レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skriver til dig fordi jeg har skrevet til jer pÃ¥ 3 forskellige mÃ¥der - men modtager ingen svar. Det forstÃ¥r jeg ikke - med de ellers sÃ¥ fine anmeldelser - havde virkelig hÃ¥bet pÃ¥ en form for ti... もっず芋る

Det bedste hÃ¥r, absolut kun varme anbefalinger herfra. Har prÞvet at bestille hÃ¥r andre steder fra men intet holder sÃ¥ godt som det fra ego. FÞlg plejevejledningerne, mine lyse extensions har holdt... もっず芋る

Som udgangspunkt vil jeg sige, at hÃ¥ret virker super lÊkkert! Jeg kÞbte mine extensions i salonen, selvom jeg ikke fik svar pÃ¥ en forespÞrgsel, jeg skrev forinden. Jeg kommer hjem med hÃ¥ret, og... もっず芋る

Har kÞbt vipper fra Ego extensions. Dem man modtager ligner pÃ¥ ingen mÃ¥de dem de reklamere for pÃ¥ deres hjemmeside. NÃ¥r man sÃ¥ kontakter dem fÃ¥r man bare af vide at andre har vÊret glade, sÃ¥ det er ba... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容・健康

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Webshop med salon/butik i Aalborg. Salg af hair extensions, selvbrunere og Þjenvipper. I salonen tilbydes påsÊtning af extensions og spraytan behandlinger.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

44件のレビュヌ

HANDEL IKKE hos ego extensions!!!!!

HANDEL IKKE HOS ego extensions!!!!!
Total og mega dÃ¥rlig service!!!! Har ikke modtaget min pakke og kan se belÞbet er trukket fra kontoen. Har skrevet gentagne gange
.men intet hÞrt!! Det er fa
. DÃ¥rlig stil!!!
Handel IKKE hos Ego Extensions medmindre du vil snydes😡

2025幎3月11日

Kan varmt anbefale Ego!❀❀

Kan varmt anbefale Ego!❀❀
Har de sidste par år kÞbt hos myextensions her i Aalborg men har manglet et sted der var bedre i service og endda produkter. Egos hår er fantastisk! Trenserne er standhaftige og håret er så lÊkkert! Aldrig har jeg modtaget sådan en god og kunde minded service indenfor extensions som jeg gjorde hos ego, top klasse!

2022幎7月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og resultat!

Fantastisk service og resultat hver gang! Hver gang jeg kommer ved Mette ender det ud i et fantastisk resultat og jeg er sÃ¥ glad for det hÃ¥r hun laver pÃ¥ mig. Oveni dette, sÃ¥ er det sÃ¥ hyggeligt at komme hos ego-extensions, fordi Mette altid er sÞd og venlig og god til at sludre med 😉

2020幎10月8日

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering! Jeg bestilte nogle produkter fra hjemmesiden og ikke engang 30 timer senere ligger pakken klar på posthuset klar til afhentning. OvenikÞbet var der et håndskrevet kort i pakken. Jeg er vild med det!

2020幎9月10日

Bare waow !

Bestilte d. 3, fik d. 5 - super lÊkre produkter og så var der vedlagt en rigtig fin seddel med en hilsen, dét er bare kundeservice i topklasse - det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har handlet her !

2020幎5月10日

Super sÞd og hurtig

Min pakke blev sent 2 timer efter jeg bestilte og en super sÞd note var i pakken, om hvordan hun passer meget på med varerne og kunderne med hensyn til Corona.
Alt i alt en super nem og sÞd oplevelse her fra, bestiller 100% herfra igen.

2020幎4月30日
自発的なレビュヌ

Mette har helt sikkert det bedste

Mette har helt sikkert det bedste kvalitet af extensions. Jeg ville aldrig vÊlge at kÞbe andet hår end hendes. Udover det, så er hun expert i at få dine extensions til at matche dit hår, da hun selv skrÊddersyr din påsÊtning, hvis intet passer. Det er altså de fÊreste steder, som virkelig kan dette :-)

2020幎4月22日

Bedste kvalitet i verden

Jeg har vÊret extensions bruger i omkring 9 Ã¥r nu, og har derfor prÞvet lidt af hvert pÃ¥ det danske marked inden for extensions. Ego extensions har helt klart vÊret det bedste sted nogensinde! Udover et fantastisk kvalitet af hÃ¥r, som er utrolig tykt fra rod til spids, sÃ¥ er Mette ogsÃ¥ det mest cool menneske jeg har vÊret hos. Du bliver mÞdt med en helt “hjemlig” velkomst hver gang du mÞder op. Jeg har vÊret hos Mette i mange Ã¥r nu, og har aldrig nogensinde tÊnkt mig at skifte extensionist. Mette leverer varen HVER gang, og sÃ¥ 110%. Du er virkelig sikret den bedste kvalitet HVER gang du bestiller, og ligemeget hvilken hÃ¥rfarve du vÊlger!

2020幎4月22日

SÃ¥ godt!!

Super god service! Bestilte 6 pakker syntetisk hår til fletninger, de kom inde for 2 dage! Og det var prÊcis det jeg bestilte! Plus et sÞdt brev, som hun selv havde underskrevet! Bedste online bestilling jeg nogensinde har fået. Det gÞr en helt glad i låget!

2020幎4月1日
自発的なレビュヌ

Bedste spraytan, extentions mm!!!

Elsker at komme til Ego!!
Mette er simpelthen den sÞdeste og absolut DYGTIGSTE til det hun laver! En fornÞjelse at vÊre fast kunde igennem mange Ã¥r, samtidigt med den gode pris 🀩🥳

2020幎2月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。