Har fÞr handlet hos Elfie til stor tilfredshed. Var glad for gratis mÞnster til pyjamasbukser.Perfekt til Libertystoffer. Hurtig forsendelse,
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse med elfie har vÊret super god. God pris pÃ¥ varerne, fremragende service og hurtig aflevering. En af farverne jeg bestilte kun havde 3 i samme farvekode og jeg havde bestilt 4, sÃ¥ elfie... ãã£ãšèŠã
Fra jeg havde bestilt mit garn, til jeg fik besked om at mine vare var pakket og klar til at blive sendt gik der ikke mange timer tiltrods for at jeg bestilte en lÞrdag. Jeg kunne hente min pakke om... ãã£ãšèŠã
Hurtig ekspedering og jeg glemte at kÞbe nogle smÃ¥ting, hvorefter jeg skrev pÃ¥ Facebook, om disse kunne tilfÞjes. Ingen problemer, overfÞrte resten via mobilepay og modtog pakken med alle tingene 3 d... ãã£ãšèŠã
Hos Elfie.dk kan du finde et godt udvalg af de bedste garnkvaliteter, samt et smukt udvalg af Libertystof og tilbehÞr til strik og syning. Vores fokus er at tilbyde de billigste priser på kvalitetsgarn og Libertystof, samt levere en god kundeservice til vores kunder. Vi sender alle order betilt inden kl. 12.00 samme dag, og kan derfor garantere hurtig levering 365 dage om året.
à byvej 21, st. th. , 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Blev lokket af rabat på 20 % grundet ophÞr. Denne blev ikke trukket fra trods jeg skrev koden i bemÊrkningsfeltet. Og blev snydt af prismÊrkningen som jeg troede var pr meter. Det viste sig at vÊre for 25 cm, så har fået nogle Meget dyre små stykker stof, som jeg ikke umiddelbart kan bruge.
Efterskrift:
Efter det for mig, meget nedladende svar neden for, vil jeg blot kommentere, at det fÞrst er når man klikker ind på varen at der står at det er for 25 cm . Det medgiver jeg. Jeg plejer faktisk at handle en del på nettet. Men priserne er jo så ikke så fantastiske billige.
Men der kom ved min bestilling på intet tidspunkt noget frem hvor jeg kunne skrive rabatkoden. Derfor blev der skrevet under bemÊrkninger. Måske feltet kommer frem på andre enheder, men det kom ikke på min iPad.
Men supertilbud er det da ikke.

Elfie.dk ããã®åç
Har fÞr handlet hos Elfie til stor tilfredshed.
Var glad for gratis mÞnster til pyjamasbukser.Perfekt til Libertystoffer.
Hurtig forsendelse,

Elfie.dk ããã®åç
Det er så nemt at bestille hos Elfie og jeg er vild med både billede- og videoinsteuktioner på bloggen.
Gennemskuelig hjemmeside med fine liberty stoffer og relativ hurtig levering
KÞbte dejligt bomuldsgarn til en fin pris. Hurtig levering. Takð
Hej jeg har kun godt at sige om Elfie hun har nogle billige vare men af god kvalitet vinni
Det var nemt at bestille mine ordre, som hurtigt var leveret ðð
Er super glad for både mÞnster og trin for trin vejledning, som er nem at fÞlge selv for en begynder