レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret medlem af en netvÊrksgruppe i EGN siden efterÃ¥ret 2020. Jeg har vÊret utrolig tilfreds og vÊrdsat hvert eneste mÞde, som har tilfÞrt mig viden og et vÊrdifuld netvÊrk, sidelÞbende med at... もっず芋る

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod. I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder. Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i gennem flere Ã¥r vÊret medlem af flere ledernetvÊrk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netvÊrksl... もっず芋る

䌁業情報

1. 職業・教育の提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi skaber personlig, faglig og forretningsmÊssig vÊrdi gennem fortrolige netvÊrk. Siden 1992 har EGN (Executives'​ Global Network) tilbudt skrÊddersyede netvÊrksgrupper for ledere og specialister. Baseret pÃ¥ professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, strÊber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmÊssig vÊrdi for vores netvÊrksmedlemmer.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Sikke et elendigt firma fuldstÊndig

Sikke et elendigt firma fuldstÊndig uprofessionelt.
De sletter mine tidligere anmeldelser, hvilket siger en del om deres trovÊrdighed.
Deres medarbejdere virker uengagerede og uprofessionelle det fÞles Êrligt talt som en bÞrnehave.

KÊre Rikke

Min tidligere anmeldelse er desvÊrre ikke blevet fjernet af Trustpilot, men jeg har redigeret teksten.

Vi er flere, der deler samme oplevelse efter at have benyttet jeres ydelser, og desvÊrre lever det ikke op til det, I tilbyder. Vores indtryk er, at der er en vÊsentlig afstand mellem forventning og den service, vi har modtaget.

Jeg er naturligvis åben for at mÞdes med jer og drÞfte sagen nÊrmere. Som situationen er nu, vil jeg dog ikke kunne anbefale jer til andre, og jeg vil også dele min oplevelse på Google.

2026幎4月16日

KÊre Lucas

Vi har modtaget din anmeldelse og tager din feedback alvorligt.

Vi vil gerne prÊcisere, at vi som virksomhed ikke har mulighed for at slette anmeldelser på Trustpilot. Den tidligere anmeldelse er blevet fjernet af Trustpilot, fordi den ikke levede op til deres retningslinjer.

Det Êndrer dog ikke på, at vi Þnsker at forstå din oplevelse.
Vi bestrÊber os på at levere en professionel og tryg oplevelse for alle, og derfor er det vigtigt for os at få klarlagt, hvad der ligger bag din henvendelse.

Du er derfor fortsat meget velkommen til at kontakte mig direkte på rlf@egn.com.

Rikke

Rikke Lolk Fjeldsted
CEO, EGN Group

Questionable company

Questionable company, they popped up on Linked In as a professional womens group I could join. I clicked on the link. I was contacted by phone by a gentleman. The cost for this group is 4100sfr per year!! I belong to several professional organizations, none of them have a fee this exorbitant. Buyer beware.

2025幎2月7日
自発的なレビュヌ

Savner du inspiration i dit arbejdsliv

Savner du inspiration i dit arbejdsliv til at lÞse opgaver eller Þnsker du sparring på kritiske emner, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til at deltage i en EGN netvÊrksgruppe. Det er et professionelt og yderst givende forum, hvor vi dykker ned i relevante og nÞje udvalgte emner. Vi har fornÞjelsen af inspirerende og kompetente oplÊgsholdere, og rammerne for netvÊrket er prÊget af stor fortrolighed, åbenhed og vÊrdifuld sparring. Vores erfarne netvÊrksleder er en fantastisk facilitator, der på eminent vis skaber en god og konstruktiv dialog, samtidig med at der sÊttes retning, når det er nÞdvendigt. Det er et netvÊrk, der virkelig gÞr en forskel!

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ

Sparring og fortrolighed i professionelle rammer

Jeg har vÊret i et PA netvÊrk i nogle år efterhånden og kan kun anbefale. Vi tager relevante og selvvalgte emner op, har inspirerende indlÊgsholdere, og stor fortrolighed og sparring i rummet generelt. Vores mÞder faciliteres af vores erfarne netvÊrksleder, der skaber rammen for god dialog, og samtidig formår at tage styring når relevant.

2024幎9月10日
自発的なレビュヌ

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod.
I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder.
Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive slettet af deres mailingsliste.
Fantastik dårlig stil for noget som promoverer sig som et netvÊrk for C-level.

2024幎5月16日

Hej Claus

Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Vi bestrÊber os altid på at drive vores netvÊrksgrupper efter vores medlemmers behov, og lykkes heldigvis også med det i langt de fleste tilfÊlde.

Med hensyn til den manglende tilbagebetaling, kan vi se i vores system, at den skulle vÊre gået igennem. Det håber vi også fremgår hos dig. Ligeledes har vi naturligvis taget dig af vores mailinglister.

De bedste hilsner
EGN

Uopfordret kontakt til min

Uopfordret kontakt til min arbejdsplads.

Dette firma har netop prÞvet at kontakte mig ved at ringe op til mit arbejde.
Jeg har aldrig talt eller kommunikeret med dem fÞr.
Det er fuldstÊndig uacceptabel adfÊrd.

2024幎3月22日

Hej

Vi beklager selvfÞlgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi har haft kontaktet din arbejdsplads ifb. med vores ydelse, og ville gerne i kontakt med dig i samme ombÊring. Hvis du sender en mail til info.dk@egn.com sÞrger vi for at din arbejdsplads ikke bliver kontaktet igen.

EGN

Uacceptabel telemarketing

EGN har flere gange forsÞgt at hverve mig til deres netvÊrk. FÞrst gennem LinkedIn, hvor jeg pÊnt sagde nej tak. Det er helt fair, men så forventer jeg også at de stopper der.
Det gjorde EGN ikke. De ringede direkte til mit arbejde og beder om at blive stillet om til mig. Hvilket jeg synes er alt for aggressivt i forhold til at opsÞge og hverve medlemmer. Her sagde jeg også nej tak og trods det har EGN flere gange forsÞgt at ringe til mig via omstillingen i receptionen på mit arbejde. Det er helt uacceptabelt at bruge telemarketing på den måde i min optik.

2023幎10月4日

EGN (NetvÊrk Danmark) からの回答

Hej Bill. Vi er fÞrst og fremmest kede af din oplevelse. Det har ikke vÊret hensigten. Vi har haft kontaktet i ”arbejdsÞjemed” derfor har vi ogsÃ¥ haft ringet til din arbejdsplads omstilling. Vi har haft ringet 2 gange hvor der ikke blev stillet igennem , og 1 gang hvor vi talte med dig. Derefter har vi ikke kontaktet dig yderligere, og kommer heller ikke til at gÞre det fremover.

Du er velkommen til at rÊkke ud hvis du Þnsker yderligere forklaring eller er uenig i ovenstÃ¥ende – kontakt os pÃ¥ info@egn.dk

Rekruttering af nye til netvÊrket gÞr ENG til et utrovÊrdigt netvÊrk

Jeg har gentagne gange oplevet en hvordan ENG har en meget agressiv rekruttering af nye til deres netvÊrk.
Jeg er over de sidste 3 år blevet ringet op mere end 40 gange, trods det at jeg har udtrykt, at jeg ikke er interesseret i at stÞtte den måde de driver virksomhed på. De er blevet bedt om at lade vÊre med at kontakte mig og Þvrige ansatte i virksomheden, men de fortsÊtter med at ringe.

2023幎6月16日

KÊre "LBN"

Vi er kede af din oplevelse. Dog er det ikke en process, vi normalt har, og vi vil gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Må vi bede dig sende os en mail på marketing.dk@egn.com med information om dit navn og hvem du har haft kontakt med hos os?

Vi tager din feedback seriÞst og strÊber efter at forbedre vores service og den samlede oplevelse for alle, vi har kontakt med.

Mvh. EGN

Uopfordret kontakt

På basis af en uopfordret henvendelse fra en af jeres netvÊrksansvarlige, aftalte jeg et mÞde, som jeres netvÊrksansvarlige aldrig dukkede op til. Hverken hans assistent eller jeg kunne lokalisere ham og få forklaring. Jeg valgte derfor at sige pÊnt nej tak til yderligere kontakt. Trods dette forlÞb vÊlger I at blive ved med at kontakte mig via mail. Jeg vil bede jeg ikke kontakte mig igen, da jeg stadig ikke Þnsker samarbejde med jeres firma.
På forhånd tak og fortsat god dag.

——

13/10-23
Det er ikke korrekt, så derfor er jeg uenig, men bare sÞrg for ikke at kontakte mig igen, så lad os endelig slå en streg over det.
God week-end

2023幎3月29日

EGN (NetvÊrk Danmark) からの回答

Hej Robert. Tak for din besked. Vi beklager meget det som vi opfatter som en misforståelse. Rent faktisk var der mÞdt en rådgiver op fra vores side, men der må have vÊret sket en fejl. Rådgiverens assistent eller rådgiveren kan ikke genkende forlÞbet. Ligesom vi ikke har haft kontakt til dig siden eller forsÞgt at kontakte dig(vi har noteret dette skete i 2022).

Fuld tilfredshed

Jeg har vÊret medlem af en netvÊrksgruppe i EGN siden efteråret 2020. Jeg har vÊret utrolig tilfreds og vÊrdsat hvert eneste mÞde, som har tilfÞrt mig viden og et vÊrdifuld netvÊrk, sidelÞbende med at jeg fÞlger diverse webinarer. Personligt har jeg sat meget stor pris på netvÊrket i min almindelige dagligdag samt stÞtte undervejs fra min netvÊrksleder. Jeg har kun positive ord i forhold til EGN og håber at kunne fortsÊtte i de kommende år.

2022幎9月9日

Professionelt netvÊrk

Har i gennem flere år vÊret medlem af flere ledernetvÊrk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netvÊrksledere og rige muligheder for at deltage i spÊndende online events.

2022幎8月30日
自発的なレビュヌ

If you're looking for a professional network look no further than EGN!

I was looking for a network group for a long time. Most of the network operators were simply interested in getting me signed up. There was little regard for finding the right network, just getting me to sign up. EGN actually spent time discussing my specific circumstances and what I had to offer in order to find the right network. That early time spent was invaluable and consequently EGN were able to introduce me to a network which fulfilled all my own requirements as well as one in which I can contribute to. They were focused on what was best for me and the network, not their subscriber figures.

It is also important to add that the network I belong to is exceptionally well led and facilitated. Communication is often with the right number of meetings and events. They have created a sense of belonging and team membership which motivates me to greater levels of participation. Even during Covid there was an effort to ensure the network stayed connected with online and hybrid meetings to accommodate each member's needs and comfort-levels.

Based upon my own experience, I encouraged a number of my own employees to engage EGN to find networks of their own. All found the right network to join.

2022幎8月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。