レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Opdatering: de har sidenhen refunderet pengene, og jeg har fÃ¥et lov at beholde ordren. Derfor rettet fra 2 til 4 stjerner. KÞbte "soundproofing" til tesla 3 highland, men modtog i tirsdags en for... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ganske fÃ¥ minutter efter min bestilling en lÞrdag aften blev jeg ringet op af en medarbejder som ville meddele om restordre i min bestilling. Alligevel kom varer meget hurtigt som aftalt. Klar anbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Levering i top. God kommunikation fra start til levering. Problemet er, at holderen ikke kan holde en iPad. Det virker til, at vÊgten er for tung, hvorfor iPad’en hele tiden “kigger ned”. Den kan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde besvÊr med at fÃ¥ mit kort til at virke ved onlinebetaling og sendte en e-mail med hÃ¥bet om rÃ¥d. Indenfor en time (og det er altsÃ¥ om aftenen det her) har Eevee fundet en lÞsning som virker o... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店
  2. 自動車備品・アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Gear og DIY produkter til din Tesla. FÞlg os og vÊr den fÞrste der får fat i de nyeste. Gear & Gadgets til fornuftige priser uden fordyrende mellemled. Vi rejser selv til fabrikkerne og tester selv inden vi kÞber. Fra Tesla-ejer til Tesla-ejer.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Misvisende beskrivelse på deres

Misvisende beskrivelse på deres hjenmeside, hvorfor jeg modtog noget der ikke passede til min bil.

2026幎2月26日

Hej Ronnie,

Vi er Êrgerlige over din oplevelse. Vi har efterfÞlgende haft dialog over mail.
Hvis du havde beholdt produktet og returneret dette havde vi selvfÞlgelig refunderet det fulde belÞb, men da du har valgt at give det videre som gave, så kan vi desvÊrre ikke imÞdekomme dette.

På produktbilledet er det visualiseret meget tydeligt hvor de forskellige huller er placeret. Vi beklager at denne visualisering ikke har vÊret fyldestgÞrende nok i dette tilfÊlde.

Vi har nu opdateret produktteksten yderligere.

5぀星のうち1の評䟡

Fik en vare der ikke passede til min

Fik en vare der ikke passede til min bil. Efter kontakt med firmaet viser det sig at de har skrevet forkert på deres hjemmeside. Jeg skal så returnere produktet. De vÊlger så kun at returnere belÞbet for produktet, og den den udgift jeg har haft til fragt.

2025幎12月30日

Hej Simon,

Vi beklager meget ulejligheden. Vi har efter at du gjorde os opmÊrksom på fejlen på vores hjemmeside, rettet produktteksten til.
Vi har også refunderet det fulde belÞb, men fik i farten ikke refunderet for fragten. Vi har nu refunderet fragt belÞbet.

Forvent ingen service

Jeg skulle bruge et hundegitter til min Tesla Y. Fandt en god pris hos Eevee.dk, kun 699,-.
Øverst pÃ¥ hjemmesiden kÞrte en streamer “kÞb for 750,- og fÃ¥ et gratis Eevee tÊppe/pude med”.
Fair nok, så jeg bestilte også afdÊkning til bagagerumsbunden, selvom det var over 100,- billigere på GCG. Skubbede min ordrer over 750,- for at få tÊppet.

Til min store overraskelse får jeg kun mine 2 varer. Begge passer perfekt, så min utilfredshed er egentlig minimal. Jeg skriver til Eevee, og efter 2 dage får jeg et svar fra en Frank, der skriver at den kampagne sluttede for flere måneder siden. Jeg svarer straks at Frank bÞr tjekke hjemmesiden. Herfra hÞrer jeg ingenting. Hjemmesiden bliver rettet til dagen efter.

Jeg prÞver igen at skrive til Frank. Nu kÞrer de nemlig Black Friday, og jeg kan nu genbestille min ordre 300,- billigere. Her vil mange virksomheder blot tilbagefÞre differencen. Intet svar. Nu er der gået 2 uger.

Varerne kan jeg ikke sÊtter en finger på. Jeg har endda delt mine oplevelser med hundegitter + link i en stor Tesla gruppe, og nu har de udsolgt.

Takken er elendig service, så håb på at du får de varer du har bestilt - og kvaliteten er i orden, for virksomheden dyrker radiotavshed.

2025幎11月27日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik kontakt og fik et nyt sÊt alt

Jeg fik kontakt og fik et nyt sÊt alt er i fineste orden og handler der igen uden tvivl jeg var åbenbart for hutigt på tasterne jeg får et nyt sÊt mange tak

2025幎10月30日

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at hÞre :)

Advarsel – hold jer langt vÊk fra Eevee.dk

Jeg kÞbte en vare hos Eevee.dk fredag den 4. juli.

Den 18. juli bad jeg om hjÊlp til returfragt. Jeg rykkede for svar den 22. juli, men fik intet svar. FÞrst efter jeg selv måtte opspore ejeren, Mathias Meinert, på hans arbejdsplads (Next Concept), kom der endelig reaktion. Her måtte jeg i Þvrigt have fat i direktÞren for at få Mathias i tale.

Fra Mathias fik jeg kun dårlige undskyldninger. Til sidst fik han vÊkket Frank fra lageret, og pakken blev fÞrst leveret retur den 14. august.

Herefter bad Frank om mit konto- og registreringsnummer, som jeg sendte den 16. september.

Dags dato har jeg stadig ikke fået mine penge retur.

Jeg har igen forsÞgt at kontakte både Mathias og Frank. Denne gang fik jeg fat i Frank, som grinede flere gange af, at jeg ikke får svar på mine rykkere, og af min frustration over, at jeg stadig ikke har fået mine penge.

Det her er dybt uprofessionelt, respektlÞst overfor kunderne og helt uacceptabelt i enhver form for handel.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos Eevee.dk.
Der er ingen respekt for kunder, ingen professionalisme og tydeligvis ingen vilje til at overholde hverken aftaler eller lovgivning.

Hvis andre oplever problemer og vil have fat i Mathias, så kan CEO i Next Concept, Jan Risbjerg, kontaktes på tlf. 52 70 00 00.

2025幎9月29日

Hej Jacob,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft ifm. din ordre på Eevee.dk. Der er desvÊrre sket fejl i denne proces og det kan vi kun beklage. Vi har sendt dig en mail vedr. din ordre.

Eevee.dk

5぀星のうち4の評䟡

Modtog forkert vare, derefter håblÞs kontakt.

Opdatering: de har sidenhen refunderet pengene, og jeg har fået lov at beholde ordren. Derfor rettet fra 2 til 4 stjerner.

KÞbte "soundproofing" til tesla 3 highland, men modtog i tirsdags en forkert vare. Modtog til den gamle Tesla 3.
Har siden ringet til dem, og skrevet en mail til deres kundeservice. Telefonen blev ikke taget, og mailen blev besvaret onsdag eftermiddag med "hvilken bil har du?" - og siden radiostilhed.
Man kan sagtens plukke en forkert vare pÃ¥ lageret - det har jeg oplevet fra andre webshops, men har aldrig oplevet SÅ dÃ¥rlig kommunikation pÃ¥ bagkant, og kan lÊse at andre kunder har nÞjagtigt samme oplevelse, hvilket fortÊller mig det er et mere generelt problem de har i deres shop.

2025幎9月26日

Hej Stefan,
Vi er Êrgerlige over den uheldige oplevelse, det beklager vi meget! Vi har sendt dig en mail vedr. din ordre.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。