Article non recu depuis 1mois, edel optic envoi la responsabilité a UPS et fait toujours attendre encore et encore Ils ne veulent simplement pas payer pour des livraisons avec signatures. Une pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede en klaarrijke Website,waar men via 2D of 3D je favorite zonnebrillen kunt passen en kijken.Top.Ook bestelling en ontvangst zeer duidelijk en snel.wachttijd 2 dagen.Prima.Blijf zo verder doen en... ãã£ãšèŠã
Ik ben zeer tevreden. De brilglazen zijn goed en dezelfde opties (lotuseffect, blauw-licht filter erbij) kosten bij de concurrentie minstens 25% meer. De verzending was snel en correct. Voor deze prij... ãã£ãšèŠã
En lisant les commentaires sur trustpilot , jâétais un peu dubitatif mais une fois les lunettes reçues , aucun doute possible. Tout est nickel, prix imbattable et livraison ultra rapide via UPS
Sinds 2009 zijn wij actief in de online branche voor brillen en zonnebrillen. Edel-Optics biedt het grootste direct beschikbare assortiment merkbrillen in Europa. Onder ons motto SEE AND BE SEEN zien we brillen als lifestyle product dat jouw look compleet maakt. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Hamburg â Duitsland en wij verkopen momenteel wereldwijd aan meer dan 100 verschillende landen.
Nobistor 16, 22767, Hamburg, ãã€ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bon prix, commande livrée rapidement le jour suivant sans soucis
Ils ne veulent simplement pas payer pour des livraisons avec signatures.
Une procedure et depot de plainte sont en cours
Privilegiez les sites officiels plutot que ce site a tendance douteuse
Order E-BE26-4681524

www.edel-optics.be ããã®åç
Heb een bril besteld , betaalde reeds op 18 augustus en gisteren 10/10 bericht gekregen dat bril niet meer leverbaar is . Wou deze ruilen voor een identiek exemplaar, andere kleur , was niet mogelijk . Dit is de meest klant onvriendelijke firma , reageren ook niet op mails . DUS ZEKER NIET DOEN KOOP ELDERS . Wachten terug geduldig op terugbetaling . Bestelling EBE25 4454818 ( een beetje raar na het plaatsen vd review kan ik wel een reactie ontvangen ) . Nog steeds niks ontvangen betaling , staat wel vermeld annulering 6/10 ) 4 dagen later geen geld !

www.edel-optics.be ããã®åç
TrÚs déçue, toujours en attente dâun colis perdu, le service client ne prend pas au sérieux ma demandeâŠ.

www.edel-optics.be ããã®åç
Ik heb bij Edel-Optics een bril besteld met Optimeo 1.5 glazen. Na mijn bestelling ontving ik bericht dat deze glazen âniet leverbaarâ zouden zijn bij de producent en dat mijn bestelling daarom geannuleerd moest worden.
Wat bijzonder vreemd is: dezelfde Optimeo 1.5 glazen worden nog steeds gewoon via de website aangeboden, ook bij het montuur dat ik gekozen had.
Wanneer een product daadwerkelijk niet leverbaar is, hoort het simpelweg niet mogelijk te zijn om dit in de configurator te selecteren, laat staan een bestelling af te ronden. Dat dit wel kan, maar de bestelling daarna eenzijdig wordt geannuleerd met het argument dat het product niet bestaat, is niet alleen frustrerend maar ook ronduit misleidend richting klanten.
Bovendien werd er enkel een duurdere glasvariant (Optimeo 1.6) als alternatief genoemd, zonder dat er een inhoudelijke of technische uitleg werd gegeven waarom deze wél beschikbaar zou zijn en de 1.5 niet. Dit wekt sterk de indruk dat het hier eerder om een commerciële keuze gaat dan om een daadwerkelijke leveringsbeperking.
Update: In mailverkeer worden nu tegenstrijdige verklaringen gegeven. Eerst konden de glazen niet besteld worden bij de producent, nu zouden de glazen niet compatibel zijn met het door mij gekozen montuur - nochtans bestelde ik een volrand bril en zouden de Optimeo 1.5 glazen hier uiterst geschikt voor zijn volgens hun website. Deze glazen zijn tot op heden nog steeds te bestellen bij de door mij gekozen montuur.

www.edel-optics.be ããã®åç
I was initially skeptical when I came across several reviews suggesting that edel-optics.be might be a scam. So I ordered a pair of glasses with cautious curiosity. To my pleasant surprise, the order arrived on time, and everything checked out fine. That prompted me to re-evaluate the legitimacy concernsâI hadnât found any issues once I received my glasses.
The website isnât fraudulent. The item was genuine, delivery was prompt, and my concern was fortunately proven unfounded.
Lunette livree avec un logo en moins sur le cote de la branche.
Griffes au niveau des petits ergo metal montrant que la branche a ete manipulé au magasin ,...
Bref !!? Lunette pas neuve !!!
Pas moyen de renvoyer car pas de formulaire de retour.. lunette payé à l'avance pfff

www.edel-optics.be ããã®åç
Totaal geen service aan de telefoon, een vraag over een bril, volgens hem moest ik op de site kijken. Maar dat ik bel is omdat er onduidelijkheid is omtrent de bril op de website meneer wilde geen moeite doen om te kijken.

www.edel-optics.be ããã®åç
Eerste én direct nare ervaring bij Edel-optics.be
3 brillen besteld :
1) totaal verkeerd model geleverd, zit nochtans wel in het juiste etui...
2) fout in rechterglas, de bril is duidelijk reeds gedragen
3) fout in rechterglas, de bril is duidelijk reeds gedragen
Dit hoeft voor mij niet meer, als ze zelfs geen 1 kwalitatief en juist artikel kunnen leveren van de 3 stuks die besteld zijn... ik bestel voortaan wel elders!
nu maar hopen dat we ons geld snel terugkrijgen
bestelnr. E-BE25-4233483.

www.edel-optics.be ããã®åç
Na de slechte reviews ivm de oude zaakvoerders had ik wat twijfels maar heb besteld. Kwam binnen 2 dagen aan en is geweldig. Heel erg bedankt voor de goede service! ( Prada Linea Rossa Zonnebril)
Parfait, rapide et produit conforme neuf => ce n'est donc pas un fake ou une anrnaque
Envoie rapide et soigné
Lunettes trÚs bien emballées et de qualité
Qualité prix excellent
Au début jâavais peur de commander quand jâai vu que ça allait prendre du temps à venir. Au final jâai attendu que 2 semaines au lieu de 1 mois et demi. Les lunettes sont incroyable
Vlotte transactie
Duidelijke update en gemakkelijke tracking
Veel snellere levering dan verwacht
Zeer antrekkelijke prijs
Top product!
Service efficace et rapide
Dommage quâil nây a pas dâétiquette retour car je vais devoir retourner lâarticle et mon imprimante est en panneâŠ
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã