UWAGA!!!
Wszystko zaczelo sie od reklamy na stronie co wyskoczyla miedzy artykulami obiecywali stabilne zyski bez ryzyka wiec kliknalem potem byl telefon od doradcy bardzo pewny siebie gadal szybko i przekonujaco ze to okazja zycia na egscapitalltd na poczatku faktycznie konto pokazywalo plusy i czlowiek mysli ze dobrze trafil ale po chwili zaczely sie naciski zebym dorzucil wiecej bo inaczej strace szanse potem pojawila sie jakas oplata zwiazana z aml i nagle kontakt stal sie nerwowy a akcent taki wschodni dal mi do myslenia w pewnym momencie juz wiedzialem ze cos jest nie tak stres ogromny bo pieniadze utknely i zero konkretow wtedy odezwalem sie po pomoc do ludzi ktorzy ogarniaja takie sprawy maja za soba mase podobnych przypadkow i wiedza jak dzialac krok po kroku bez obiecywania cudow ale skutecznie zajeli sie tematem finalnie sprawa sie wyprostowala i odzyskalem srodki najwazniejsze ze ktos z doswiadczeniem potrafil pomoc i doprowadzic to do sensownego konca bo samemu czlowiek jest bez szans.Zostawiam kontakt do Pana Bartosza i kancelarii która pomogÅa mi odzyskaÄ pieniÄ dze 7/8/3 zapisuje tak 2/9/9 bo usuwajÄ 6/7/6 mi opinie