レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersÞge hver enkelt selskab. Med Elberegner fÃ¥r man hurtigt et ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service og det eneste jeg godt kunne have tÊnkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt belÞb, men blot at det kan man regne med.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde faktisk fÃ¥et et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfÊlde Elberegner.dk pÃ¥ nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbÞd sÃ¥ en telefonsamtale. Herfra har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gÞr det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vÊlge det produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト

圓該䌁業による蚘述

Elberegner.dk er din hjÊlp til at fÃ¥ oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjÊlper dig, sÃ¥ du kan spare penge og finde bedre priser.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

192件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Ikke megen god prisinfo at hente her :-(

Efter mail korrespondance med en Daniel Østergaard, er det ret tydeligt, at hans og dermed elberegners viden om elhandel og hvad der er billigt, er noget begrÊnset. Brug andre sider hvis du sÞger brugbar information.
Og til Elberegner: VÊr ikke ked af "kun" een stjerne, men glad. Hvis muligheden havde vÊret der, havde I fået 0 stjerner

2023幎3月17日

Det var fin service

Det var nemt at finde ud af.

2023幎3月17日

Hej Birgitte

Tak for din fine anmeldelse af Elberegner.dk.

Håber du får en rigtig god dag! :-)

Det er svÊrt

Det er svÊrt
Vi ved ikke hvad det vi har indladt os på munder ud i, det ved vi om et halvt års tid

2023幎3月14日

Hej Niels

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Jeg forstår, at det kan vÊre udfordrende at forudse, hvordan tingene vil ende ud. Det afhÊnger jo af forskellige faktorer såsom dit udgangspunkt og det produkt, du har skiftet til.

Hvis du har nogen spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sÊtter stor pris på din feedback og er taknemmelige for, at du tog dig tid til at anmelde vores hjemmeside.

Håber du får en dejlig dag.

Gjort opmÊrksom på prisforskellen

Gjort opmÊrksom på prisforskellen.
Manglede dogen sammenligning med mit nuvÊrende selskab (Andel) og oplysning om afgifter mv er med i prisen

2023幎3月9日

Hej Poul-Erik

Tak for din bedÞmmelse af Elberegner.dk.

Vores prisestimat er inklusiv alle omkostninger til elselskaberne, hvilket også fremgår i sammenligningen.

Men tusind tak for at bruge tid på at anmelde os. Jeg håber, du bliver glad for dit nye elselskab. :)

Du Þnskes en dejlig dag!

Venlig hilsen Nicoline, Elberegner.dk

det er nemt at gennemskue priserne på

det er nemt at gennemskue priserne på elmarkedet, og sortere mellem fast og variable priser

2023幎2月25日

Hej Martin

Tusind tak for den fine anmeldelse af Elberegner.dk.

Vi håber du vil benytte vores sammenligning igen i fremtiden.

Rigtig dejlig dag.

Mange hilsner Nicoline, Elberegner.dk

De kendte ikke til jer ved ok el flex

De kendte ikke til jer ved ok el flex hvad sker der for det???

2023幎2月15日

Hej Tom

Tak fordi du bruger tid på at anmelde Elberegner.dk.

OK er en af vores faste samarbejdspartnere, så det lyder da meget uheldigt, at du har fået fat på en medarbejder, som ikke er klar over det.

Jeg vil sÊtte stor pris pÃ¥, hvis du vil udbyde situationen, sÃ¥ledes vi har mulighed for at tage det med videre til OK. Derudover hÃ¥ber jeg naturligvis, at du vil genoverveje din anmeldelse, da det lyder til en fejl fra OK’s side af.

Du må meget gerne sende mig en mail på nicoline@elberegner.dk

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.

hurtigt og retvisende

2023幎2月7日

Hej Per

Tak fordi du har sendt 5 stjerner vores vej - dem er vi meget glade for.

Derudover er vi glade for at lÊse, du har oplevet vores service som hurtig og retvisende. Jeg håber du vil benytte Elberegner.dk igen en anden gang.

Rigtig god dag til dig.

Let og overskueligt

Tror da virkelig på, der er en del penge at spare - desuden er konceptet jo let og overskueligt👍

2023幎2月2日

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Dejligt at du synes at vores koncept er let og overskueligt - det er netop den oplevelse, vi Þnsker at give vores besÞgende. Håber du vil benytte vores service igen en anden gang.

Rigtig god weekend! :)

Med venlig hilsen Nicoline, Elberegner.dk

Det er godt i har alle belÞb med i

Det er godt i har alle belÞb med i jeres prognoser. Afgifter, moms, osv osv. Og jeres estimat for min elregning, ligger helt fornuftigt. Ok herfra.
Mvh. Micro.

2022幎12月8日

Hej Svenn

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, og at du har taget dig tid til at anmelde vores service.

Håber du får en dejlig weekend. :)

Venlig hilsen Nicoline, Elberegner.dk

En hurtig og gratis vejledning med god

En hurtig og gratis vejledning med god service.

2022幎10月24日

Hej Marite

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at anmelde vores gratis service.

