhet, UX-design, testning och webbutveckling.

9 av 10 av vÃ¥ra studerande rekommenderar EC Utbildning till andra. Vi Àr stolta över att bidra till kompetensförsörjningen inom tech – och till att vÃ¥ra studerande fÃ¥r nya möjligheter i arbetslivet. PÃ¥ EC Utbildning fÃ¥r du mer Àn en utbildning. Du fÃ¥r en framtid. VÃ¥ra YH-program VÃ¥ra YH-kurser

Kompetensutveckling på bara 12-16 veckor

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Skolan i sig Àr bra

Skolan i sig Àr bra, men det stÀmmer inte att 9 av 10 får jobb efter utbildning. Det krÀvs ofta minst 2 års yrkeserfarenhet på de flesta IT jobben. I min klass var det enbart 1 avd drygt 37 elever som hade jobb efter avslutad kurs. kan vara bra att ha i åtanke innan man börjar en IT kurs

2025幎6月4日

EC Utbildning からの回答

Tack för att du tagit dig tid att ge din feedback. Vi ska se över vår information och hur vi kan bli tydligare.
Ha en fin dag!

Bra LIA upplevelse

EC Utbildning och lÀrare tar hand om varje elev och försöker hitta LIA-plats för varje elev.

2024幎10月23日

EC Utbildning からの回答

Vi Àr glada att höra att du upplever att vi engagerar oss i våra elever och deras möjligheter till LIA-platser. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss! Ha en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Otydlig utbildning

Otydlig utbildning

2024幎12月31日

EC Utbildning からの回答

Tack för ditt omdöme. Du får gÀrna kontakta oss för att utveckla dina tankar om vad du upplevde som otydligt. Det hjÀlper oss att bli bÀttre. Du kan kontakta oss på info@ecutbildning.se.

Ha en fin dag!

Kursen va okej

Kursen va okej, kÀnde inte dom att de missades nått, bara kanske lite mer design, för nÀstan alla stÀllen som erbjöd praktikplatser ville mest bara ha hjÀlp med design delen (iallafall alla ja sökte), sen att hitta alla sjÀlv utan någon guide gjorde det svårt att kolla upp stÀllen, skulle rekommendera att ni hade premade listor sen dag 1 med stÀllen ni vet runt om VÀsterås, Stockholm, Enköping, Uppsala, Göteborg och möjligt andra stÀllen. Vi kan fortfarande söka efter egen praktikplats utan men utan nån typ av vÀgledning som det vÀntade många till sista minuten, istÀllet för redan börja med praktik på dag 1, dÀr praktikplatsen man får kontant med tidigt kunde rekommendera delar dom vill att man borde focusera extra mycket på, så kanske det kan leda till jobb på praktikplatsen!.

2025幎8月31日

EC Utbildning からの回答

Hej och tack för att du delar med dig av dina tankar. Fint att höra att du överlag var nöjd med kursen. Vi tar till oss din feedback kring LIA och vÀgledning i vårt fortsatta arbete framåt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag var nöjd med distansutbildningen

Jag var nöjd med distansutbildningen eftersom den gav mig flexibilitet att studera i min egen takt och anpassa schemat efter min vardag. Det gjorde det lÀttare att studera och samtidig få tid till andra viktiga saker såsom familj.

2025幎7月4日

EC Utbildning からの回答

Hej och stort tack för att du delar med dig! Så fint att höra att distansupplÀgget gav dig den flexibilitet du behövde för att kombinera studier med vardagsliv och familj.

Trevligt

Trevligt,Bra

EC Utbildning からの回答

Tack för din recension – kul att höra att du Àr nöjd!

5぀星のうち4の評䟡

Jag uppskattade det flexibla upplÀgget

Jag uppskattade det flexibla upplÀgget och det relevanta innehållet i utbildningen. Undervisningen var givande och jag vÀrderade sÀrskilt möjligheten att samarbeta med riktiga företag under kurserna. DÀremot saknade jag en tydligare AI-del i utbildningen. Lokalerna var helt okej, men det fanns en brist på enskilda rum dÀr man kunde sitta i lugn och ro och studera.

2025幎6月1日

EC Utbildning からの回答

Hej och stort tack för din utförliga feed back. Vi Àr glada att höra att du uppskattade det flexibla upplÀgget, kursinnehÃ¥llet och samarbetet med företag – det Àr viktiga delar för oss.

Vi tar med oss dina synpunkter kring AI-inslag och studiemiljö, och ser dem som vÀrdefulla inspel i vårt fortsatta arbete framåt!

Helt på distans

Utbildningen Àr helt på distans, vilket gör det vÀldigt flexibelt. FörelÀsningsmaterialet och videorna kan man studera nÀr det passar en sjÀlv. Det finns handledare som hjÀlper till nÀr man behöver stöd med uppgifterna. Varje kurs avslutas med en slutuppgift att genomföra. Jag Àr personligen nöjd med utbildningen i stort.

EC Utbildning からの回答

Hej och tack för din recension – vi Àr glada att du uppskattar flexibiliteten i vÃ¥ra distansutbildningar och stödet frÃ¥n handledare. Fint att höra att du Àr nöjd med utbildningen i stort!

5぀星のうち5の評䟡

LÀraren var en mycket organiserad

LÀraren var en mycket organiserad person och hade en akademisk undervisningsstil. Jag vill rikta ett stort tack till min lÀrare, Antonio Prgomet.

2025幎7月2日

Hejsan!
Stort tack för din fina Ã¥terkoppling – sÃ¥ roligt att höra! Vi ser till att hÀlsa detta vidare till Antonio 🀩

5぀星のうち1の評䟡

LÀraren ljög för oss

LÀraren ljög för oss. Vi fick höra att det fanns gott om jobbmöjligheter efter utbildningen och att vi borde avsluta vår utbildning i tid. Men verkligheten Àr att jobbmöjligheter Àr sÀllsynta och nÀstan omöjliga för icke-svenskar.Om jag hade vetat detta hade jag inte börjat studera och slösat bort ett och ett halvt år av mitt liv i onödan.

