Toppen!!!! Supersnabb och mycket bra service frÃ¥n eldabutiken Mariestad! Jonas organiserade och uppfyllde alla vÃ¥ra önskemÃ¥l snabbt och pÃ¥litligt. Samarbetet med eldabutiken Lidköping fungerade ocks... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Servicen, frÃ¥n att vÀgleda mig genom byggolvsprocessen till den slutiga installationen av braskaminen, inklusive skorstenen, kunde inte ha varit bÀttre! Alla mina frÃ¥gor besvarades snabbt och exakt. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÃ¥r upplevelse av Elda i SkellefteÃ¥ har varit mycket god frÃ¥n första möte i butik till slutgiltig installation. Personalen har god kunskap inom sina omrÃ¥den och Àr dessutom jÀttetrevliga! De visar int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eldabutiken Àr Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvÀrme, dÀr du som kund får kvalificerad hjÀlp från inspiration, tips och råd till fÀrdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstÀder för både hemmet och trÀdgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toppen!!!!
Toppen!!!!
Supersnabb och mycket bra service från eldabutiken Mariestad!
Jonas organiserade och uppfyllde alla våra önskemål snabbt och pålitligt. Samarbetet med eldabutiken Lidköping fungerade också perfekt. Hantverkarna Peter och Peter arbetade mycket noggrant och effektivt. Alla var mycket vÀnliga från början! Sådana hantverkare och sådan service önskar man sig överallt! Braskaminen funkar jÀttefint och vÀrmare jÀttebra. Tack så mycket!!!
Kamininstallation
Trevliga och professionella installatörer.
Gjorde bÀttre jobb Àn förvÀntat.
Rekommenderar starkt.
Mycket bra och snabb återkoppling.
Mycket bra och snabb återkoppling.
Ã
terkom med en tydlig offert.
Trevliga och kunniga killar som kom och installerade min kasett.
Supernöjd!
UtmÀrkt och uppmÀrksam service.
Servicen, från att vÀgleda mig genom byggolvsprocessen till den slutiga installationen av braskaminen, inklusive skorstenen, kunde inte ha varit bÀttre! Alla mina frågor besvarades snabbt och exakt. Jag var involverad i varje steg av processen, och det var inga långa vÀntetider.Leverans och installation var perfekt, snabb och ren.Jag rekommenderar Eldabutiken i VÀxjö och deras personal!
Bra upplevelse från mail till möte
Bra upplevelse från mail till möte, offert och installation, professionellt

Westbo 30
Lite fördröjande svarsfrekvens i början men efter det har vi upplevt god service och snabba svar. VÀldigt hjÀlpsamma med dokumenten till kommunen. Hantverkarna som var hÀr var duktiga och justerade kaminens placering efter våra önskemål.

Eldabutiken ããã®åç
Vill rekommendera Eldabutiken i Varberg.
Vill rekommendera Eldabutiken i Varberg för sin mycket trevliga och kompetenta personal både i butiken och de tekniker som kommer och monterar bestÀllda varor.
BestÀllningar effektueras snabbt och effektivt

Eldabutiken ããã®åç
Super kundupplevelse och en finâŠ
Super kundupplevelse och en fin installation!

Anlitade eldabutiken i Mölndal
Anlitade eldabutiken i Mölndal, köpte en kamin som vi nu fått installerad. Vi Àr jÀttenöjda både med bemötandet i butiken och installationen. Installatören var mycket noggrann och allt fungerade perfekt. Man blir glad nÀr rummet Àr bÀttre stÀdat efter installation Àn före.

Eldabutiken ããã®åç
Eldabutiken i VÀxjö rekommenderas varmt!
Eldabutiken i VÀxjö rekommenderar vi för den snabba affÀren från offerten till de fÀrdiga och godkÀnda installationerna av två insatser, som utfördes exemplariskt, fackmannamÀssigt och snyggt i enlighet efter våra önskemål. Snabb offert inom ett par dagar och trevliga och aktsamma installatörer.

Eldabutiken ããã®åç
good installation and communication.
In de Eldabutik in VÀxjö we were helped quick and got good information about the heater / kamin. They also helped with reporting a new installation till the Kommun, and the controll after everything was ready. The workers who installed the new chimney tube, and the braskamin were friendly and did a good job. We are happy with the new kamin in our living room.

VÃ¥r upplevelse av Elda i SkellefteÃ¥ harâŠ
Vår upplevelse av Elda i Skellefteå har varit mycket god från första möte i butik till slutgiltig installation. Personalen har god kunskap inom sina områden och Àr dessutom jÀttetrevliga! De visar intresse för kundens behov och gör allt för att skrÀddarsy bra lösningar vid kamin- och skorstensinstallation. /Erika och Micke

Eldabutiken ããã®åç
Jag var vÀldigt nöjd efter attâŠ
Jag var vÀldigt nöjd efter att Lemington, Eldabutiken i Stenungsund, hade gjort i ordning bakugnen i min "gillestuga". DÀrför anlitade jag samma entreprenör att installera en Keddy 2002 i min öppna spis i vardagsrummet, samt att renovera min skorstentopp. Lemington skötte det arbetet snyggt och fint. SotarmÀstaren, som kontrollerade, proveldade och var liksam jag mycket nöjd!
Varma hÀlsningar Lennart