Vi håber, du vil benytte Elberegner.dk igen i fremtiden.

Rigtig god mandag til dig!

Nemt og overskueligt

2022幎11月11日

Hej Vivian

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk

Vi er glade for at lÊse, at du synes vores service er er nem og overskuelig at bruge.

Rigtig god dag til dig.

Venlig service

2022幎11月2日

Hej Jeanette

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk

Vi er meget glade for de 5 stjerner - håber du får en rigtig god aften.

Med venlig hilsen Nicoline, Elberegner.dk

En fantastisk oplevelse at vÊre i

En fantastisk oplevelse at vÊre i kontakt med og blive hjulpet af konceptet. Kan kun anbefale el beregner til alle og vil også gÞre det til min familie og venner

2022幎10月21日

Hej Dorthe

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du vil anbefale Elberegner.dk til venner og familie.

Håber du får glÊde af vores hjemmeside i fremtiden.

Rigtig god weekend! :)

Ikke uvildig rådgivning

Ikke uvildig rådgivning

I skriver (med småt):

"Derudover er rangeringen også påvirket af kommissionssatsen."

Det bevirker, at jeg ikke tror jer over en dÞrtÊrskel og finder frem til en statslig og uafhÊngig rangering af de forskellige udbydere.

Herudover skriver I "Glem ikke momsen, der udgÞr 20 % af din elregning

El er handelsvarer. Og som med alle andre varer i Danmark, skal du lÊgge 20 % oveni belÞbet, når du kÞber en vare."

I er ikke prÊcise nok i jeres formuleringer.

Momssatsen i Danmark er 25 pct. og det gÊlder også momsen på el.

Når man kÞber en vare, skal man tillÊgge 25 pct. i moms.

Når man omvendt står med regningen, er det korrekt at af den samlede pris udgÞr momsen 20 pct.

Eksempel: Jeg ser en vare til 1.000 kr. Den vil koste mig 1.250 kr., da der skal lÊgges 25 pct. til (1.000 * 1,25).

Vil jeg regne omvendt: Jeg har betalt 1.250 kr. Hvor meget udgÞr momsen så? Den udgÞr 20 pct., idet 1.250/(250*100) = 20

2022幎10月17日

Hej Hanne.

Tak for din feedback og dialog på mail.
Som vi har skrevet om, forsÞger vi at gÞre det tydeligere at Elberegner.dk indeholder annoncer.
Eftersom vores service er gratis, er vi nÞdt til at have omkostningerne til udviklingen dÊkket, og vi har valgt at det skal vÊre elselskaberne i stedet for vores brugere, som skal finansiere denne udvikling.

Vi har forsÞgt at imÞdekomme dine forslag om at gÞre overstående endnu tydeligere. Vi har ligeledes gjort vores formuleringer endnu skarpere, så informationen ikke kan misforståes.

Du skriver i din mail, at du synes vi har en god og brugbar side, som har lÊrt dig meget. Derfor håber jeg også, at du vil genoverveje den ene stjerne du har givet os.

Jeg håber, du vil kigge forbi Elberegner.dk i fremtiden. Rigtig god dag.

Hurtig op prÊcis beregning

Hurtig op prÊcis beregning. Brugte resultere til at vÊlge nyt selskab.

2022幎10月12日

Hej Mogens

Tak for din flotte anmeldelse af Elberegner.dk og de 5 stjerner.

Vi håber du bliver glad for dit nye elselskab! Håber du får en dejlig dag.

Nemt og hurtigt

2022幎10月4日

Hej :-)

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde Elberegner.dk. Vi sÊtter pris på de 5 stjerner!

Håber du får en dejlig weekend.

Mange hilsner Nicoline, Elberegner.dk

Grundet flytning skulle jeg finde nyt

Grundet flytning skulle jeg finde nyt elselskab. Siden var meget overskuelig, og havde mange brugbare guides. Dertil har de også en smart app med graf over elpriser.

2022幎9月28日

Hej Amanda

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk
Vi er meget glade for at hÞre, at du synes vores side er overskuelig, og at du har glÊde af vores forskellige features.

Jeg håber du får en dejlig weekend!

Mange hilsner Nicoline, Elberegner.dk

Det er en god måde at finde den rigtige

Det er en god måde at finde den rigtige pris på.

2022幎9月21日

Hej Bo

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde vores service på Elberegner.dk. Det er vi meget glade for :)

Vi vil altid gerne levere den bedst mulige service til vores brugere, og forbedre os hvor muligt. Hvis du har lyst til at uddybe hvordan vi i din optik, kan gÞre os fortjent til 5 stjerner, skal du vÊre meget velkommen til at sende mig en mail på nicoline@elberegner.dk

Ellers håber jeg bare du får en dejlig dag, og endnu engang tak.

God og overskuelig sammenligningsside

Anbefaling herfra!

2022幎9月21日

Hej Karoline

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk og for de 5 stjerner.

Vi er glade for at du synes om vores sammenligning. Håber du får en god aften.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。