Uhyre ringe produkt og ubehÞvletâŠ
Uhyre ringe produkt og ubehÞvlet fotograf.
Uhyre ringe produkt og ubehÞvlet fotograf.
Vi har haft et langt og meget utilfredsstillende forlÞb med EFKT.
Billederne af vores hus var simpelthen alt for dårlige. Det lykkedes fotografen at få et stort nyrenoveret hus på 230 kvm til at se småt ud. Vores mÊgler var enig i, at billederne var meget dårlige, og har efterfÞlgende bedt om ikke at få den samme fotograf igen.
Da vi modtog regningen, gjorde vi straks indsigelse på baggrund af den dårlige kvalitet. Vi bad om at få taget nye billeder eller alternativt i det mindste et afslag i prisen. FÞrst skrev vi til dem på mail. uden at få svar. Senere ringede vi, hvor vi fik at vide, at dialogen skulle gå gennem mÊgleren, da det er mÊgleren, de har kundeforhold med.
Derefter hÞrte vi ikke noget i lang tid, bortset fra endnu en rykker. Vi bad dem stoppe rykkerproceduren, indtil der var fundet en lÞsning. Dette bekrÊftede de heldigvis.
Til sidst kontaktede vi selv vores mÊgler, som slet ikke havde hÞrt fra dem. Vi bad derfor ham tage fat i EFKT. Efter deres samtale fik han besked om, at vi angiveligt ikke Þnskede nye billeder, selv om det netop var det, vi helst ville have. Vi bad derfor mÊgleren kontakte dem igen for at få aftalt en ny fotografering.
Resultatet blev dog bare, at de sendte en kreditnota og halverede regningen. De Þnskede tilsyneladende ikke at levere nye billeder eller lÞse opgaven ordentligt.
Alt i alt har det vÊret et rodet, langsommeligt og utilfredsstillende forlÞb, som vi bestemt ikke kan anbefale.
brug aldrig EFKT ....og drop Home ... de kan intet ,sendte 2 "fotografer " ud der lavede dårlige billeder og forkert grundplan . de fik aldrig lavet korrekt plantegninger og 2 måneder af min salgs periode gik m det. ForsÞgte at komme ud af min Home aftale pga EFKT, men mÊgler truede mig med sagsanlÊg . Brug aldrig EFKT og aldrig HOME !
Jeg kÞbte billeder dengang jeg satte mit hus til salg igennem Danbolig, og jeg betalte selv, så jeg have brugsret over billederne hvis jeg ville skifte mÊgler. Nu har jeg skiftet mÊgler, og Efkt krÊver så 3700kr fordi de mener de har ophavsret over de billeder jeg har betalt, og de har taget af mit private hjem. Kunne forstå at Danbolig har valgt ikke at bruge et andet selskab i stedet for Efekt, og det vil jeg også råde alle andre til at gÞre, da det er helt vanvittigt at man skal betale for egne billeder igen. Et lille administrationsgebyr, kunne måske accepteres, men ikke 3700kr
Tak til Julie (håber jeg husker rigtigt) for den gode og prÊcise beskrivelse, og til Johnny for de flotte billeder til hÊftet med min BoligprÊsentation.
Find en anden, de kan ikke engang finde ud af at skrive korrekt navn og adresse, siger vist alt
DummebÞder, dårlige billeder og fejl i plantegningen.
Billederne var jeg ikke imponeret over. Det er hvad det er, og det kan vÊre, at det er individuelt. Plantegningen havde flere fejl, men det blev rettet.
KÊden faldt fÞrst af, da jeg fik bÞde for forgÊves kÞrsel. De havde lavet en fejl, og kom dagen fÞr jeg havde booket. Var sjovt nok ikke hjemme. De kom så igen dagen efter som aftalt, men det skulle jeg betale for. Har skrevet til dem flere gange over de sidste par måneder, men måtte opgive til sidst, og bare betale. De holdt op med at svare på mine beskeder, og bare gensende faktura. Hold jer vÊk!
Super flotte billeder
Billederne sÊlger huset
Plantegning
Bestilte fotografen dagen fÞr
Nemt og hurtigt
Materiale fra dag til dag
Stor anbefaling
GÞr dig selv den tjeneste og spÞrg din ejendomsmÊgler om de bruger Efkt.com til at tage billederne til din boligannonce.. Hvis ejendomsmÊgleren gÞr, så insister på selv at stå for fotograferingen af din bolig.
Vores ejendomsmÊgler brugte Efkt.com. Det fremgik klart og tydeligt i formidlingsaftalen, at vi som sÊlger fik overdraget brugsretten til billederne, hvis mÊgler ikke fik solgt lejligheden indenfor aftalt tid.
Da formidlingsaftalen udlÞb og vi skrev under med en ny mÊgler gjorde vi brug af vores brugsret til billederne. Den gamle mÊgler var flink til at bede Efkt.com til at overdrage billederne, men de nÊgtede da Efkt.com ikke havde en aftale med den ny ejendomsmÊgler. Efkt.com var umulige at få i tale og opfÞrte sig meget arrogant og afvisende.
Så derfor, lad vÊr med at bruge dette firma og vÊr opmÊrksom på hvem den ejendomsmÊgler vÊlger til fotografering af din bolig. Vi endte med at bruge DKK 5.300 på en brugsret vi ikke kunne bruge.
Fotograf har vÊret 3 gang på min adresse, har betalt 4100 kr og stadigvÊk de vil gerne 1000 kr til 15 billeder.Har bestilt så mange gang,fordi kvaliteten var virkelig dårlig. Sidste gang jeg har selv koordineret processen og vist hvor henne skal stå,fra hvilken vinkel skal tage billeder at få bedre kvalitet.Sidste gang har de ikke informeret mig at jeg kan kun få 15 billeder og jeg haft ingen chance at vÊlger selv de billeder.
Jeg desvÊrre kunne ikke vÊlger anden fotograf firma,fordi de samarbejde med Danbolig og vil jeg sÊlger mit hus.
Det er ikke billigt men heller ikke professionelt :((( Jeg anbefaler ikke denne firma til andre som sÞger efter professionelt fotografâŠaldrig igen:((
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã