レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersÞge hver enkelt selskab. Med Elberegner fÃ¥r man hurtigt et ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service og det eneste jeg godt kunne have tÊnkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt belÞb, men blot at det kan man regne med.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde faktisk fÃ¥et et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfÊlde Elberegner.dk pÃ¥ nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbÞd sÃ¥ en telefonsamtale. Herfra har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gÞr det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vÊlge det produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト

圓該䌁業による蚘述

Elberegner.dk er din hjÊlp til at fÃ¥ oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjÊlper dig, sÃ¥ du kan spare penge og finde bedre priser.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

192件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Elberegner.dk viser mig hver dag

Elberegner.dk viser mig hver dag, hvornår det vil vÊre optimalt for mig at oplade og aflade det batteri, jeg har som en vigtig del af mit solcelleanlÊg. Det fungerer rigtigt godt. Derudover har deres kundeservice vist et positivt hÞjt niveau. Tak for det.

2024幎2月19日

Hej Finn

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at hÞre, at vi kan vÊre behjÊlpelige for dig. Tak for de fine ord, dem sÊtter vi stor pris på.

Personlig hjÊlp

Super personlig hjÊlp til at finde en ny billigere udbyder der lever op til min mine personlige krav.

2024幎2月13日

Hej Huy

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for, at vi har kunne hjÊlpe dig med at finde et billigere elselskab. Jeg håber, du bliver glad for skiftet.

Har skiftet selskab.

Har skiftet selskab.
Valgte det billigste, så må vi se hvordan det er.

2024幎2月12日

Hej Kenneth

Tak for din fine bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Deres ‘afmeld e-mails fra elberegner’

Deres ‘afmeld e-mails fra elberegner’ virker ikke. De sender spam hver dag.

2024幎1月22日

Hej Jonathan

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har haft held med at framelde dig vores nyhedsbrev. Det er naturligvis ikke optimalt, og vi kigger på det omgående.

For at sikre, at du ikke lÊngere modtager flere mails fra os, har jeg vÊret inde og fjerne dig fra vores system.

Det beklager jeg.

Overskueligt

Det var rimelig let at få en oversigt over selskaber og deres tilbud. Så er det jo op til en, at vÊlge det tilbud man synes bedst passer.

2024幎1月11日

Hej Arne

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Vi sÊtter pris på dine fine ord. Det er altid dejligt at hÞre, at vi har vÊret behjÊlpelige.

Maria fra Elberegner.dk

Spild af tid at bruge denne side

Spild af tid at bruge denne side. Der findes stadig ikke en god og objektiv side til at vurdere de billigste el aftaler.

Denne side viser ikke de billigste produkter, men mere hvilke selskaber der betaler flest penge til elberegner for at fremstå som de billigste.

I min verden burde sådan sider ikke eksistere.

2023幎12月1日

Hej Alexander

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er naturligvis ked af at lÊse, at du ikke har haft en god oplevelse.

Elberegner.dk er en annonceside, hvilket vi også reklamerer med på vores hjemmeside. Vi Þnsker, at vores service skal vÊre gratis for jer at bruge, men vi er trods alt stadig en virksomhed, som har udgifter, der skal dÊkkes. Derfor har vi valgt, at elselskaberne skal betale et belÞb for at blive vist i vores sammenligningsside, så det ikke ender med, at vi skal opkrÊve penge fra jer. Det Þnsker vi nemlig ikke.

Det er dog vigtigt at understrege, at på trods af at elselskaberne betaler et belÞb for at blive vist i vores sammenligningsoversigt, så har det ingen betydning for de elpriser, som fremgår. Elpriserne er de reelle elpriser hos de forskellige elselskaber, og man kan derfor trygt stole på, de priser, som man ser på vores hjemmeside er korrekte.

nemt

nemt, hurtigt og overskueligt

2023幎12月4日

Hej Maxus

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at se, at du har haft en god oplevelse på Elberegner.dk.

Maria fra Elberegner.dk.

El beregner viste sig at vÊre et

El beregner viste sig at vÊre et glimrende vÊrktÞj for mig til at få indsigt i priserne på el, som de forskellige selskaber opkrÊver. Kun spÞrgsmål, der fokuserede på det, de havde brug for og overblikket, blev tilbudt nÊsten med det samme. Meget kundevenlig software.

2023幎12月4日

Hej

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at se, at du har vÊret tilfreds med vores sammenligningsoversigt.

Nemt at overskue

2023幎11月30日

Hej Kim

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Det glÊder mig at se, at du synes, vores hjemmeside er nem at overskue.

Maria fra Elberegner.dk.

Super nemt at bruge og fik resultatet

Super nemt at bruge og fik resultatet med det samme.

2023幎11月21日

Hej Katharina

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse på Elberegner.dk.

Maria fra Elberegner.dk.

Man kan desvÊrre ikke regne med de

TillÊg 21/11-23
Elberegner.dk har kontaktet mig med forklaring om at disse priser/tillÊg står på deres hjemmeside og at tillÊgget iÞvrigt ikke er et abonnement. Men.... En hamster i et akvarie er altså stadig en hamster. Man kan godt kalde den en fisk, men det Êndrer ikke på sagen.
Det hjÊlper heller ikke at elbregner.dk kommer med et link hvor man kan se at Nordisk Energy krÊver betaling for månedlig betaling efter forbrug. Det skal fremgå tydeligt det fÞrste sted man ser priserne. Så den ene stjerne bliver der ikke Êndret på.
*************************************************
Man kan desvÊrre ikke regne med de oplyste priser fra denne hjemmeside.
Jeg har kontaktet hjemmesiden og hvis der ikke kommer svar, så kan jeg desvÊrre ikke give mindre end en stjerne. Hvis sider som elberegner.dk skal vÊre brugbare og trovÊrdige, så skal de altså levere noget fodarbejde og vÊre lidt kritiske. Ellers er de jo bare ligegyldigt fyld på internettet.
Man er virkelig nÞdt til selv at gennemlÊse elselskabernes hjemmesider og handelsbetingelser. Der kan vÊre gebyrer og abonnementer som man ikke forventer.
Blev nysgerrig på Nordisk Energy da de reklamerede med 0kr i abonnement. Men hvis man Þnsker månedlig betaling bagud efter ens forbrug, så er der 49kr i abonnement om måneden. Og det er en voldsomt hÞj pris på noget som mange forbrugere nok forventer er det nye normale efter energikrisen. Denne oplysning er gemt langt vÊk inde i handelsbetingelser og ikke til at se andre steder.

2023幎11月19日

Hej Heinrich

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg har forsÞgt at svare på din mail, men du har desvÊrre ikke vendt retur på mit svar, og det er Êrgerligt, at vi ikke kan have denne dialog over mail.

Som jeg skrev i mailen, så har vi ikke indflydelse på, hvordan Nordisk Energy prÊsenterer deres oplysninger på deres hjemmeside - og det Êrgrer mig derfor, at denne bedÞmmelse i hÞj grad er baseret på det faktum, at du synes, at informationerne ikke er tilgÊngelige nok på deres hjemmeside.

Nordisk Energy opkrÊver 0 kr. i abonnement, hvilket både står på deres egen hjemmeside og på Elberegner.dk. Nordisk Energy tilbyder et standardprodukt, hvor du kan betale månedlig aconto. Du har dog også mulighed for at tilvÊlge månedlig betaling af dit faktiske forbrug i stedet, hvilket dog koster et gebyr på 49 kr. pr. måned - og det er disse 49 kr., som du referer til. Der er derfor ikke tale om et abonnementsgebyr, men et gebyr for tilvalg af månedlig betaling af dit faktiske forbrug.

Dette fremgår tydeligt på vores hjemmeside, at du vil blive opkrÊvet yderligere, hvis du vÊlger denne mulighed fremfor deres standardprodukt. Vi har derfor ikke fejlinformeret dig, da vi oplyser de aktuelle priser.

Fint sammenlignings vÊrktÞj

Fint sammenlignings vÊrktÞj, men 3 mails pÃ¥ samme dag? Puha for en gang spam, nej tak "Daniel Østergaard".
Jeg kan så lige opdatere med at jeg har modtaget 2 nye mails i dag inden kl. 12.