Eldabutiken i Haninge
Vi vill dela med oss av vår upplevelse av processen kring köp och installation av en ny kamin via Eldabutiken i Haninge. Det finns både positiva delar och sådant som vi upplever kunde ha hanterats bÀttre.
SjÀlva kaminen Àr vi nöjda med. Den motsvarar våra förvÀntningar och hantverkarna som utförde monteringen var trevliga, noggranna och professionella under de fyra dagar som arbetet pågick. Vår kritik gÀller inte dem, utan hanteringen och kommunikationen i övrigt.
Processen började med ett besök i butiken dÀr vi fick information om olika modeller och bokade in ett hembesök. Under hembesöket visade vi var den nya kaminen skulle placeras och att vi ville ha hjÀlp med att ta bort den gamla.
Redan vid en enkel fråga om hur hålet efter den gamla kaminen skulle hanteras fick vi ett råd som senare visade sig vara felaktigt enligt en annan hantverkare som förberedde vÀgg och golv inför installationen. Det gick att lösa, men det skapade osÀkerhet. I efterhand ser vi detta som ett tidigt tecken på att kommunikationen inte alltid var tydlig, Àven i mindre frågor.
Vi var tydliga med vilken modell vi ville ha. Trots det fick vi offerter pÃ¥ andra modeller som vi inte var intresserade av, vilket vi behövde rÀtta till. NÀr monteringen nÀrmade sig uppstod ytterligare ett missförstÃ¥nd kring underlaget, dÀr det fanns en uppfattning om att vi valt glasskiva trots att vi bestÀllt svart metallplÃ¥t. Ãven detta krÀvde ett förtydligande frÃ¥n vÃ¥r sida.
Under hembesöket stÀllde vi frågan om hjÀlp med kontakten med kommunen. Vi uppfattade det som att detta kunde hanteras av Elda.
NÀr vi senare blev kontaktade för att boka in monteringsdag kom vi överens om ett datum utan att frågan om startbesked togs upp. I det skedet utgick vi från att alla nödvÀndiga tillstånd var klara, eftersom installationen planerades och dÀrefter påbörjades. Om frågan om startbesked hade lyfts då hade vi reagerat och kunnat pausa arbetet tills allt var formellt godkÀnt.
I efterhand visade det sig att någon kontakt med kommunen inte hade tagits. Det fick vi veta nÀr vi sjÀlva behövde ett diarienummer till den kontrollplan som sotaren fyllde i i samband med besiktningen och som skulle skickas in till byggnadsnÀmnden. Först då blev det tydligt för oss att ansvaret som byggherre formellt ligger på oss. Samtidigt upplever vi att ansvarsfördelningen inte tydliggjordes under processen, vilket bidrog till missförståndet.
I offerten fanns alternativet âHjÀlp med dokument till bygganmÀlan (Ja/Nej)â. I efterhand kan vi se att en sÃ¥dan formulering kan skapa förvÀntningar om ett mer omfattande stöd Àn vad som i praktiken avses, vilket kan leda till missförstÃ¥nd.
Vi har fått bekrÀftat från Haninge kommuns bygglovsavdelning att det nyligen förekommit ett liknande Àrende kopplat till Eldabutiken i Haninge. Det visar att otydlig information i processen kan få konsekvenser Àven för andra.
Information om ansvarsfördelningen finns enligt uppgift på företagets hemsida, men eftersom kommunikationen till stor del skedde muntligt hade vi behövt ett tydligare klargörande i samband med hembesöket eller inför bokningen av monteringen.
NÀr vi tog upp frågan fick vi höra att vi i efterhand skulle ha fabricerat detta, vilket vi upplevde som ett oprofessionellt bemötande. Ritningarna som vi överlÀmnade på plats i butiken för scanning hade dessutom inte nått fram till sÀljaren, vilket ytterligare bidrog till oklarheter.
Sammanfattningsvis Àr vi nöjda med kaminen och det praktiska utförandet, men besvikna över hur kommunikationen och bemötandet hanterades. Vi accepterar det beslut som kommunen har fattat och betalar den sanktionsavgift som följer. För oss Àr det inte misstag i sig som Àr avgörande, utan hur de hanteras nÀr de uppstår. Vi går vidare, tar lÀrdom av processen och ser fram emot att kunna njuta av en vÀldigt fin kamin och den vÀrme den kommer att ge.

Elda butiken i Kungsbacka
Elda butiken i Kungsbacka, det Àr trevligt bemötande, men slarvig jobb som inte blir godtjÀnt av sotare, gång på gång. Om man det Àr kul att ha hantverkare hos sig i onödan, så rekommenderar jag detta. Sotaren godkÀnde inte sotningslucka, och det var enligt Elda han som var inkompetent, och alla andra, tillverkare, målarbutik osv. KÀnns vÀldigt oproffsigt och slarvigt. Jag har försökt få dem att rÀtta till fel, men till ingen nytta. Så om det fanns negativt betyg så jag get det.

Toppenbra bemötande
JÀttebra bemötande trots att han var sjÀlv i butiken.
Snabbt jobbat med en skorsten till bastun.ð

Eldabutiken ããã®åç
Supersnabb service frÃ¥n första kontaktâŠ
Supersnabb service från första kontakt till bestÀllning, leverans och montage av en Contura Style 886 som jag försökt få hem och installerad från 2st andra butiker/montörer i över två års tid. 3v efter första kontakt så Àr kaminen på plats och det blev kanon.
OBS! De som gjorde jobbet var Eldabutiken i VÀxjö :-)

Eldabutiken ããã®åç
Bra och seriös kontakt och service
Bra och seriös kontakt och service, VÀl utfört arbete och god kommunikation till ett bra pris!

Bra bemötande
Bra bemötande, stort sortiment och snabba att återkoppla. Vi Àr nöjda

Eldabutiken ããã®åç
Eldabutiken i Skellefteå , ett mycket bra val !
Jag Àr vÀldigt nöjd med det bemötande jag fått av all personal, från butiken och från de som installerade min braskamin. Mycket professionella och man fick tidigt en kÀnsla av att de visste vad de höll på med. Upplevde också att de lyssnade på mina önskemål och man fick hjÀlp utifrån det.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