レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ElektrogÃ¥rden i SorÞ Vi har haft en fantastisk oplevelse med firmaet, der kom inden for 2 timer, da vi havde problemer. Det var en montÞr, der udover at vÊre meget venlig, var utrolig grundig i si... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har idag LÞrdag D. 13/9 haft en medarbejder ude fra ElektrogÃ¥rden (SorÞ afdelingen) da alt strÞmmen gik i huset Fredag aften. Medarbejderen var her i ca. 3 kvarter og sÃ¥ havde han lokaliseret og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde et problem med strÞm i hele huset og kontakte jer ogsÃ¥ selvom det var efter normal arbejdstid og forventede derfor ogsÃ¥ betaling efter de forhold. Der kom hurtigt en medarbejder, der lÞste pro... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik renoveret vores nyerhvervede andelsbolig og fik skiftet alle kontakter, flyttet og annuleret nogen samt monteret div. Spots og spejl med lys i. Kanon god service og flot arbejde. Helt i... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気機噚蚭眮サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

El-installatÞr virksomhed der udfÞrer opgaver indenfor el-installationer, energioptimering, varmepumper, netvÊrk & data. Sikring & overvågning. Service & vedligehold. Industri og automation.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

52件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Elektrogården i SorÞ

Elektrogården i SorÞ
Det var en montÞr, der udover at vÊre meget venlig, var utrolig grundig i sit arbejde.
De kan helt klart anbefales.

2025幎10月17日

Elektrogården からの回答

Hej Kitna, Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi meget taknemmelige for.
Dejligt at vores hÞje serviceniveau levede op til dine forventninger.
Vi ser frem til at hjÊlpe igen en anden gang.

Fuld automatisering af sommerhus

Elektrogården har vÊret med i vores Sommerhus-udbygningbsammen med Litobyg. Sommerhuset blev fuldstÊndig renoveret, ny forkabling, ny varmepumpe, alarmanlÊg, automatisering af åbning-lukning af terrassedÞre, lamper, gardiner, således at vi dag styrer hele sommerhuset via mobil/ipad, også fra remote. Vi er mere end tilfredse med resultatet, det spiller bare.
Casper og de kolleger vi havde besÞg af, var altid venlige, dygtige og velforberedte. Prisen blev iÞvrigt som aftalt i tilbud.

2025幎6月30日

Elektrogården からの回答

Hej Roald, tak for den flotte anmeldelse, den er vi MEGET glade for.
Dejligt at vi har kunne lave nogle gode og smarte lÞsninger for dig.
Vi ser frem til at kunne bistå med andre opgaver.
(Husk vi har også vvs afdeling)

Anbefaling

Vi har idag LÞrdag D. 13/9 haft en medarbejder ude fra Elektrogården (SorÞ afdelingen) da alt strÞmmen gik i huset Fredag aften. Medarbejderen var her i ca. 3 kvarter og så havde han lokaliseret og lÞst problemet. Han kom inden for en time efter vi havde kontaktet firmaet. Meget kompetent, venlig og imÞdekommende medarbejder.

Vi kommer helt sikkert til, at kontakte Elektrogården igen til andet elarbejde. Kan varmt anbefales.

2025幎9月13日

Hej Jonas

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.

Vi glÊder os til at kunne servicere dig en anden gang. Vi kan hjÊlpe både med El og VVS.

God dag.

Mvh Elektrogården

Havde et problem med strÞm i dele huset

Havde et problem med strÞm i hele huset og kontakte jer også selvom det var efter normal arbejdstid og forventede derfor også betaling efter de forhold.
Der kom hurtigt en medarbejder, der lÞste problemet. Som forventet fik jeg faktura,men fik en fantastisk overraskelse. Fik detailleret oplysninger, der opgjorde tallet til ca kr.2.500, men slutresultatet var 0 kr.
Ufattelig service,men jeg er også kunde i forvejen.

2025幎8月25日

Elektrogården からの回答

Tak for den 5 stjernede anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe, og gÞr rigtig meget for vores trofaste kunder. GlÊder os til at udfÞre flere opgaver for dig. Mvh Elektrogården

Meget behagelige montÞrer og prisen for

Meget behagelige montÞrer og prisen for opgaverne absolut fair. Kan kun anbefale Elektrogården.

2025幎7月1日

Elektrogården からの回答

Hej Ole, tusind tak for de 5 stjerner, det er vi meget glade for at hÞre. Vi glÊder os til at servicere dig en anden gang. Mvh Elektrogården

Kompetence og faglighed i top

Vi fik en kompetent rådgivning om etablering af luft til vand varmepumpe. Tingene fungerede bare og Emil kunne se teknisk lÞsninger med placering af udeenhed uden at vi skulle grave hele haven op. Niels (VVS) arbejdede bare og inddrog os og tog hÞjde for vores Þnsker om indeplacering og rÞrfÞring.
Alt i alt, en meget god oplevelse hvor Elektrogården til fulde levede op til vores forventninger om aftaler og udfÞrsel at opgaven. Vi kan kun anbefale Elektrogården og deres kompetente medarbejdere.
Claus Jensen

2025幎6月10日

Elektrogården からの回答

Hej Claus, mange tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.
Dejligt at alt gik som det skulle, glÊder og til at hjÊlpe dig en anden gang.

Effektiv service

Kom inden for få timer for at se på en defekt i vores Trixtank anlÊg. Meget effektiv elektriker som udskiftede defekt pumpe og ved samme lejlighed forbedrede hele den elektriske installation.

2024幎12月30日

Elektrogården からの回答

Hej, det er vi glade for at hÞre, tak for anmeldelsen. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. Mvh Elektrogården

Hurtig reaktion og levering

Hurtig reaktion og levering. Fra konstatering af at varmtvandsbeholder skulle udskiftes og til ny var opstillet gik der under 5 timer.

2025幎1月2日

Elektrogården からの回答

Hej, det er rigtig dejligt at hÞre, vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. Mvh Elektrogården

Alt i orden.

Super kompetente medarbejdere, som leverede et rigtigt godt stykke arbejde.
Kan kun anbefale dem.

2024幎3月18日

Elektrogården からの回答

Hej Alf, tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot, det er vi meget taknemmelige for. Vi glÊder os til at servicere dig en anden gang. Mvh. Elektrogården

Topservice

Hurtig responce, besigtigelse og tilbud. TilgÊngeligt og meget lÞsningsorienteret. Super kundeservice og fornuftige priser. Vi vender bestemt tilbage en anden gang.

2024幎2月2日

Elektrogården からの回答

Hej Morten, tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot, det er vi super glade for. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. Mvh Elektrogården

Hurtig udrykning til tiden

Jeg skulle have assistance til en ret lille opgave. De sendte en mand allerede dagen efter jeg ringede. Han kom til tiden og fik lÞst opgaven.

2023幎9月29日

Elektrogården からの回答

Hej Stefan, tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot, det er vi super glade for. Mvh Elektrogården

OpsÊtning af ladestander

Vi skulle have opsat vores ladestander og fik rekvireret Elektrogården. Det tog tre timer og blev gjort rigtig fint. Deres elektriker var rigtig flink og grundig.

2023幎8月30日

Elektrogården からの回答

Hej Christian, tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, den er vi super glad for. Vi sÞrger for at elektrikeren også modtager din ros. Mvh Elektrogården

manglende strÞm

Fantastisk hurtig og venlig betjening- kom 15 min. efter bestillingen, vi kan kun anbefale elektrogården som 100 % til alle andre.

mvh, henning.

2022幎9月27日

Elektrogården からの回答

Hej Henning, tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot, det er vi super glade for. Mvh Elektrogården

Ny luft til luft varmepumpe

Arbejdet er udfÞrt helt tilfredsstillende, og Elektrogården kan anbefales. Hurtig levering til aftalt tid.

2022幎9月22日

Elektrogården からの回答

Hej Villy, tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at hÞre. Mvh Elektrogården

Kan klart anbefales

Vi har benyttet os af Elektrogården flere gange og er altid blevet mÞdt af servicemindede medarbejdere, der udfÞrer et godt stykke arbejde til rimelige priser.

2022幎9月5日

Elektrogården からの回答

Hej Amanda, det er vi rigtig glade for at hÞre, tak fordi du tog dig tid til at lave anmeldelsen. Mvh Elektrogården

Yderst behagelig og professionel elektriker

Jeg skulle have udskiftet en eltavle i en lejlighed i Ringsted. Dette blev udfÞrt meget effektivt af en yderst behagelig elektriker som samtidig vurderede mit behov for nye ledninger og stikkontakter, som også blev lavet i forbindelse med installationen af den nye eltavle. Jeg vil helt sikkert benytte elektrogården en anden gang

2022幎8月12日

Elektrogården からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for. Mvh Elektrogården

Servicesvigt

Servicesvigt. Efter at vÊre blevet brÊndt af 3 gange i.f.m. banalt serviceeftersyn på en varmepumpe i et sommerhus, kan jeg ikke anbefale dette firma. Der er ikke styr på aftaler og kalender. Hilsen Mogens, frustreret sommerhusejer i HÞnsinge lyng.

2022幎6月9日

Hej Mogens
Vi er rigtig kede af den oplevelse du har haft.
Det er absolut ikke den service vi plejer at levere. Der er strammet op internt her i huset, så det ikke sker igen.
Mvh Elektrogården

OpsÊtning af varmepumpe helt i top

Emil Bang Hansen fra Elektrogården i Ringsted leverede en fuld entreprise på nedtagning af oliefyr og tank samt opsÊtning af varmepumpe. Vi oplevede en perfekt timing, planlÊgning, forberedelse, afvikling og opfÞlgning på projektet. Emil koordinerede alle håndvÊrkere - VVSer, elektriker, diamantborer og anlÊgsgartner perfekt. Alle udfÞrte deres opgaver sÊrdeles tilfredsstillende og udviste faglig stolthed.
Det er nemt at få kontakt og aftaler bliver overholdt 100%- hvilket vi prioriterer meget hÞjt.
Ligeledes har Emil godt tjek på diverse ansÞgnings - og godkendelsesforanstaltninger. Alt i alt en sÊrdeles positiv oplevelse. Vi medgiver vores allerbedste anbefalinger.

2022幎5月29日

Elektrogården からの回答

Mange tak for den super fine anmeldelse. Dejligt at vores medarbejder har ydet en god service. Mvh Elektrogården

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。