2023幎11月6日

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at hÞre, at du synes godt om vores sammenligningsoversigt. Jeg beklager dog, at du har modtaget 3 mails fra os på samme dag - det er naturligvis ikke optimalt.

Vi har desvÊrre haft en teknisk fejl i vores mail-system, som er årsagen til, at du har modtaget flere mails i lÞbet af dagen. Det er dog noget, som vi er opmÊrksomme på, og vi forsÞger at lÞse problemet ihÊrdigt.

Fint med oversigt

Fint med oversigt, men lidt for hyppigt med mailserver

2023幎10月31日

Hej Hans

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores sammenligningsoversigt. Jeg beklager dog, hvis du oplever, at vi har sendt for mange mails. Det tager vi naturligvis til os fremadrettet.

Maria fra Elberegner

Easy-peasy

Meget nemt at komme igennem.

2023幎10月24日

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Elberegner.dk.

Maria fra Elberegner

Jeg er ny

Jeg er ny, så har ikke pt nogen oplevelse med elbetegner

2023幎10月22日

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Vi vil gerne hjÊlpe dig med at finde en billigere elaftale, og derfor kan du hurtigt og nemt sammenligne elpriser på vores side.

Hvis du har brug for lidt vejledning, så vil jeg meget gerne hjÊlpe dig igang med at finde en bedre elaftale.

Du er derfor velkommen til at kontakte mig på kontakt@elberegner.dk.

Mvh. Maria fra Elberegner

Stop med at sende mails.

Jeg kan se at elberegner har sendt en mail til mig hver 2. time for at få mig til at svare på hvad min mening er.
Det svarer lidt til at et lille barn der ikke lige fÃ¥r sin vilje i fÞrste omgang (svarer til at jeg ikke lige fÃ¥r svaret pÃ¥ den undersÞgelse som i gerne vil have) begynder at plage (altsÃ¥ sender mails hver 2 time). Jeg synes det er at gÃ¥ alt for vidt, der er masse af firmaer, der gerne vil have tilsvarende svar, vÊr glad hvis i fÃ¥r et svar i stedet for at begynde pÃ¥ det plageri! Nu hvor overraskelsen har lagt sig over de mange mails, vil jeg godt indrÞmme at en beregner, havde en nyttig indflydelse pÃ¥ det valg jeg tog. SÃ¥ i fÃ¥r 2 stjerner i stedet for en.😄

2023幎10月23日

Hej Anker

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Jeg vil dog gerne starte med at beklage, at du har modtaget den samme mail indenfor et par timer - det er selvfÞlgelig ikke optimalt. Det har aldrig vÊret vores hensigt at forstyrre dig ved at sende den samme mail flere gange, så det beklager jeg mange gange.

Problemet ligger i, at der desvÊrre har vÊret nogle tekniske problemer mht. vores e-mails - og derfor har du desvÊrre modtaget den samme mail 2 gange. Det er dog noget, som vi er ved at lÞse i skrivende stund, så problemet ikke gentager sig.

På den anden side er jeg dog glad for at hÞre, at vi har hjulpet dig med at finde en bedre elaftale.

Hvis du har spÞrgsmål til noget, så er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@elberegner.dk

Fortsat god dag.

Mvh. Maria fra Elberegner

Energiudgift til robotplÊneklippere

Jeres beskrivelse af energiudgiften til robotplÊneklippere sammenlignet med traditionelle benzindrevne plÊneklippere er tendentiÞs og vildledende. I hÊvder at robotplÊneklipperens forbrug på 120kr/måned er mindre end for en benzindreven plÊneklipper. Det er notorisk forkert. 10 liter benzin svarende til omkring 150kr vil typisk rÊkke til en sÊson, svarende til 5 måneder. RobotplÊneklipperen vil i samme periode have brugt 600kr i strÞm. Alt sammen gennemsnitsbetragtninger.

2023幎10月9日

Hej

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Vi sÊtter altid pris på feedback vedrÞrende vores indhold, og vi sÊtter derfor pris på, at du skriver ind til os.

Jeg får kigget på den pågÊlgende side med det samme, også sÞrger jeg for at opdatere indholdet.

Fortsat god dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。