Ekoshop Tillvaro レビュヌ 747

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was opzoek naar Gifflar Kanel (broodjes), want had dat voor het eerst op in Zweden. Ik zag ze niet makkelijk ergens anders te vekrijgen dan IKEA. Totdat ik bij Ekoshop Tillvaro kwam. De website str... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ekoshop Tillvaro heeft een heel ruim assortiment aan leuke kleding, Scandinavische woonaccessoires en lekkers. Het contact verloopt altijd heel prettig en het verzenden gaat snel. Het uitpakken is... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Altijd een topervaring! Persoonlijk en snel, ook dit weer. Ik wilde de aanhef van het pakketje veranderen, en dit was meteen geregeld. Daarnaast ook altijd een leuk persoonlijk berichtje. En de produc... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige service. Ondanks de vakantie, en er dus geen pakketjes verstuurd zouden worden, is onze bestelling toch verstuurd i.v.m. cadeautjes voor een jarige. Superleuk ingepakt en zelfs nog e... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Ekoshop Tillvaro is dé eco-webshop voor wie bewust en duurzaam wil leven. De webshop biedt een unieke selectie van hippe, hoogwaardige en zo veel mogelijk duurzame producten, met een sterke focus op Zweedse en Scandinavische merken. Daarnaast vind je hier ook zorgvuldig gekozen duurzame producten uit Nederland en andere landen. Van natuurlijke verzorgingsproducten en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot eerlijke mode, Scandinavisch geïnspireerd speelgoed en sfeervolle woonaccessoires – alles is met zorg geselecteerd. Plastic wordt zo veel mogelijk vermeden, en natuurlijke materialen krijgen de voorkeur. Bij Ekoshop Tillvaro draait het niet alleen om mooie producten, maar ook om een bewuste levensstijl. Waldorf geïnspireerd, leven met de seizoenen en een diepe verbinding met de natuur spelen een belangrijke rol, zowel in de collectie als in de filosofie achter de webshop. Klanten waarderen Ekoshop Tillvaro om de persoonlijke service, snelle verzending en de liefdevolle aandacht waarmee bestellingen worden verpakt. De eerlijke en duurzame missie wordt vaak geprezen in Trustpilot-reviews, net als het unieke assortiment en de inspirerende selectie. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, duurzame basics of groene boodschappen, bij Ekoshop Tillvaro shop je met een goed gevoel. Samen maken we duurzame keuzes toegankelijk én inspirerend!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Klant en oplossingsgericht!

Ik had een wollen jas besteld die alleen nog bij Ekoshop Tillvaro in de juiste kleur beschikbaar was. Kort na het bestellen nam de eigenaresse persoonlijk contact op. Namelijk bleek de gekozen maat niet meer leverbaar. Het was nog wel mogelijk om een kleinere maat te bestellen bij de leverancier. Alle maatvoeringen overwogen zou dit eventueel zelfs een betere pasvorm kunnen zijn. Uiteindelijk bleek de jas perfect te passen! Zeer bijzondere ervaring om als klant nog persoonlijk benaderd te worden waarbij écht meegedacht en meegezocht word naar een goede oplossing. Zeer onder de indruk van!

2026幎1月11日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Tevreden

Vlotte verzending, netjes ingepakt. Ik werd positief verrast door het persoonlijk geschreven (mooie) kaartje en er zaten ook wat kleine extra's bij, o.a. een zakje thee en 2 toffee's.

2025幎11月28日

Het pakket is zo mooi

Het pakket is zo mooi, alles liefdevol en zorgvuldig verpakt met een persoonlijke touch , zo schattig allemaal, een mooie verrassing voor ons gezin deze Zweedse adventskalender echt Fika 🎀❀

2025幎11月17日

Aanrader

Heel leuke webshop met een heel divers aanbod. Duurzame producten, fijne, mooie, prettig draagbare kleding en ook Zweedse producten, echt genieten! Een pakje is een feestje door de zorg en de persoonlijke benadering. Bedankt voor de heerlijke chocolade, Anja!

2025幎9月22日
自発的なレビュヌ

Mooie en comfortabele kleding

Ik koop hier graag, omdat de kwaliteit van de kleding altijd goed is. De kleding is ook comfortabel. Mijn kinderen zijn blij met de kleding, omdat het er leuk uit ziet en omdat het zo lekker zit. De kleding blijft ook mooi, ook na veel keer wassen. Natuurlijk ook heel fijn dat de kleding duurzaam geproduceerd is! Verder is de levering altijd snel en goed verpakt. Altijd met een persoonlijke noot erbij. Zeker een aanrader deze winkel.

2025幎9月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス