elho レビュー

2,124
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

per l’amore del Cielo, NON impilate i vostri vasi. Ho ordinato diverse volte e mi sono sempre trovato bene con Elho e i loro vasi auto-irriganti. Sta volta ho ordinato quelli classici cilindrici (2 st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Excellent and stylish products. Love the designs, colours. Innovation and more. I had a problem with an item and Elho did not need to help but they did and rhe customer service was outstanding. Partic... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In 2011 een Raindrop regenton gekocht. Onlangs bleek er een scheur in de achterkant te zitten. Dit gemeld bij Elho met de vraag of deze regenton nog leverbaar is. Jammer genoeg niet, maar ik mocht een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Great product and great customer service. We ordered a rain barrel (via Amazon and Evri) but unfortunately the top planter arrived with a split. After getting in touch with Elho directly, a replacemen... もっと見る

企業情報

1. 製造業者
  2. インテリア デザイン店
  3. 庭の建物・東屋提供業者
  4. 庭園

当該企業による記述

Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels worden de plantenbakken in meer dan 75 landen verkocht. Elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur daar te brengen, waar je thuis komt. Iedere dag weer. Elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.

連絡先

(2,124)

過去12か月のレビュー数: 27件

レビューを書く

snelheid

snelheid, duidelijke bericht per mail

2023年12月5日

Bestelling, Retour, bezorging is uitstekend

Goeie service. ik had zelf een fout gemaakt met mijn bestelling. een aantal artikelen retour gestuurd en deels behouden. geld was snel overgemaakt en zij hadden de fout gemaakt om ook het geld over te maken van de niet terug gestuurde items, dit aangegeven maar ik mocht het bedrag houden. snel contact gekregen en word ook snel gereageerd. snelle bezorging en klantvriendelijkheid!

2023年12月4日

Hi Bowy,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent!

Soms heb je gewoon geluk :)

5つ星のうち1の評価

Niet uv bestendig

Helaas is het Elho kweekbakje niet uv bestendig. Na een seizoen buiten gestaan te hebben breekt de deksel in stukken. Alle weekmaker is verdampt uit het plastic.
De gaten zitten in de deksel door alleen maar beetpakken.
Ik kan hem nu zeker 100% recyclen 🙁

2023年12月10日
自発的なレビュー

Hi,

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent.

Wij proberen onze service elke dag een beetje beter te maken en horen dan ook graag wat we kunnen verbeteren.

Wat vervelend om te horen dat jouw elho grow pot al een na een seizoen kapot is. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit en service die past bij elho.

Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via contact@elho.nl? Dan gaan wij samen opzoek naar een passende oplossing.

Wij horen graag van je!

Alvast bedankt!

Heel goed product

Hi Marleen,

Degelijk product

Degelijk product, dat goed verpakt bij ons werd bezorgd; helemaal goed.

2023年12月1日

Hi Dirk,

Mooie producten

Duidelijke website, snelle levering. Producten zien er goed en verzorgd uit.

5つ星のうち5の評価

Goede service na de aankoop

onverwacht goede service na de aankoop

Hi Jacob,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)

Snel geleverd

Snel geleverd. Solide product.

2023年11月24日

Hi Victor,

goed

Een telefoontje en heb toen op internet besteld

2023年11月23日

5つ星のうち4の評価

Goed product

Goed product, levering kon iets sneller (levertijd ong. 6 dagen) maar verder prima.

Hi Boris,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent! :)

We proberen het pakket altijd zo snel mogelijk te leveren. Helaas kunnen er alsnog soms vertragingen optreden. Mocht dit nog een keer gebeuren, dan kun je contact met ons opnemen en zullen we kijken of we hier invloed op kunnen uitoefenen.

5つ星のうち5の評価

Wat fijn dat ik nieuwe balkonbakken…

Wat fijn dat ik nieuwe balkonbakken toegestuurd kreeg toen een van de nieuwe exemplaren die ik net gekocht had afbrak. Superservice, snelle reactie via WhatsApp, alleen maar pluimen! En ik was al tevreden over de milieuvriendelijke producten van Elho, maar dat de service zo top is, is dat zeker een extra waardering waard!

Hi Monique,

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :)

We vinden het erg belangrijk dat onze consumenten tevreden zijn met hun elho producten. Daarom doen we altijd ons best om dergelijke situaties op een positieve manier op te lossen. En natuurlijk op een duurzame manier! :)

Grote plantenschotels

Grote plantenschotels: snelle verzending & goed ingepakt. Ook voldoende voorraad, bij tuincentra is er tegenwoordig veel te weinig op voorraad.

Hi Helene,

Wat een service

Wat een service. Afsluitdop regenton was defect en deze kan je gratis vervangen.

Top.

Hi Jan,

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :)

Leuk dat je regenton nu weer compleet is!

GEWELDIGE service bij Elho

Wat een GE - WEL - DI - GE service van Elho!! De deksel van mijn Elho regenton was door de storm eraf gewaaid en kapot gebarsten. Ik heb contact opgenomen met Elho, super geholpen door deze contact persoon. Zij heeft mij verwezen naar de website waar ik een nieuwe deksel kon bestellen. En die had ik de volgende dag al in huis!! Echt, heel blij mee.

Hi Hanneke,

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :)

Wat fijn dat jij je regenton nu helemaal weer kunt gebruiken en dat je zo blij bent met de service van ons.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, de kerstboomvoet wat zeer snel en goed verpakt in huis, super en stevig artikel. Dankjewel Elho, wij komen zeker nog eens terug in jullie webwinkel

Hi Guido,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je zo enthousiast over ons bent! :) Dan wensen we je een geweldige kerst met je elho kerstboomvoet !

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, klimaatvriendelijk verpakt, formulier en sticker voor eventuele retouren meeverpakt. Dat vind ik consumentvriendelijk.
Voor mij was de pot een uitbreiding, planten groeien tenslotte 😉

2023年11月21日

Hi Caroline,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij en ook je planten zo enthousiast over ons bent! :)

Mooie producten

Snel geleverd, mooie produkten.
Orchideeen kunnen gaan bloeien!

2023年11月24日

Hallo,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij en je orchideeën zo enthousiast over ons zijn! :)

Op tijd afgeleverd

Op tijd afgeleverd. Goed verpakt.

2023年11月20日

Hallo,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij zo enthousiast over ons bent! :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。