企業情報

1. CD ショップ

当該企業による記述

Brugte og nye CD, DVD, BlueRay, Consol- og PC Spil mm.

4.4

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Det sgu godt

Jeg vurderer normalt ikke på trustpilot. Men..
Dette er en lille virksomhed, der gav mig en dybt professionel oplevelse.

Jeg modtager 23 forskellige elementer. mest brugte cd’er.
Jeg bestiller lørdag og modtager tirsdag alle bestilte varer i top stand til top pris. Ikke en finger at sætte på emballagen eller pakningen af varerne.

BRAVO!

Jeg kommer tilbage efter mere.

2026年2月24日

Fantastiks tusind tak for det <3

God oplevelse

Alt godt! Pakken ankom 2 dage efter bestilling på trods af jeg bestilte en søndag, og DVD’erne var sendt i sikker indpakning. Desuden er priserne på siden rigtig gode, så jeg kan varmt anbefale at handle fra Elffina😊

2026年1月20日

Tusind tak! <3

5つ星のうち5の評価

Har nu handlet 2 gange hos Elffina fra…

Har nu handlet 2 gange hos Elffina fra deres hjemmeside efter som jeg bor in Ringsted og har begge gange haft en rigtig god oplevelse. Begge gange blev det som jeg havde købt sendt hurtigt og i beskyttet emballage. Bestemt en forhandler som jeg kommer til at handle flere gange hos i fremtiden. Eftersom priserne er også fornuftige i min mening. Kan helt klart anbefale Elffina til andre.

2025年12月9日

Hej Eugen Dejligt at høre du er tilfreds, det varmer

5つ星のうち5の評価

CD'er i høj kvalitet og god service!

Jeg købte en ordentlig stak cd'er og de var generelt allesammen i fin stand.
Vigtigst af alt, så var overfladerne på cd'erne utroligt flotte, da Elfina tilsyneladende gennemgår og effektivt polerer evt. små ridser væk.
De cd'er jeg har modtaget var alle stortset 100% ridsefri 👍
Derudover oplevede jeg en god og hurtig kommunikation.

Jeg vil bestemt handle her igen, hvis der dukker flere af netop de cd'er jeg eftersøger op i Elfinas shop.

2025年7月25日

Fantastisk Tusind tak for de fine ord! Det sætter jeg STOR pris på <3

5つ星のうち5の評価

Fantastiske priser og varerne er i…

Fantastiske priser og varerne er i orden, der er ikke én CD eller DVD der har haft nogle fejl overhovedet og alle beskrivelserne passer. Jeg har købt rigtig mange gange og der har aldrig været noget at pege på af fejl. Jeg har venner som jeg har rekommanderet webshoppen til - samt en ældre dame, som er en veninde der ville sælge CD / DVD’er og hun var meget glad for mødet og handlen med Kim.
Kan stærkt anbefale Ellfina til alle.!

2025年7月2日

Tusind tak for din feedback. Det ahr stor betydning <3

5つ星のうち1の評価

Ikke en handel der er værd at råbe…

Ikke en handel der er værd at råbe hurra for. Sælger har sendt min pakke til en og hendes pakke til mig. Indehaver af webshop Påstår det bare er sådan noget der sker. Sådan noget sker kun når man ikke har styr på sin forretning. Og så skulle hende der har modtaget min pakke sende den til mig. Men det bliver ikke gjort. Det værste handel jeg nogensinde har lavet. Egentligt utroligt at man skal gøre arbejdet for vedkommende der har en webshop ved at skal bruge tid på at sende den pakke den anden køber egentligt har bestilt . Den webshop virker yderst uprofessionel og man skal være heldig hvis man kan kæmpe sig til at få den varer man egentligt har købt.Indehaver erstatter ingen ting. Altså køber man yderst risikabelt hvis man handler hos Ellfina. Indehaver af Elffina skylder mig for bare jeg ikke har modtaget. For alt arbejdet med at sende til den anden kunde. Ting som feks strøm til computer, papir til printer, benzin til aflevering af pakke mm har jeg intet modtaget for. Og så påstår han at han selv har betalt for hans fejl af ombytning af pakker. Det passer så ikke. Leveringstiden bliver også langt fra overholdt. der kan nemt gå en uge hvis man er så heldig at modtage noget overhovet. Det hele er sket uden som meget som et tak og en undskyldning.Marianne er ikke en ældre dame med rollator. Snakkede med same kvinde i går og det er først i dag hun nævner hendes plejemor der går med rollator. Hvad det så end har med cden at gøre. I går sagde.Marianne at pakken var sendt hvilket den så ikke var. Så ved ikke helt hvad webshop ejer i det hele taget skriver om ud over at det er hans måske egen dårlige samvittighed. Hvis vedkommende ellers har sådan en?

2025年8月1日

Elffina からの回答

Jeg må bare sige at Gitte er et meget utålmodigt menneske.
Jeg har sendt penge til Gitte og Marianne til porto da de BEGGE har lovet at sende pakkerne til vedkommende.
Gitte har truet med anmeldesle til forbrugerstyrelen, selvom om jeg har løst problemet med opringninger.

Jeg har været venlig som altid fra begyndelsen, men Gitte har flippet fuldstændig på tværs, og forlange nu at jeg betaler for bensin oandet, altså mener hun jeg skylder hende 170,- for en handel på 70,-

Marianne er en ældre dame m. rullator, og 2 min. i røret med hende var nok til at jeg ved jeg kan stole på hende. Men alligevel ringede Gitte og skælte hende ud, hvorfor hun ikke havde afleveret pakken endnu.
Jeg ringede til Marianne og spurgte hvordan det gik med pakken, hun sagde: Der har lige været skybrud så jeg ville ikke ud i det vejr.
Men det kan Gitte ikke forstå, hun skulle bare fise ned med den pakke NU.

Gitte kan man ikke snakke til rette og hun føler sig snydt og forurettet uden reel grund.

Problemet er løst nu: Pakken bliver afleveret fra Marianne imorgen, og begge har fået penge til porto.
End of story. (alt det andet hun har skrevet til mig gider jeg ikke poste.)

Jeg er ærlig talt DYBT skuffet over den behandling hun har smidt i hovedet på mig.

Udover det så sammenligner hun mig med professionelle CD sider, Imusic m. m. trods der står jeg er en privat genbrug ;-) men okay jeg tager det som en kompliment.

PS: Der står på min hjemmeside at der kan gå op til 4 dage før de bliver sendt.

5つ星のうち5の評価

Super hjemmeside med godt udvalg!

Har aldrig hørt om den hjemmeside før, og den dukkede op da jeg søgte efter nogle Big Fat Snake albums og så havde de dem på tilbud til 15 kroner pr stk så jeg bestilte alle 4 jeg manglede 😊 Hurtig ekspeditionstid og fragt med Dao til min adresse gjorde det kun bedre! Hold øje med hjemmesiden, der kommer ofte udvalgte tilbud på måske lige det du søger…

2025年3月16日

Troværdig sælger.

Jeg har idag modtaget mine varer i god behold. Noget er hørt på, andet er ikke set på. Men det hele virker helt i orden.
Jeg kommer gerne igen til en troværdig sælger.

2024年4月18日

Elffina からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, den betyder rigtig meget ;-) Jeg elsker glade kunder <3

Super positiv oplevelse

Første gang jeg har handlet hos Elffina.dk

Bestilte nogen brugte cder som blev trygt leveret i en god indpakning.

Indehaveren Kim har været rigtig god til at lave en god beskrivelse af hvad man kan forvente når man køber brugte ting hos ham.

Jeg kunne også tydeligt se på min ordre jeg modtog at indehaveren har brugt rigtig meget tid på at sætte dem i stand.

Jeg frygter altid at gå for meget på kompromis når jeg køber brugte ting.

Men hos Elffina kan man trygt handle med en god fornemmelse i maven.

2024年4月13日

Elffina からの回答

WoW! Tusind tak for den <3 Glade kunder er mere værd end guld og grønne skove ;-)
Glæder mig til at se dig igen i min shop.

Elffina.dk (KIM)

Kim som manden hedder gør et super flot arbejde, må sige jeg blev meget overraskede over kvaliteten!.

Alle de film man kan få, kunne slet ikke vælge hvad jeg kunne tænke mig men der er alt fra gamle film til nye og nogle man slet ikke har set før!.

Men efter alt fandt jeg både film og spil jeg kunne tænke mig, så i alt købte jeg 33

Er slet ikke i tvivl om at jeg skal købe flere derfra.
Mvh Martina

2023年4月24日

Elffina からの回答

WOW <3 Tak for de pæne ord.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。