eddler.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

appen Àr vÀldigt enkel att anvÀnda och det hjÀlpte mig starkt inom fysik 2. Àlskade att man kunde vÀlja mellan att lÀsa fakta eller kolla en video som sedan Àr kopplade till övningsuppgifter. hade... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eddler har agerat 10 stjÀrnigt i ett svÃ¥rt lÀge som var till enormt stor hjÀlp. Eddler Àr proffsiga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende utan undantag. Jag rekommenderar starkt Eddler och tjÀnsteutbudet d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ jvla dÃ¥ligt att vi ska behöva betala för att vi ska fÃ¥ lÀrÀ oss saker. De helt sjukt hur pengarkÃ¥ta ni mÃ¥ste vara. Jag hade precis kommit igÃ¥ng och tÀnkte fn det hÀr Àr ju svin bra för nu kan jag s... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra för repetition frÃ¥n lektioner eller bara för att lÀra sig. Videoförklaringar, uppgifter och uppgiftsförklaringar Àr enormt anvÀndbara. Rekommenderar stort för er som vill ha bra betyg i alla... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. äž­å­Š
  2. 高校

圓該䌁業による蚘述

Eddler.se Àr ett digitalt lÀromedel i matematik, fysik och programmering.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Jag försöker frÀscha upp kunskaperna

Jag försöker frÀscha upp kunskaperna inom Matematik 1b och problemet jag stöter på Àr att det kÀnns som att en massa saker ligger "fel".

T.ex nu nÀr jag Àr på Aritmetik så började jag med Tal och Talsystem sedan jobbade mig neråt. Till och från som t.ex nu nÀr jag Àr på "Multiplikation och division med negativa tal" så kommer frågor dÀr förklaringen kommer vid "Potenser och Potenslagar".

För mig som dömer mig sjÀlv ganska hårt och Àr destruktivt sjÀlvkritisk tappar jag lusten.

Nu kanske detta har att göra med min ADHD eller Autismen, jag tycker att hemsidan kÀnns rörig.

Den hÀr magiska kvadraten som dyker upp från ingenstans tillsamman med en vÀldigt avskalad förklaring gör också sitt för att man bara ska ge upp.

Det kanske bara Àr jag men förklaringarna kÀnns inte som de Àr riktade mot någon som lÀr sig matte, de Àr vÀldigt komplicerade och kÀnns mer som någon som diskuterar matte med en jÀmstÀlld motpart.

2026幎8月20日

stark rekommendation

hade starkt rekommenderat!

2026幎6月1日

Ni Àr skÀmmiga

Så jvla dåligt att vi ska behöva betala för att vi ska få lÀrÀ oss saker. De helt sjukt hur pengarkåta ni måste vara. Jag hade precis kommit igång och tÀnkte fn det hÀr Àr ju svin bra för nu kan jag see svar och hur mycket poÀng jag får. Men sen nÀr jag kommer till 5e frågan så måste jag betala för att forsÀtta. Det Àr så sjukt dåligt av er och hoppas ni tÀnker över era livsval. Den lilla lilla motivation jag fick för att plugga och lÀrÀa mig var över på 10 min pågrund av er. bra jobbat

2026幎5月11日

eddler.se からの回答

TrÃ¥kigt att höra att du blev sÃ¥ besviken — sÀrskilt eftersom det lÃ¥ter som att du faktiskt gillade upplÀgget och fick motivation att plugga. Det betyder mycket för oss.

Vi försöker hitta en balans dÀr vi kan erbjuda gratis innehåll samtidigt som vi kan fortsÀtta utveckla tjÀnsten, göra nya lektioner och driva Eddler vidare. Just nu har vi dessutom lÀngre gratisperioder i vissa kampanjer, så kontakta gÀrna oss på info@eddler.se så vill vi gÀrna hjÀlpa dig vidare.

Och oavsett: tack för att du tog dig tid att skriva vad du kÀnde. Sånt hjÀlper oss också att förstå hur tjÀnsten upplevs.

David - Eddler

5぀星のうち2の評䟡

Hemsidan Àr fruktansvÀrt designad

Lektionerna och uppgifterna Àr begripliga och utlÀrningen Àr okej men hemsidan Àr nog den sÀmsta jag någonsin anvÀnt. Genuint allting som kan gå fel med en hemsida har gått fel, den Àr sjukt dåligt designad.

2026幎4月25日

eddler.se からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva - och för att du Àr Àrlig.

Vi tar designkritiken på allvar. Vi vet att Eddler inte ser ut som de appar och tjÀnster du Àr van vid, och vi jobbar kontinuerligt med att förbÀttra upplevelsen - det kommer aldrig att stanna av. Att du Àndå fann lektionerna och uppgifterna begripliga betyder mycket - det Àr kÀrnan i det vi gör.

Om du vill berÀtta mer konkret vad som kÀndes krångligt får du gÀrna svara hÀr eller höra av dig direkt till oss - vi lÀser allt och tar det med oss i arbetet.

- David, medgrundare Eddler

5぀星のうち1の評䟡

Har svÃ¥rt att förstÃ¥ hur denna tjÀnst

Har svårt att förstå hur denna tjÀnst kan få toppbetyg. Jag har anvÀnt den ett tag nu och den Àr absolut inte bra eller pedagogisk. Det kanske funkar om man redan kan matematik. (Jag har ett hyfsat betyg) Men målet med denna tjÀnst Àr vÀl att man ska förstå och få nån slags förklaring till hur man löser uppgifter. Att Stockholms stad inte hittat en bÀttre tjÀnst Àn denna i en upphandling luktar misstÀnksamt.

2026幎2月4日

Hej Sam,

Tack för att du delar din upplevelse – och vad tråkigt att höra att Eddler inte fungerat som du hoppats.

Vårt mål Àr att hjÀlpa elever att förstå matematiken, inte bara lösa uppgifter, så nÀr någon upplever motsatsen vill vi verkligen ta reda på varför.

Om du vill får du gÀrna mejla oss på support@eddler.se och berÀtta vilken kurs och vilka lektioner du arbetat med, så kan vi ta med din feedback nÀr vi fortsÀtter förbÀttra innehållet.

Eddler anvÀnds av många elever med vÀldigt olika förkunskaper, och ibland kan nivån eller arbetssÀttet tyvÀrr inte passa alla direkt. DÀrför Àr konkret feedback ovÀrderlig nÀr vi utvecklar materialet vidare.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva – sÃ¥dan hÀr feedback hjÀlper oss att bli bÀttre.

VÀnliga hÀlsningar
Team Eddler

Mycket nöjd!

Deras tjÀnst var till mycket stor hjÀlp nÀr jag skulle lÀsa till matte 3C, fysik 1 och fysik 2 på kort tid. I kombination med kurslitteraturen och deras tjÀnst kunde jag avsluta kurserna med bra betyg och god förståelse i Àmnena, trots heltidsjobb och trÀning.

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Oprofessionell & uppgifterna speglar inte NP.

Uppgifterna som de sjÀlva har gjort liknar inte alls t.ex. nationella prov uppgifter vilket gör att man trÀnar pÃ¥ helt fel typ av uppgifter. En del stav- och grammatikfel. En C-uppgift hÀr kan vara en A-uppgift pÃ¥ nationella. Ibland Àr formuleringen vÀldigt dÃ¥lig pÃ¥ den sÃ¥ kallade "förklaring" vilket gör att det inte blir en förklaring utan en massa dravel som man sjÀlv ska förstÃ¥ sig pÃ¥ utan nÃ¥gon vidare hÀrledning. PÃ¥ vissa uppgifter och svar stÃ¥r det t.ex. följande "$-34$" liksom vad tusan ska det betyda?! Ibland Àr de övre-och undre integrationsgrÀnserna vid sidan om integrations tecknet och inte över och under tecknet vilket ser uselt ut. Även att det ibland stÃ¥r t.ex. cm^2 istÀllet för cm² Àr fult.

2025幎5月19日

Hej Chris,

Tack för att du tog dig tid att skriva en utförlig recension – vi Àr verkligen ledsna att vi inte levde upp till dina förvÀntningar.

PÃ¥ Eddler Àr vÃ¥r ambition att hjÀlpa sÃ¥ mÃ¥nga som möjligt att klara sina matematikkurser – och att kÀnna sig trygga inför de nationella proven.

Vad gÀller uppgifter som inte liknar NP-uppgifter: det stÀmmer att vissa uppgifter pÃ¥ Eddler har ett annat format eller en annan nivÃ¥ Àn vad som förekommit pÃ¥ tidigare nationella prov. Det Àr ett medvetet val – dels för att bygga djupare förstÃ¥else, dels för att ingen kan förutse exakt hur framtida prov kommer att se ut.

För dig (eller andra elever) som vill trÀna mer NP-likt erbjuder vi samtliga gamla nationella prov i våra kurser, tillsammans med fullstÀndiga lösningar och videoförklaringar.

Om formateringsfrÃ¥gan: VÃ¥ra matematiska uttryck skrivs i LaTeX och renderas med hjÀlp av ett bibliotek. Ibland laddar det i fel ordning – sÀrskilt vid lÃ¥ngsammare uppkoppling – vilket gör att rÃ¥ kod som $-34$ eller cm^2 syns innan de hinner omvandlas till snyggt formaterad text. Vi jobbar med en lösning för att detta alltid ska visas korrekt.

Tack igen för din feedback. Vi Àr tacksamma för all konstruktiv kritik och ser alltid över vÃ¥ra rutiner nÀr vi fÃ¥r synpunkter. Hör gÀrna av dig till oss pÃ¥ support@eddler.se om du vill utveckla dina tankar eller ge konkreta exempel – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

VÀnliga hÀlsningar,
Team Eddler

GRYM HEMSIDA!

VÀldigt Bra Hemsida!
Mycket bra sÀtt att lÀra sig och mycket mer intressant ann att sitta och lyssna på en lång genomgång men istÀllet så kollar man på en kort film som beskriver allt!

2024幎3月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス