Edenseple レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

På ingen måte svindel, bare at leveringstiden var lengre enn forventet. Jeg mottok det hvite bunadsbeltet mitt for to dager siden i en vakker boks, og med en ekstra beltestøl. Jeg er så fornøyd! Utrol... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har dessverre samme opplevelse som flere andre: Søljen jeg bestilte og betalte for i begynnelsen av mai er ennå ikke mottatt. Jeg har purret flere ganger pr tlf, med lovnader om rask forsendelse,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nært sagt svindel, og veldig diskutabel kvalitet på sølvet. Stemplet med renhet (feks 925 etc.) er det heller ikke. Bunadene kan jeg ikke uttale meg om. La ut en dårlig anmeldelse på Google, ble konta... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte bunad i februar i år, ferdig betalt. Ikke hørt noe, ikke fått noe. Nå er nettsiden stengt og de skal begjære seg konkurs. Ikke har jeg fått bunad som lovet innen fristen, og de har også lø... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Svindel?

La inn bestilling i begynnelsen av april, i den tro om å få den innen en konfirmasjon i mai. Jeg har nå i slutten av juni ennå ikke sett noe til varene mine. Det er heller ikke mulig å komme gjennom på kundeservice. Dette lukter svindel.

2023年6月27日

Styr langt unna!

Styr langt unna! Bestilte mansjettknapper til Ringeriksbunad 9.mai. Har fått bestillingsbekreftelse, men that's it... Svarer ikke på mail, negative kundeomtaler blir fjernet fra facebooksiden deres og ingen smykker dukker opp. Politianmeldelse og Forbrukerrådet er neste stopp for min del!

2023年6月26日

Meget useriøs

Vi ringte inn midten av Mars for å høre om de kunne levere sølvbelte, to søljer og mansjettknapper før påske, da vi hadde konfirmant rett etter. Dette var ikke noe problem sa de. Vi bestilte og betalte,men ingen varer kom før påske. Ringte de opp i etterkant av påsken og de sa de var tomt for varer vi var lovet. Skulle ringe meg tilbake dagen etter for å avtale hvordan vi skulle løse dette. Hørte aldri noe mere fra de og feiret konfirmasjon med lånt sølv. La ut tilsvarende innlegg som dette på siden deres for en stund siden, hvor de svarte kjapt med at de beklaget og at de skulle ta kontakt med meg. Ser nå at disse innleggene er fjernet fra siden deres og har ikke hørt noe mere fra de.Meget useriøs kundebehandling, som vil bli fulgt opp!

2023年4月13日

Svært god kundeservice

Svært god kundeservice. De sto skikkelig på for at jeg skulle få alt sølvet til beltestakken min innen 17. mai. Det endte til slutt opp med at de leverte det hjemme hos meg, 7 mil unna Oslo sent på kvelden 16. mai. Har aldri opplevd en sånn service tidligere, meget bra!

2023年5月16日

Edens Eple bunad og sølv

Veldig fornøyd med bunad og sølvet fra Edens Eple. I dag 17 mai har flere kommentert hvor fint den er brodert. Lundeby bunad. Super glad vi rakk å få bunad til 17 mai. God kommunikasjon med kundeservice.

2023年5月16日
5つ星のうち1の評価

Styr unna🥵Bestilte bunadsbelte med…

Styr unna🥵Bestilte bunadsbelte med støler i begynnelsen av februar og har purret opptil flere ganger, men 17.mai blir UTEN nytt belte.
Dette er bare SÅ utrolig useriøst og anbefales IKKE.
Til en pris på nesten 9000,- forventer jeg MYE mer.
Betaling er heldigvis holdt tilbake og bestillingen blir kansellert. Beltet vil vil kjøpt på et seriøst sted og koster det mere, så vet jeg i allefall at det er et skikkelig belte.

2023年5月17日

Svindel ?

Useriøs bedrift. Bestilte et bunadsbelte, etter en måned ikke hørt noe. Får ikke tak i dem verken på Mail eller telefon. Trodde at i og med at de hadde Klarna at dette var en ok nettside å bestille fra,.

2023年3月11日

レビューの対象になっている企業の方へ