KÃP INTE HÃRIFRÃ N!!
KÃP INTE HÃRIFRà N!!! Man fÃ¥r leveransen flera veckor senare Àn leveransbekrÀftelsen sÀger. Sen fÃ¥r man inte ens rÀtt saker utan en billig kopia som ser ut att vara frÃ¥n Aliexpress.
Vi fick två par likadan jeans och det var inte ens den modell vi hade bestÀllt. Jeansen var också av dålig kvalitet.
SKAM! SnÀlla lÀgg inte era pengar på dehÀr. VÀnta 1 månad och paket som nu Àr framme stÀmmer inte överens ALLS med de jag har bestÀllt.
KÃP INTE! Falsk marknadsföring, klÀderna man fÃ¥r hem Àr helt andra plagg Àn man bestÀllt och som dem marknadsför, videorna dem anvÀnder Àr inte deras!
Just another scam.
Nothing shiped and they don't answer mails
Scam! Du får aldrig din bestÀllning. De kopierar klÀnningsdesign och stjÀl innehåll från andra varumÀrken, bland annat Feeling Friday. Låt dig inte luras av de låga priserna. BestÀll inte hÀrifrån.
hela hemsidan Àr ett scam, man får inte det man bestÀller.
De snor folks videor och återpublicerar på deras konto dÀr dom påstår att det Àr deras egna klÀder, men nÀr i sjÀlva verket så har de ingenting!! De produkterna ni ser på hemsidan Àr helt ai genererat. BestÀller du någonting dÀr ifrån så kan du rÀkna med att bli blockad och aldrig få dina klÀder.
Lurar folk på pengar! Ni får aldrig de ni bestÀller
Dom har lurat mig på pengar. Jag bestÀllde och fick aldrig min order. Dom svarar inte nÀr man kontaktar dom. Nu har dom blockat mig så jag kan inte ens komma åt deras sida.
FruktansvÀrt dåligt! Köp inte dÀrifrån
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