2024幎12月31日

EC Utbildning からの回答

Vad tråkigt att höra att du kÀnner dig besviken. Vi strÀvar alltid efter att ge en så tydlig och Àrlig bild som möjligt av arbetsmarknaden. TyvÀrr kan konjunkturen svÀnga snabbt och förutsÀttningarna förÀndras ibland under utbildningens gång, beroende på både bransch och utvecklingen i samhÀllet.

VÀldigt tillmötesgående

VÀldigt tillmötesgående och jobbar hårt för att deras elever ska kunna klara utbildningen var de Àn befinner sig och hur deras situation ser ut. I varje fall på den utbildning jag gick.

2025幎6月13日

EC Utbildning からの回答

Tack för dina fina ord! SÃ¥ roligt att höra att du upplevde stödet frÃ¥n skolan som bra – det Àr precis det vi strÀvar efter. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss pÃ¥ EC Utbildning.

5぀星のうち4の評䟡

Bra, men kan bli betydligt bÀttre!

Utbildningen hade kunnat vara tydligare. Jag upplevde en vissa struktirella brister och skott från höften. I övrigt bra.

EC Utbildning からの回答

Hej och tack för din Ã¥terkoppling. Vi tar med oss dina synpunkter kring struktur och upplÀgg – det Àr vÀrdefullt för vÃ¥rt utvecklingsarbete framÃ¥t!

5぀星のうち4の評䟡

Bra skola för den envisa

Det gÀller att vara envis på EC Utbildning, eftersom all form att studier sker på distans krÀvs det att du klarar av pressen att studera ensam och leta upp svaren sjÀlv Àven om lÀrarna hjÀlper till vid utsatta tillfÀllen.

Jag tyckte om min tid på EC, de har kurser som går igenom det som görs på marknaden idag, inte som gjordes för 2 år sedan.

2025幎5月31日

EC Utbildning からの回答

Hejsan! Vad glada vi blir av att höra att du Àr nöjd med utbildningens innehÃ¥ll och relevans. Att studera pÃ¥ distans krÀver stort eget ansvar, sÃ¥ bra jobbat! 🀩

UX designer- distans

LÀste UX-designer på distans. Utbildningen i sig var bra. Lektionerna var innehållsrika och vi hade en engagerad lÀrare och utbildningsledare.
Att betyget hamnar på en 3:a beror på att sista LIAn var på ett företag som absolut inte ska ta emot studenter för LIA.
Då det Àr en YH som ska vara kopplat till arbetsmarknadens behov Àr det superviktigt med bra LIA platser.
LIA platser Àr många gånger avgörande för att kunna få ett jobb efter examen.

Det Àr Àven viktigt att skolan har kontakt med flera företag runtom i Sverige då de erbjuder distans utbildning och inte har mest fokus på LIA platser dÀr de har sitt sÀte (Skåne).

Sen kÀnner jag vÀl rent allmÀnt att hela IT branschen verkar vara mÀttad och få företag ger juniora en chans att komma in på arbetsmarknaden. Det Àr otroligt tufft att få jobb och Ànnu vÀrre inom IT, UX/UI och design.
Det behövs mer transparens gÀllande detta på skolans hemsidor så den studerande Àr beredd på vad de kan förvÀnta sig efter examen.
Dessa två faktorerna Àr dem som drar ner betyget. SjÀlva Utbildningen i sig var vÀldigt bra.

2025幎4月30日
自発的なレビュヌ

EC Utbildning からの回答

Stort tack för din feed back och att du delar med dig av både det som fungerade bra och det du önskar se mer av. LIA Àr en stor och viktig del i våra YH-utbildningar och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utöka samarbetet med nya företag i hela landet.

Tack för din Ã¥terkoppling – den hjÀlper oss i vÃ¥rt fortsatta arbete framÃ¥t :)

EC Education Àr den bÀsta

EC Education Àr den bÀsta yrkeshögskolan. LÀrarna och den administrativa personalen Àr alla fantastiska. De har varit till stor hjÀlp under mina studier.

EC Utbildning からの回答

Så kul att höra att du Àr så nöjd med din utbildning. det vÀrmer oss att få höra!

5぀星のうち5の評䟡

Bra skola som föresprÃ¥kar frihet under

Bra skola som förespråkar frihet under ansvar. Gör ditt arbete och var engagerad så får du verktygen att bli riktigt duktig av skolan.

Upplevde att många i min klass saknade den disciplinen och då tyckte skolan var dålig men jag har mycket goda erfarenheter från EC.

2025幎1月1日

EC Utbildning からの回答

Vi Àr glada att du delar med dig av dina positiva erfarenheter och att du uppskattar skolans vÀrderingar. Det Àr vÀrdefullt för oss att höra att du fått verktygen att utvecklas. Tack för din återkoppling!

5぀星のうち3の評䟡

Personligen hade jag önskat att CAD

Personligen hade jag önskat att CAD delen i CAD konstruktörs utbildningen var Ànnu mer avancerad och mer nÀrvarande i hela utbildningen och att det krÀvs mer för att få högre betyg. Annars Àr det en bra grund och trevliga lÀrare.

2024幎12月2日

EC Utbildning からの回答

Tack för att du delar med dig! Vi uppskattar din feedback och tar med oss dina synpunkter kring CAD-delen i vårt förbÀttringsarbete. Kul att du upplevde lÀrarna och grunden som positiva. Lycka till framåt!

VÀnliga hÀlsningar,
EC Utbildning