レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

SmÃ¥kagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og sÃ¥ er ingen af mine bÞ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ejvind leverer simpelthen de lÊkreste cookies. Hvid du gerne vil have den perfekte cookies med god topping efter eget valg, sÃ¥ ved du hvor du skal gÃ¥ hen. Har bestilt 2 gange med forskellige cookies o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en Êske med 4 cookies. De kom hurtigt frem, var intakte og smagte lÊkkert. Eneste minus var at cookien med hvid chokolade i midten var noget mindre end de andre tre. Kan helt klart anbe... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nu er det anden gang jeg bestiller 4 af Jeres cookies og ogsÃ¥ anden gang jeg modtager en pakke, hvor der er 1-2 cookies som er gÃ¥et i stykker, nÃ¥r jeg har modtaget varen. Dette gÞr desvÊrre at fylde... もっず芋る

䌁業情報

1. パン屋
  2. ケヌキ屋
  3. クッキヌ店
  4. スむヌツおよびデザヌト ビュッフェ
  5. 掋菓子屋

Ejvinds に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi bager, pakker og sender friskbagte Cookies direkte til din dÞr!

Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.

I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.

Kvalitet, traditionelt håndvÊrk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.

På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.

Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.

Vi glÊder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig oplevelse!

Jeg havde glÊdet mig sådan. Jeg havde bestilt fire cookies, men de smagte alle meget tÞrre og gamle. 2 af cookiesene var Þdelagt under fragten, og alt i alt var det en meget skuffende oplevelse.Der stod, at de bager dem friske, men desvÊrre smagte de ikke sådan. Jeg fÞler, at jeg har fået gamle cookies sendt, hvilket er meget trÊls, når man tÊnker på, hvor meget man betaler. Det er ikke okay!!

2026幎5月8日
5぀星のうち3の評䟡

KÞbt dem hellere i fysisk butik

Nu er det anden gang jeg bestiller 4 af Jeres cookies og også anden gang jeg modtager en pakke, hvor der er 1-2 cookies som er gået i stykker, når jeg har modtaget varen.
Dette gÞr desvÊrre at fyldet var alt for tÞrt. Jeg havde bestilt 3 slags flÞdebolle cookies og Jeres nye med blÞdende chokolade. Prisen er i forvejen dyr, så man Þnsker jo at modtage hvad man betaler for. FÞrste gang jeg smagte Jeres cookies var i RÞdvig. Kan desvÊrre konkludere at det er sidste gang jeg bestiller Jeres cookies på nettet, da de er bedre når man kÞber dem direkte fra Jeres bageri.

2026幎5月7日
5぀星のうち5の評䟡

Store og lÊkre cookies. Sikker forsendelse.

Bestilte en kasse “Til dig fra mig” med 8 forskellige cookies. Modtaget inden for 2 dage og en fin og sikker indpakning til forsendelse. Flot pakket ind og de var alle flotte og intakte.
Konsistensen og smagen pÃ¥ selve cookien er virkelig lÊkker og prÊcis som vi Þnsker en cookie. SprÞd udenpÃ¥ og “mushy” inden i. Forskellig former for fyld eller rettere topping, som lige giver dem en ekstra dimension. Cookies er stor “en hÃ¥ndfuld” og med fyld, sÃ¥ tager man ikke mere en én ad gangen 😉
Ikke sidste gang vi bestille cookies fra Ejvinds.
Derudover var der rigtig god information fra bestilling til modtagelse mht. proces og forsendelse.

2026幎5月6日
5぀星のうち4の評䟡

Småkagerne er simpelthen fantastiske

Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a.
Pistacie cookie
Lakrids cookie
Chokolade drage cookie

Og så er ingen af mine bÞrn eller jeg fan af jeres brownie versioner.

HÃ¥ber at nogle af de gamle kommer tilbage igen

2026幎5月4日

Die besten Cookies! ❀

Wir haben in New York die berÃŒhmten Crumble Cookies probiert und ich muss sagen, im Vergleich....

SIND DIESE HIER 1000X BESSER!!! ❀

Man schmeckt die Zutaten und nicht nur den Zucker. Sie schmecken alle sehr gut und kommen in einer schicken, schwarzen Box. (Also auch als Geschenk super)
Vor der Lieferung bekam ich eine sÌße Email, dass meine Cookies jetzt in den Ofen geschoben werden.

Man merkt die Liebe zum Detail vom Anfang der Bestellung bis zum letzten Bissen.
Danke und viel Erfolg weiterhin ❀

2026幎4月30日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte en pakke med 8 stk.

Jeg bestilte en pakke med 8 stk., og jeg er rimelig overrasket over, hvor store de er. Har givet tre til naboen.
Jeg fik lige smagt på én, eller hvertfald et kvart stykke, og jeg synes jeg er blevet mÊt af det.
LÊkker bund og dejlig fyldig.
Prisen gÞr mig ingenting - 500 kroner giver jeg gerne for et flot bagvÊrk af den str.
Bagt igÃ¥r, modtaget i dag. Alt er som det skal vÊre 🌞

2026幎4月24日
5぀星のうち3の評䟡

Altså smagen er virkelig god men prisen er helt i vejret

Altså smagen er virkelig god, nok nogle af de bedste cookies jeg har fået, fik rumkulge og fÞldebolle, og vil rigtigt gerne have haft flere, men prisen, altså for mig er de ikke mere vÊrd end 40kr, og så er det stadigvÊk en rigtigt dyr cookie, men 65kr er alt for meget efter min smag.

Kan kun anbefaldes hvis du rig

2026幎4月1日

Mine 4 cookies blev bagt om fredagen og

Mine 4 cookies blev bagt om fredagen og jeg modtog dem med posten om mandagen. På trods af, at de har lagt i Êsken nogle dage var der ikke en finger at sÊtte på noget! De var vanvittigt lÊkre alle 4. Der var ikke sparet på hverken creme eller karamel og selve cookien var lÊkker og chewy og så smagte de bare vanvittigt godt. Og så mÊtter de meget! Jeg ser mange skriver de er dyre, men med det du får for prisen er det BESTEMT hver en krone vÊrd. Vi bestiller helt sikkert igen!

2026幎3月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス