Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersÞge hver enkelt selskab. Med Elberegner fÃ¥r man hurtigt et ov... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin service og det eneste jeg godt kunne have tÊnkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt belÞb, men blot at det kan man regne med.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde faktisk fÃ¥et et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfÊlde Elberegner.dk pÃ¥ nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbÞd sÃ¥ en telefonsamtale. Herfra har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gÞr det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vÊlge det produkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elberegner.dk er din hjÊlp til at fÃ¥ oerblik over elmarkedet â Vi hjÊlper dig, sÃ¥ du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Kompetent og venlig telefonisk hjÊlp :-) ved elselskabs-skifte

Elberegner ããã®åç
Elberegner.dk var lynhurtige til at incooperere mit et Þnske om en valgmulighed over mulige udbydere af El-udbydere på Fyn der manglede. Et par dage senere var mit Þnske opfyldt.
Elberegners hjemmeside er nu supergod - bruger den stort set dagligt (vi har spot-El).

Elberegner ããã®åç
Nu er vi så spÊndte på, om vi sparer så meget som beregneren viste.

Elberegner ããã®åç
Hvorfor har i Êndret det så man ikke kan taste netselskab ind for at se timepris...

Elberegner ããã®åç
God rådgivning uden farvede holdninger.
Gennemgik nÞgternt de enkelt fordel og ulemper hvilket gjorde det nemt at foretage et skifte.

Elberegner ããã®åç
Jeg har valgt den selskab som kom fÞrst i listen, for den var mest Þkonomisk og godt.
Elberegner basser sig på grÞn energy og det er pÊdagogisk korrekt at tvinge folk til grÞn energi men ellers det burde vÊre muligt at undersÞge de ikke grÞnne muligheder også.

Elberegner ããã®åç
Dejligt at man fÃ¥r flere selskaber at vÊlge imellem. Skiftede til nyt. ðð

Elberegner ããã®åç
Modtog en mail fra Elberegner med fÞlgende indhold. "Du er kunde hos VindstÞd. Vores beregning fortÊller du vil spare kr. 1.136, hvis du skifter". Hvordan de er kommet frem til dette tal må guderne vide, men nu er jeg også kun revisor. Det er nu ikke fÞrste gang, de fremsender ubrugelige anbefalinger.

Elberegner ããã®åç
Overskuelig liste over mulige eludbydere.
Hurtig beregning af årlig udgift og besparelse ift nuvÊrende udbyder.

Elberegner ããã®åç
Jeg fik et brugbart svar og har skiftet leverandÞr. Kan fÞrst give 5 *, hvor jeg helt ser hvad jeg sparer

Elberegner ããã®åç
Enkelt overblik - dog var der ekstragebyrer, som gemte sig lidtâŠ

Elberegner ããã®åç
Elpriserne er fuldstÊndig uoverskuelige.
Elberegner gÞr det muligt, at se den reelle pris hos de forskellige selskaber.

Elberegner ããã®åç
Et kig på dÞgnets elpriser den ene dag.. har jÊvnligt i nattens mulm og mÞrke Êndret sig - med tilbagevirkende/stigning - så alt, sat i vÊrk aftenen inden; fx opvaskemaskine, vaskemaskine og andet til kÞrsel eller ladning om natten, har vÊret på misvisende, fejlagtigt og ikke mindst dyrere grundlag. Har tidligere ringet og gjort opmÊrksom, fik dengang mystisk sludder for sladder om noget midlertidig fejl. Edit; kan erfare, at det denne gang muligvis kan handle om, at vi i dag gik over til de forhÞjede vinterpriser - men det bÞr jo stadig ikke have indflydelse på fx gårsdagens aftenpriser som fÞr stod på 1,45 fra kl. 21 af, efterfÞlgende Êndret til hÞjere..
Edit efter svar; det er da Êrgerligt, det er ude er jeres hÊnder - det Êndrer jo ikke så meget på oplevelsen og naturligvis har jeg de samme indstillinger hver gang.
Nyt Edit 2/1-25
Ooog sÃ¥ gjorde I det igen; det stod til ekstremt lav pris bÃ¥de 1. og 2. januar, for sÃ¥ pludselig nu her til formiddag at vÊre Êndret - IGEN med tilbagevirkende kraft!? Vi har bl.a haft slÃ¥et over fra gas til elvarme de dage, ligesom al ladning og op-/vaskemaskiner har kÞrt tÊt pÃ¥ konstant; ogsÃ¥ vÊret oppe og sÊtte nye i gang om natten....... for sÃ¥ nu at opdage dette ð¡