Elektrooms

企業情報

1. 電気工

当該企業による記述

Elektricien in Zutphen en de omgeving. Voor een vertrouwde, veilige en professionele installatie en onderhoud van uw elektrische installatie in en om uw woning. Ook voor meer dan alleen elektriciteit, neem daarom altijd contact op voor een gratis gesprek, bezichtiging of offerte. De beste prijs voor de beste service.

連絡先

5つ星のうち5の評価

Een topper. Kennis, kunde en snel en super goed!

Allereerst ga ik even in op de review van het restaurant. Ik weet niet met u zaken heeft gedaan maar zeer zeker niet met Elektrooms.

Hij staat altijd voor ons klaar en heeft echt wel verstand van elektra. De enige die ik ook vertrouw dat het goed gebeurd.

Een tijd terug nog een dure inductiekookplaat met afzuigkap gekocht. We hebben het over € 3.000,-Het fijne bedrijf (ik zal zo netjes zijn bedrijfsnaam niet te noemen) had experts gestuurd die het allemaal zouden aansluiten. Heel fijn want wij geen verstand van. Helaas zij ook niet bleek al snel! Kreeg als antwoord: deze nieuw en kennen we niet. Dus onze eigen elektromonteur maar gebeld. Hij was er met een half uurtje en hoppa zo geïnstalleerd en functioneerde. Ik heb de experts nog even geïnformeerd wat ze niet hadden gedaan waardoor de stoppen er steeds uit vlogen. Onze monteur kon niet geloven dat hun zich experts op dat gebied noemde. Nou wij ook niet.

Wij bevelen Elektrooms echt aan. Kennis, kunde, vriendelijkheid, snelheid en niet te duur! Echt een topper!

2024年11月1日

Top service

Kon snel komen om probleem op te lossen en heeft me super netjes geholpen !!!

2024年8月12日
Elektrooms ロゴ

Elektrooms からの回答

Bedankt voor de leuke en positieve review, waarderen wij enorm! Tot de volgende klus.

5つ星のうち1の評価

Slechtste monteur ooit

Slechte service mijn hele keet ging bijna in brand. Alles was verkeerd verbonden. Ik moest een andere Electra monteur roepen. Hij zij heb je dat zelf gedaan of zo alles was verkeerd verdeeld. elke keer gingen er groepen uit. En elke als ik hem belde of hij had geen tijd of hij was weekendje weg met zijn vrienden. en ik als horeca eigenaar kon er niks mee. Dus een ik moest wel andere monteur gaan roepen want anders kon ik de zaak gaan sleuten. De monteur die ik had ingehuurd had hem nog gebeld om te vragen waar hij zijn diploma had gehaald en daar moest hij nog voor lachen. Toen zij de monteur je kan wel gaan lachen maar als ik hier een melding van maak kan je je deuren gaan sluiten. Het was echt een drama voor mij. Nooit maar nooit neem hem aan jullie krijgen er spijt van. Hij had geeneens een aardpen ingeslagen terwijl dat wel op de offerte stond. Aardpen slaan en aarden van de groepenkast. en toen ik dat vroeg zij die ow die heb ik vergeten. hoe kan je dat nu vergeten. Jullie mogen zelf weten maar voor mij nooit meer.

2023年9月26日
Elektrooms ロゴ

Elektrooms からの回答

Goedendag. Wat vervelend om te horen dat u te maken heeft gehad met een monteur die niet goed zijn werk heeft uitgevoerd. Het is niet de bedoeling dat u zomaar op iemand zijn bedrijfspagina van Trustpilot een slechte review plaatst. Wij van Elektrooms kennen u namelijk niet zoals u zichzelf ‘cristiano ronaldo’ noemt, en kunnen ons ook niet vinden in uw verhaal. Zoals u het beschrijft is het ook niet onze manier van werken geweest. Wij zorgen altijd dat onze klanten tevreden achtergelaten worden. En zelfs in het weekend worden onze klanten geholpen voor zover dat lukt. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat er iemand op vakantie of een weekend weg is. Wij zijn tenslotte allemaal mensen. Zelfs dan hebben wij nog een oplossing voor de klant klaar liggen. En het kan natuurlijk gebeuren dat wij ook fouten maken, maar wij lossen dat altijd netjes op met de klant. Zo te lezen bent u geen klant van ons en is deze negatieve review niet aan ons gericht. Graag vragen wij u deze dan ook te verwijderen. U mag altijd contant opnemen met ons om eens echt kennis te maken met onze monteurs en werkwijze. 😁
Met vriendelijke groet!

Storing in het weekend

Storing in het weekend,meerdere bedrijven wilden niet komen.maar elektrooms kwam.
Nam alle tijd om het probleem op te sporen en te verhelpen.
Goed werk en niet duur,echte aanrader

2022年10月22日

Trustpilot エクスペリエンス