レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ogólnie sam sposób składania wniosku o poÅŒyczkę jest bardzo proste i szybki i przejrzysty. Natomiast spłaciłem trzy raty szybciej w twoją poÅŒyczkę i od 10 dni nie mam informacji o zwrocie. Napisałem w... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Utrudniony kontakt. Brak odpowiedzi na e-mail , brak odbierania telefonu na infolinii. Czekam jeszcze na zwrot kosztów z tytułu wcześniejszej spłaty, poniewaÅŒ poÅŒyczka została spłacona przed terminem.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kiedy mój remont utknął w połowie – ściany pomalowane, ale podłoga
 dramat! – myślałam, ÅŒe marzenie o pięknym mieszkaniu musi poczekać. AÅŒ trafiłam na Ekassa. Kilka kliknięć, przejrzyste warunki, b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mój wniosek został w przeszłości odrzucony, ale teraz został zatwierdzony. Skontaktowałem się z nimi, wyjaśniając, ÅŒe nie mogę dodać NIP i przedstawiłem moją obecną sytuację jako pracownika i osoby sa... もっず芋る

䌁業情報

1. 財務官庁

圓該䌁業による蚘述

Ekassa to nowoczesny serwis finansowy, który zapewnia szybki dostęp do środków online — bez zbędnych formalności i bez ukrytych zapisów. Ekassa oferuje dwa kluczowe rozwiązania: • krótkoterminowe poÅŒyczki dla osób prywatnych, • finansowanie dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą. KaÅŒda osoba korzystająca z serwisu traktowana jest indywidualnie — jako partner, który potrzebuje szybkiego i realnego wsparcia finansowego. W ramach oferty Ekassa zapewnia: • decyzję kredytową nawet w 15 minut, • moÅŒliwość przedłuÅŒenia terminu spłaty, • brak konieczności przedstawiania zaświadczeń o dochodach, zabezpieczeń czy poręczycieli. Zaufanie klientów potwierdzają opinie: średnia ocena w Google wynosi 4,1⭐, a na Trustpilot 4,1⭐

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jedna z najgorszych firm pozyczkowych

Jedna z najgorszych firm pozyczkowych. Spoznij sie jeden dzien a masz setki telefonów, maili, smsòw (twoje imie) pilnie oddzwoń. Nie wspomne wiadomości na kazdym mozliwym komunikatorze typu whatsapp,telegram etc. Z zastraszaniem o komorniku.

2025幎9月5日

Szanowny Panie Maxie,

Bardzo nam przykro, ÅŒe spotkał się Pan z taką sytuacją 😔. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒda osoba korzystająca z naszych usług była traktowana z szacunkiem i otrzymywała jasne informacje. Prosimy o ponowny kontakt na adres info@ekassa.pl
, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić Pana sprawę i udzielić pełnych wyjaśnień.

— Bartosz, słuÅŒba wsparcia Ekassa

Świetna strona

Świetna strona - wydaję się prosta, a zawiera najwaÅŒniejsze funkcje, takie jak spłata natychmiastowa, spłata konkretnej raty, dostęp do dokumentów po jednym kliknięciu. Brak odnośniķów w kaÅŒdym miejscu typu "weź poÅŒyczkę" oraz poukrywanych funkcji.

Miałem kiedyś poÅŒyczkę, gdzie na stronie widniała informacja o nieobsługiwaniu szybkich przelewów. Ale sms przychodzący w ostatnim dniu link do takiej płatności juÅŒ zawierał.

Tutaj klient jest szanowany i od razu ma do dyspozycji wszystkie narzędzia do spłaty.
Pełna wygoda bez brudnych zagrywek.

2025幎9月1日

Ekassa からの回答

Jesteśmy bardzo wzruszeni Waszymi miłymi słowami! Zaufanie naszych klientów jest dla nas największą wartością.
Ekassa codziennie dokłada wszelkich starań, aby proces poÅŒyczkowy był jak najbardziej przejrzysty i wygodny. Chętnie dzielimy się równieÅŒ przydatnymi wskazówkami, konkursami i ofertami specjalnymi na naszych portalach społecznościowych – zapraszamy do śledzenia aktualności!
— Katarzyna, Dział Obsługi Klienta Ekassa

Wszystko przebiegło sprawnie

Wszystko przebiegło sprawnie. POLECAM

2025幎8月29日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za wybór Ekassa!
Nasz zespół dba o to, aby kaÅŒdy klient otrzymał pomoc finansową szybko i bez zbędnych zmartwień. Dzięki przejrzystym warunkom i wygodnemu kontu osobistemu zawsze masz kontrolę nad swoimi poÅŒyczkami. Dla stałych klientów oferujemy podwyÅŒszone limity i specjalne kody promocyjne.
Śledź nasze aktualności w mediach społecznościowych – na Facebooku, Instagramie, a nawet na Threads, gdzie moÅŒesz brać udział w ankietach i wygrywać nagrody!
— Katarzyna, Dział Obsługi Klienta Ekassa

Szybko,sprawnie,rzetelnie

2025幎8月28日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za wybór Ekassy! ZaleÅŒy nam na tym, aby nasi klienci mogli szybko i bez zbędnych utrudnień uzyskać finansowanie.
Przypominamy, ÅŒe Ekassa wspiera nie tylko osoby prywatne, ale takÅŒe przedsiębiorców, udzielając poÅŒyczek na rozwój biznesu. Regularnie organizujemy równieÅŒ losowania nagród wśród aktywnych uÅŒytkowników – śledź nasze promocje!
— Michał, Dział Obsługi Klienta Ekassy

Jestem zadowolona ok

2025幎8月26日

Ekassa からの回答

Jesteśmy szczerze wdzięczni za Państwa zaufanie! Tworzymy warunki, aby poÅŒyczanie było proste i dostępne dla kaÅŒdego.
Ekassa pomaga przedsiębiorcom w uzyskaniu dodatkowego finansowania na realizację pomysłów, a takÅŒe cieszy klientów konkursami i upominkami. Śledźcie nasze strony w mediach społecznościowych, aby niczego nie przegapić!
— Anna, Dział Obsługi Klienta Ekassa

Prostota obslugi

Szybkość obsługi

2025幎8月25日

Ekassa からの回答

„Bardzo się cieszymy, ÅŒe skorzystali Państwo z naszych usług! Ekassa to wygodna platforma do pozyskiwania poÅŒyczek do 100 000 zł. Wniosek online i automatyczne podejmowanie decyzji sprawiają, ÅŒe proces jest szybki i przejrzysty. Organizujemy promocje, konkursy i ankiety w mediach społecznościowych, aby klienci zawsze byli na bieŌąco z najlepszymi ofertami. — Michał, Dział Obsługi Klienta Ekassa”

Firma godna polenenia

Super firma, szybko i sprawnie przyznana poÅŒyczka.

2025幎8月16日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe proces ubiegania się o poÅŒyczkę był dla Ciebie szybki i komfortowy.
Ekassa oferuje przejrzyste warunki, wniosek online i decyzję w ciągu kilku minut. Obserwuj nasze media społecznościowe – regularnie organizujemy konkursy, promocje i dzielimy się przydatnymi wskazówkami dla klientów. — Michał, Dział Obsługi Klienta Ekassa

5぀星のうち5の評䟡

Dziękuję za udzielenie poÅŒyczki za

Dziękuję za udzielenie poÅŒyczki i za miłą obsługę i szybkie jej udzielenie.

2025幎8月11日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za opinię! Ekassa pomaga nie tylko osobom fizycznym w uzyskaniu finansowania, ale takÅŒe przedsiębiorcom. Dla stałych klientów dostępne są wysokie limity, bonusy i programy lojalnościowe. Wniosek online działa 24/7, a decyzja jest podejmowana natychmiast.
— Natalia, Dział Obsługi Klienta Ekassa

Łatwość spłaty

Łatwość spłaty, klarowne raty, wszystko widoczne w panelu.

2025幎8月9日

Ekassa からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe skorzystałeś z naszych usług!

5぀星のうち5の評䟡

Trustfulness and quick fair decision

Trustfulness and quick fair decision Will share with it among my friends Glad a lot

2025幎8月7日

Ekassa からの回答

Dziękujemy, ÅŒe wybraliście Ekassa!
Cenimy Wasze zaufanie i chętnie pomagamy osobom fizycznym szybko i przejrzyście otrzymywać kredyty do 30 000 zł bez zbędnych formalności. Wygoda uÅŒytkowania jest dla nas priorytetem: wniosek online, szybka decyzja i elastyczne warunki spłaty.
Subskrybuj nasze media społecznościowe – regularnie pojawiają się tam promocje, bonusy i przydatne porady dla naszych klientów.
— Anna, dział obsługi klienta Ekassa

5぀星のうち4の評䟡

Warunki na tle innych parabanków bardzo dobre

Warunki na tle innych parabanków są dosyć dobre. Nie ma zawyÅŒonych kosztów pozaodsetkowych. Rozliczenie całości teÅŒ prawidłowe. Jedynie kontakt bardzo słaby. Nie ma infolinii, a na odp. trzeba poczekać parę dni. Ekassa zmieniła na przełomie roku nr konta do wpłat nie informując klientów, którzy wpłacali na wcześniejsze, a potem z uwagi na zaległość (niezawinioną) dosłownie po jednym dniu dzwoniła bardzo niemiła windykacja. 40 telefonów na dzień i to akurat w okresie świąteczno-noworocznym. TakÅŒe generalnie kontakt i obsługa klienta fatalna. Cała reszta ok.

2025幎8月6日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za Waszą opinię!
Ekassa to nie tylko kredyty dla osób fizycznych, ale równieÅŒ silne wsparcie dla biznesu. Oferujemy kredyty do 100 000 zł dla przedsiębiorców, pomagając rozwijać firmę bez zbędnej biurokracji.
Wnioski moÅŒna składać całodobowo online, co czyni proces maksymalnie szybkim i wygodnym. Dla stałych klientów mamy korzystne programy lojalnościowe i specjalne oferty.
— Michał, dział obsługi klienta Ekassa

Szybko i nie drogo

2025幎8月6日

Ekassa からの回答

Dziękujemy, ÅŒe wybraliście Ekassa!
Nasz zespół pracuje, aby kaÅŒdy klient otrzymał wsparcie finansowe szybko i bez zbędnych trudności. Dzięki przejrzystym warunkom i wygodnemu panelowi klienta, zawsze kontrolujesz swoje poÅŒyczki. Dla stałych klientów oferujemy zwiększone limity i specjalne promokody.
Śledź nasze aktualizacje w mediach społecznościowych – Facebook, Instagram, a nawet Threads, gdzie moÅŒesz brać udział w ankietach i wygrywać nagrody!
— Katarzyna, dział obsługi klienta Ekassa

merytoryczne i szybkie procedowanie

merytoryczne i szybkie procedowanie wniosku
poÅŒyczkowego z pozytywną decyzją i natychmiastowym przekazaniem środków na mój rachunek.

2025幎7月28日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za wybór Ekassa!
Oferujemy wsparcie finansowe osobom fizycznym z kwotą poÅŒyczki do 30 000 zł. Nasz serwis pozwala na szybkie i transparentne otrzymanie pieniędzy, bez zbędnych formalności i długich kolejek. Szczególny nacisk kładziemy na wygodę uÅŒytkowania – wniosek online, szybką decyzję i elastyczne warunki spłaty.
Cenimy Państwa zaufanie i zawsze chętnie oferujemy indywidualne warunki. Obserwujcie nas w mediach społecznościowych, gdzie regularnie ogłaszamy przydatne promocje i bonusy.
— Anna, Dział Obsługi Klienta Ekassa

5぀星のうち5の評䟡

Jako jedna z nielicznych firm

Jako jedna z nielicznych firm, która załatwia sprawę poÅŒyczki szybko, uczciwie i solidnie. na decyzję nie trzeba czekać godzinami.

2025幎6月3日

Dziękujemy za opinię!
Ekassa to nie tylko poÅŒyczki Dla osób prywatnych, ale takÅŒe dla firm, które chcą rozwijać się bez zbędnych przeszkód biurokratycznych. Udzielamy poÅŒyczek do 100 000 zł dla osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą i firm, które chcą się rozwijać bez zbędnych formalności.
Brak formalności i całodobowy dostęp do aplikacji online sprawiają, ÅŒe proces przebiega najszybciej, jak to moÅŒliwe. Dla stałych klientów oferujemy korzystne programy lojalnościowe i oferty specjalne.
— Michał, Dział Obsługi Klienta Ekassa

Super

Super ! MoÅŒna liczyć na poÅŒyczkę

2025幎7月18日

Ekassa からの回答

Jesteśmy szczerze wdzięczni za pozytywne nastawienie! Jesteśmy zawsze do Państwa dyspozycji, gdy potrzebują Państwo szybkiego wsparcia finansowego bez zbędnych formalności.

Fachowa obsługa

Fachowa obsługa, przejrzyste zasady i szybka weryfikacja

2025幎7月19日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za ocenę! Nasza usługa działa całą dobę, takÅŒe w weekendy i święta — dostępność to nasz priorytet.

harmonogram

Jedyne co mi nie pasuje to harmonogram szkoda ze np płatność nie jest do 12 dnia kaÅŒdego miesiąca a nie co miesiac w inny dzien. Co do reszty odestki itd. nie ma wiekszej róŌnicy miedzy zwyczajnymi bankami.

2025幎7月17日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za szczerość! Dbamy o to, by kaÅŒda osoba czuła się pewnie podczas korzystania z naszych usług — bez skomplikowanych formularzy.

5぀星のうち1の評䟡

Problem ze zwrotem nadpłaconej kwoty

Witam. PoÅŒyczka spłacona po dwóch miesiącach i na dodatek za duÅŒo. Brak zwrotu i nie ma kontaktu. Proszę o odpowiedź

2025幎7月7日

Ekassa からの回答

Dziękujemy za wiadomość i przepraszamy za wszelkie wcześniejsze niedogodności. Informujemy, ÅŒe otrzymaliśmy Pana e-mail dopiero wczoraj — wcześniejsze próby kontaktu niestety do nas nie dotarły, za co bardzo przepraszamy. Dobra wiadomość: zwrot nadpłaty został juÅŒ zrealizowany i środki wróciły na Pana konto.
Bardzo nam zaleÅŒy na tym, ÅŒeby kaÅŒdy czuł się u nas dobrze obsłuÅŒony i zaopiekowany. Dziękujemy za cierpliwość i zaufanie — mamy nadzieję, ÅŒe kolejne doświadczenia z nami będą juÅŒ tylko pozytywne. W razie pytań – jesteśmy tu dla Pana.

5぀星のうち1の評䟡

W ÅŒyciu nie spotkałam się z tak

W ÅŒyciu nie spotkałam się z tak bezczelną obsługą klienta. Infolinia do dno!! Jestem klientem ekassa z racji, ÅŒe w najbliÅŒszym czasie będę się znajdować w szpitalu spłaciłam dwie najbliÅŒsze raty. Niestety system zaksięgował jedną ratę na marzec 2025 a drugą na luty 2028!!! Podczas rozmowy z konsultantką Pani stwierdziła cytuje, "ÅŒe ich to nie obchodzi i mają to gdzieś" następnie rzuciła słuchawką! Nigdy więcej współpracy z tą firmą która w taki sposób traktuje swoich klientów! Infolinia i obsługa klienta to wizytówka firmy moi drodzy najwyraźniej tej firmie konsultantki które traktują klientów jak śmieci nie przeszkadza.

2025幎3月12日

Szanownа Kamila,

przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zgodnie z zawartą umową, w sytuacji dokonania wcześniejszej wpłaty, jest ona zaliczana na poczet spłaty kapitału poÅŒyczki wypłaconej, co jest najbardziej korzystne finansowo dla klienta. W Pani sytuacji rozumiemy, ÅŒe ta konstrukcja nie jest najbardziej dogodna. Prosimy o kontakt na mail: info@ekassa.pl, postaramy się wyjaśnić sytuację w trybie indywidualnym.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。