I gÞr altid en aften fantastisk med en super mad oplevelse. Kan varmt anbefales
I gÞr altid en aften fantastisk med en super mad oplevelse. Kan varmt anbefales
En rigtig dejlig madoplevelse og Kvik, venlig, imÞdekommenhed betjening
Dejlig mad,dårlig betjening,vi måtte bede om vand, vinkÞler,salt. Desuden frÞs vi
Fin mad. Ringe betjening, tjeneren virkede ikke som en der gad at vÊre der og var virkelig ligeglad med gÊsterne. Temperaturen derinde var heller ikke noget at råbe hurra for, Det var alt for koldt. Alt i alt ikke et sted jeg ville komme igen.
Vi besÞgte Ekte i holstebro lÞrdag den 11/10 og fik deres efterårsferie menu..
Det var virkelig en god oplevelse - maden var en udsÞgt fornÞjelse sÃ¥vel forret, hovedret og dessert - krydret med en rigtig fin betjening hele aftenen âŠ
Vi kommer igen :-)
Reklamerer for roast på deres Facebook, så ringer man til dem og så har de det ikke. Totalt usmageligt service. Aldrig nogensinde vil jeg sÊtte min fod ind i den restaurant.
En virkelig udsÞgt menu med jomfruhummer carpaccio efterfulgt af kulmule med sÊrdeles lÊkkert tilbehÞr.
En Êstetisk oplevelse i sÊrklasse serveret af en veloplagt tjener, Ufukð
Ekte er en skÞn restaurant med en dejlig rustik indretning. Man sidder godt i polstrede mÞbler med god afstand mellem bordene, som giver mulighed for at kunne tale privat.
Der var dÊkket op med lys og friske blomster ved alle borde.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hyggelig aften med god mad i lÊkre omgivelser. Ufuk var med til at gÞre oplevelsen god.
Det lÊkreste mad, isÊr deres tartar. Mega hyggeligt lokaler, og dejlige tjener der sÞger for at man fÞler sig godt tilpas, og som yder alt deres bedste for deres gÊster.
Frokost med smÞrrebrÞd, som var flotte og smagte fint. Prisen er dog lidt i den hÞje ende.
Servicen var virkelig dårlig!
Ventede lÊnge på betjening af tjener ved disken i et mennesketomt rum ved både ankomst og ifm. betaling af regning.
Og samme tjener var uden engagement såsom fx. prÊsentation af maden ved servering.
Jeg vil fremover spise på en af de mange andre caféer/restauranter i Holstebro - medmindre jeg igen har et gavekort, som kun kan bruges på Ekte.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã