Hurtig levering
Der gik 30 timer fra jeg lagde min ordre, til varen lå i pakkeshoppen.
Tusind tak til Eksotiskbazar!
Tusind tak til GLS!
Opdag eksotiske fÞdevarer fra hele verden â leveret direkte til din dÞr. Uanset om du er pÃ¥ jagt efter ingredienser fra Sydamerika, Afrika, MellemÞsten eller Asien, har vi alt, hvad du behÞver for at skabe autentiske retter hjemme i dit eget kÞkken. Med vores nÞje udvalgte produkter kan du genskabe de smage, du finder pÃ¥ de bedste restauranter, og tage din madlavning til nye hÞjder. BesÞg vores hjemmeside for at finde inspirerende opskrifter og kÞb de eksklusive ingredienser, der gÞr dit nÊste mÃ¥ltid til noget helt sÊrligt.
Marktoften 22, 8464, Galten, ãã³ããŒã¯
Der gik 30 timer fra jeg lagde min ordre, til varen lå i pakkeshoppen.
Tusind tak til Eksotiskbazar!
Tusind tak til GLS!
Det er virkelig produkter af hÞj kvalitet, og jeg synes, at priserne er meget fair. isÊr når jeg ser priserne i den lokale grÞnthandler. er disse priser virkelige gode.
Jeg handler gerne igen. isÊr når de også levere i min by samme dag.
Jeg fik anbefalet at handle her, fra en ven der har kÞbt herfra.
Super lÊkre og blÞde dadler til en yderst favorabel pris!
Skulle afhente mine ordre selv - virkelig god og professionel kommunikation.
Kommer igen!
Alle kender det med at have en for travl hverdag, hvor det handler om at disponere ens tid bedst muligt. Dette er også en af årsagerne til, at jeg besluttede mig for at foretage en bestilling hos Eksotisk Bazar.
Og ved I hvad? Det er en af de bedste beslutninger, som jeg har taget. Priserne er skarpe, produkterne er gode, og bedst af alt, så er der mulighed for at få leveret det indkÞbte direkte til ens dÞr.
Er dette sidste gang jeg handler her? Nej, det er det ikke. Jeg kan anbefale Eksotisk Bazar til alle!
Super god kundesupport!
Min pakke sad fast i en GLS terminal i 3 dage, hvorefter GLS ikke kunne lokaliserer den.
Kontaktet Eksotiskbazar, som samme dag sendte en ny forsendelse - det er kundeservice der kan noget!
Meget gode priser i forhold til traditionelle grÞnthandlere.
Man får hÞj kvalitet til en meget god pris!
Jeg må Êrlig indrÞmme og sige, at jeg var noget skeptisk da jeg handlede her...
De har få anmeldelser og ikke det helt store udvalg.
MEN jeg blev super overrasket! Super lÊkre og friske nÞdder til en skarp pris! Kan stÊrkt anbefales - isÊr til veganer som jeg selv :)
Rigtig gode produkter, lynhurtig levering og fornuftige priser.
Endelig et sted man kan handle specialvarer online til en overkommelig pris :)