Riktig bra, finns liknade men ingen med lika bra kvalitet, det är mer som en en gångs produkt hos andra aktörer på marknaden. Dessa kan man använda år efter år, mycket bra kvalitet
レビュアーのコメントを見てみましょう
Lätt att hitta på hemsidan, stort sortiment & bra priser. Men framförallt det viktigaste är hur man blir behandlad EFTER köpet, retur, reklamation. Här är eGrossisten en vinnare. Det uppstod ett li... もっと見る
Instruktion för att koppla in i tv saknas och det är inte intuitivt heller. Jag fick igång efter tfnsamtal med firman. Utöver det får man pröva sig fram med alla knappar på kontrollen för att få igång... もっと見る
企業が回答しました
Snabb återkoppling vid reklamationer. Första leveransen av en ny vara kom bort i posten och efter kontakt så skickades en till direkt utan frågetecken! Fungerar hur bra som helst! Man får snabb åte... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
eGrossisten.se är en en webbhandel som grundades av två goda vänner med en gemensam passion för att erbjuda bra produkter till rätt pris. Med eget lager och kontor i Nässjö, Småland, kan vi garantera snabba leveranser och personlig service för alla våra kunder. Vare sig du behöver hålla koll på dina hörlurar med en snygg headsethängare, bli synlig i mörkret med pannlampa eller reflexsele, eller bara koppla av med en elektrisk värmekudde och en retro spelkonsol, så har eGrossisten det du behöver. Du behöver inte oroa dig för priset – med eGrossisten kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset på marknaden. Det är inget att vänta på! Besök eGrossisten och hitta just det som kan förgylla din vardag redan idag!
Egnahemsgatan 39, 571 32, Nässjö, スウェーデン
- info@egrossisten.se
- egrossisten.se
Uppblåsbara vatten hängmatta/hammock
Dessa kan man använda år efter år, mycket bra kvalitet
Gick fort få hem o dom fungerar på…
Gick fort få hem o dom fungerar på älsta son min ..de är huvudsaken ..
Skulle fått högsta betyg för snabb…
Skulle fått högsta betyg för snabb leverans och pris men tyvärr gick 1 av de 2 tandborstar jag köpte sönder redan första kvällen.
Har köpt Black & Decker stavmixer
Har köpt Black & Decker stavmixer, tråd och trådlös, båda har gått sönder,
Men egrossisten har löst reklamationerna utmärkt
Bra och rejäl blender
Vad trevlig personal,som ställde upp….
Vad trevlig personal,som ställde upp att vi fick komma och titta på wisky setet.Det blev en uppskattad 60års present.Vi kommer att handla mer utav er.
Snabb o bra leverans
Snabb o bra leverans. Poolfåtöljen ser lika bra ut när vi fick den som vi förväntat oss👍
Snabb återkoppling vid reklamationer.
Snabb återkoppling vid reklamationer.
Fungerar hur bra som helst!
Man får snabb återkoppling oavsett om det är helg eller efter "arbetstid"
Snabb leverans men saknades en del a…
Snabb leverans men saknades en del a knivslipen i paketet. Dock Snabb svar på mail om att dom skulle skicka ut en ny del.
Snabb service och hjälphade blivit en fel i beställningen
Det hade blivit en fel i beställningen. Hade beställt 2 st teckningsramar men fick bara 1st.. Mejlade fick svar väldigt snabbt och 1 ram skickades dagen efter snabb hjälp.. mycket pålitlig företag👏

eGrossisten.se からの回答
Bara positivt superbra service!!!
Hela förloppet
Snabb leverans och verkar vara av god…
Snabb leverans och verkar vara av god kvalite . Ska provas i Egypten nästa v .
Snabba svar på frågor och oväntat…
Snabba svar på frågor och oväntat positiv respons på en liten detalj som saknades. Tack!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。