Bestilte og betalte varer den 23nde Januar 2026 (ordrenummer #19999) Har purret på mail på leveransen, men får ingen svar. Gjerne ikke så smart å handle her ??
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kjøpsprosessen og leveringen er jevn. Kortvesken er av god kvalitet (9 av 10). Den hvite lakken på Tesla Model 3 stemte ikke med fargen på bilen i det hele tatt (2 av 10).
Bildet av det jeg kjøper. Leveringstid? Om En uke fra i dag blir saken henter av PostNord. To til fem dager har blitt til 9 til 12 dager. "Din ordre har blitt hentet av PostNord Norway mars 28, 2025... もっと見る
Produkt var som beskrevet. Det ble antydet 3-5 ukers levering. Det tok 5 uker og 2 dager. Litt uvant at de ikke har mail for kontakt. Måtte bruke tlf ved henvendelse
企業情報
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Bestilte og betalte varer den 23nde…
Styr unna!
Bestilte gulvmatter til bilen i november, de var på lager for rask levering. Ennå ikke kommet. Fikk mail i dag hvor de opplyser at varene er overlevert postnord for transport. De har ikke svart på henvendelser, ei heller at jeg kansellerte ordren innen angrefristen. Virker useriøs og lite kundevennlig. Kunne like gjerne bestilt varene selv hos Temu el Aliexpress. Kanskje dem som er «leverandørene» til Elbilsentrum?

Elbilsentrum からの回答
Svarer ikke på mail eller telefon
Svarer ikke på mail eller telefon. Varene kommer ikke og jeg får ikke noe info. Håpløst. Styr unna.

Elbilsentrum からの回答
Ekstremt dårlig logistikk
Ekstremt lang leveringstid (3 mnd) og levert vare passer ikke til bilen. Retur hentes ikke av Elbil Sentrum slik at varen kommer tilbake til meg. Har fortsatt ikke fått refundert utlegg etter over 4 mnd. Svarer bare unntaksvis på telefon og har ikke epost.
STYR UNNA
Tar ikkje telefonen og har ikkje bemannet e-post. Kjøpt og betalt varene som endå ikkje er sendt etter fleire veker. Elendig. Styr unna!
Produkt var som beskrevet
Ikke gjennomført retur
Useriøst firma. Returnerte bestillingen min og den ble aldri hentet, slik varen endte opp hos meg igjen og jeg ikke har fått varen refundert.
Lang ventetid fra bestilling til…
Lang ventetid fra bestilling til mottatt vare.
Skvettlapper til Audi Q4 passet perfekt.
Veldig fornøyd med ventilhettene kan…
Veldig fornøyd med ventilhettene kan anbefales og raskt levering
Mvh.Rune
Rask og fin service
Varen var som beskrevet
Varen var som beskrevet. Leveringstid stemte med det som var oppgitt ved bestillingen. Helt topp!
Leveringen tok litt lang tid men varen…
Leveringen tok litt lang tid men varen passet perfekt👍
Kjøpsprosessen og leveringen er jevn
Bildet av det jeg kjøper
Estimert leveringsdato: 2-5 virkedager". Og dette fra 28. mars.
Kjapp leveringstid og godt produkt til…
Kjapp leveringstid og godt produkt til en akseptabel pris
Bestilte skvettlapper til id7
Bestilte skvettlapper til id7
Kom fort og var enkle å montere.
Til en brøkdel av pris på verksted.
Anbefales.
Veldig bra og delene passet perfekt
Veldig bra og delene passet perfekt. Det eneste var at skruene som fulgte med til skvettlappene rustet med en gang. Måtte bytte de ut med noen syrefaste skruer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。