elho レビュヌ

2,124
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

per l’amore del Cielo, NON impilate i vostri vasi. Ho ordinato diverse volte e mi sono sempre trovato bene con Elho e i loro vasi auto-irriganti. Sta volta ho ordinato quelli classici cilindrici (2 st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Excellent and stylish products. Love the designs, colours. Innovation and more. I had a problem with an item and Elho did not need to help but they did and rhe customer service was outstanding. Partic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In 2011 een Raindrop regenton gekocht. Onlangs bleek er een scheur in de achterkant te zitten. Dit gemeld bij Elho met de vraag of deze regenton nog leverbaar is. Jammer genoeg niet, maar ik mocht een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great product and great customer service. We ordered a rain barrel (via Amazon and Evri) but unfortunately the top planter arrived with a split. After getting in touch with Elho directly, a replacemen... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. むンテリア デザむン店
  3. 庭の建物・東屋提䟛業者
  4. 庭園

圓該䌁業による蚘述

Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels worden de plantenbakken in meer dan 75 landen verkocht. Elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur daar te brengen, waar je thuis komt. Iedere dag weer. Elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.

連絡先

(2,124)

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Stevige kwaliteit

Stevige kwaliteit. Mooie kleur.
Boven verwachting.

2023幎11月8日

Hallo Anita,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent! :) We zijn blij onze producten boven verwachting zijn.

Gratis ophangsetjes.

De ophangset voor de hangpotten is gemaakt van plastic ringen en koord. Als de pot in regen en wind hangt, slijt dit koord langzaam door. Ik kon gratis 2 vervangingssetjes bestellen. Ze kwamen binnen enkele dagen aan.

Top service van Elho.

2023幎10月16日

Hallo Eric,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)

We zouden het erg jammer en helemaal niet duurzaam vinden als je je hangpotten niet meer kunt gebruiken vanwege gebroken snoeren
Daarom sturen we service-onderdelen graag gratis op. Zodat je lang plezier hebt van je elho product.

5぀星のうち5の評䟡

Alles is helemaal goed gegaan en de

Alles is helemaal goed gegaan en de producten zijn super snel bezorgt.

2023幎11月10日

Hallo Sabine,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent! :) We zijn blij dat alles goed is gegaan en dat jij je spullen snel thuis bezorgt hebt gekregen.

5぀星のうち4の評䟡

Snel en keurig afgeleverd en doet

Snel en keurig afgeleverd en doet helemaal aan de verwachting!!!

Hallo Hitje,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent en onze producten voldoen aan je verwachtingen! :)

Fijne shopervaring.

Snel geleverd

Snel geleverd. Goed product

Hallo David,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over onze producten en levering bent! :)

Super!!!!!

2023幎11月8日

Hallo Cristina,

5぀星のうち5の評䟡

Free delivery of free spare parts

Free delivery of free spare parts, quickly

2023幎11月7日

Hello John,

Thank you for your positive review!

Nice that you are so enthusiastic about our service! :)
We are happy to send service parts free of charge. So that you can enjoy your elho product for a long time.

We look forward to seeing you again.

5぀星のうち5の評䟡

lang gezocht bij elho verkopende

lang gezocht bij elho verkopende winkels naar touwtjes om hangpot op te hangen. Deze touwtjes waren geknapt door weersinvloeden. Toen op website gekeken, bleek dat ze dit volkomen gratis verstrekken en verzenden. Blij het te hebben gevonden en dan ook nog volledig gratis. Ook nog duurzaam, je hoeft niet een nieuwe pot te kopen of dat onderdelen bijna duurder zijn dan een complete nieuwe.

2023幎11月7日

Hallo Sita,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)
We zouden het erg jammer en helemaal niet duurzaam vinden als onze producten niet meer gebruikt kunnen worden vanwege een kapot onderdeel.

Correct

Snel en goede levering zonder problemen.

2023幎11月6日

Hallo Ron,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over onze levering bent! :)

Mooie potten snel geleverd

Mooie potten snel geleverd! Heel blij mee

2023幎11月6日

Hallo Tiny,

Bedankt voor je positieve review!
Leuk dat je zo enthousiast over ons bent en wij je blij konden maken! :)

Gratis onderdelen bestellen

Super dat je gratis onderdelen kan bestellen. Een nieuw kraantje voor mijn regenton die al heel wat jaartjes meegaat.

2023幎11月1日

Hallo Sonja,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :) En ook leuk dat je regenton nu weer goed werkt.

bloempotten van elho

bloempotten van Elho het meest gewaardeerde product
ze gaan jaren mee en hebben mooie kleuren

2023幎10月30日

Hallo Nel,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :) We vinden het erg fijn dat je onze producten zo waardeert.

5぀星のうち5の評䟡

TOP! SERVICE en KWALITEIT!...

Bestelling snel geleverd.
Alles in een goede verpakking.
Kwaliteit/ prijs TOP!...
Ik had een vraag over mijn artikel en kreeg direct de oplossing via de mail van Hanna. Top!.
Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!..

2023幎11月2日

Hallo Gerda,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent!

Ook leuk dat je je enthousiasme hier met ons deelt. We zijn altijd blij als we onze klanten blij kunnen maken :)

5぀星のうち5の評䟡

Relatively low cost compared to UK purchase

Price and shipping cost to UK made my purchase cheaper than it would have been on Amazon or EBay. Perhaps took a little longer to reach me than if it was posted in the UK but that wasn't a problem.
The pots and inserts are very attractive, practical, durable, and look great.

2023幎10月15日
自発的なレビュヌ

Hello,

Thank you for your positive review!

Nice that you are so enthusiastic about us! :)

We look forward to seeing you again.

5぀星のうち2の評䟡

Het lukt mij niet om de vulautomaat

Het lukt mij niet om de vulautomaat goed te plaatsen. Er komt geen water in de regenton.

2023幎10月27日

Hi Neeltje,

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent.

Wij proberen onze service elke dag een beetje beter te maken en horen dan ook graag wat we kunnen verbeteren.

Onze consumenten service gaat zo snel mogelijk met je contact opnemen zodat we je met jouw vulautomaat verder kunnen helpen. Dan gaan wij samen opzoek naar een passende oplossing.

High quality products

High quality products and always fast delivery.

2023幎10月31日

Hallo Anna,