Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersÞge hver enkelt selskab. Med Elberegner fÃ¥r man hurtigt et ov... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin service og det eneste jeg godt kunne have tÊnkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt belÞb, men blot at det kan man regne med.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde faktisk fÃ¥et et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfÊlde Elberegner.dk pÃ¥ nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbÞd sÃ¥ en telefonsamtale. Herfra har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gÞr det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vÊlge det produkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elberegner.dk er din hjÊlp til at fÃ¥ oerblik over elmarkedet â Vi hjÊlper dig, sÃ¥ du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Efter mail korrespondance med en Daniel Ãstergaard, er det ret tydeligt, at hans og dermed elberegners viden om elhandel og hvad der er billigt, er noget begrÊnset. Brug andre sider hvis du sÞger brugbar information.
Og til Elberegner: VÊr ikke ked af "kun" een stjerne, men glad. Hvis muligheden havde vÊret der, havde I fået 0 stjerner

Det er svÊrt
Vi ved ikke hvad det vi har indladt os på munder ud i, det ved vi om et halvt års tid

Elberegner ããã®åç
Gjort opmÊrksom på prisforskellen.
Manglede dogen sammenligning med mit nuvÊrende selskab (Andel) og oplysning om afgifter mv er med i prisen

Elberegner ããã®åç
det er nemt at gennemskue priserne på elmarkedet, og sortere mellem fast og variable priser

Elberegner ããã®åç
De kendte ikke til jer ved ok el flex hvad sker der for det???

Elberegner ããã®åç
Tror da virkelig pÃ¥, der er en del penge at spare - desuden er konceptet jo let og overskueligtð

Elberegner ããã®åç
Det er godt i har alle belÞb med i jeres prognoser. Afgifter, moms, osv osv. Og jeres estimat for min elregning, ligger helt fornuftigt. Ok herfra.
Mvh. Micro.

Elberegner ããã®åç
En hurtig og gratis vejledning med god service.

Elberegner ããã®åç
En fantastisk oplevelse at vÊre i kontakt med og blive hjulpet af konceptet. Kan kun anbefale el beregner til alle og vil også gÞre det til min familie og venner

Ikke uvildig rådgivning
I skriver (med småt):
"Derudover er rangeringen også påvirket af kommissionssatsen."
Det bevirker, at jeg ikke tror jer over en dÞrtÊrskel og finder frem til en statslig og uafhÊngig rangering af de forskellige udbydere.
Herudover skriver I "Glem ikke momsen, der udgÞr 20 % af din elregning
El er handelsvarer. Og som med alle andre varer i Danmark, skal du lÊgge 20 % oveni belÞbet, når du kÞber en vare."
I er ikke prÊcise nok i jeres formuleringer.
Momssatsen i Danmark er 25 pct. og det gÊlder også momsen på el.
Når man kÞber en vare, skal man tillÊgge 25 pct. i moms.
Når man omvendt står med regningen, er det korrekt at af den samlede pris udgÞr momsen 20 pct.
Eksempel: Jeg ser en vare til 1.000 kr. Den vil koste mig 1.250 kr., da der skal lÊgges 25 pct. til (1.000 * 1,25).
Vil jeg regne omvendt: Jeg har betalt 1.250 kr. Hvor meget udgÞr momsen så? Den udgÞr 20 pct., idet 1.250/(250*100) = 20

Elberegner ããã®åç
Hurtig op prÊcis beregning. Brugte resultere til at vÊlge nyt selskab.

Elberegner ããã®åç
Jeg fik hurtig og kompetent hjÊlp. Kun rosende ord her fra
Grundet flytning skulle jeg finde nyt elselskab. Siden var meget overskuelig, og havde mange brugbare guides. Dertil har de også en smart app med graf over elpriser.

Elberegner ããã®åç
Det er en god måde at finde den rigtige pris på.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã