Eliserosenberg レビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bluff företag

Jag råder dig till att inte handla från Elise Rosenberg om du vill köpa de långa blusarna med v-ringing. Jag blev grundlurad. Jag köpte två och priset för vardera blus var över 1500 kr styck (men de hade 70% rea vilket fick mig att köpa, men Àven reapriset var ett ockerpris för vad jag fick).
Hemsidan fick en att tro pÃ¥ hög kvalitet som bomull eller linne. Även de uppvikta Àrmarna pÃ¥ kvinnorna som visade upp plaggen indikerade hög kvalitet för dÀr sÃ¥g man samma tryck pÃ¥ bÃ¥da sidor - alltsÃ¥ vÀvt tyg i t ex bomull. Men vad jag fick var super billig polyester skickad hela vÀgen frÃ¥n Kina med mönstret tryckt pÃ¥ framsidan av tyget. Vid retur mÃ¥ste jag betala frakt och tull till Kina. Dom erbjuder en usel rabatt om man behÃ¥ller klÀderna. Leveranstiden var jÀttelÃ¥ng, jag fick vÀnta i tre hela veckor pÃ¥ paketet. Jag kommer aldrig köpa frÃ¥n dem igen och jag kÀnner mig verkligen grundlurad. Bluff företag anser jag!

2026幎8月11日
5぀星のうち1の評䟡

Handla inte får eliserosenberg!

Ramona, skÀmtar du? Finns du ens på riktigt? KlÀderna var ett skÀmt och nÀr man vill returnera så får man bekosta frakt till Kina sjÀlv eller ett erbjudande om 10% och behålla klÀdena. Dessutom fick jag också vÀnta en månad utan kompensation för det. Har skrivit till dem men Ànnu inte fått svar på mitt sista mail. TÀnker anmÀla dem till Konsumentverket.

2026幎7月23日
5぀星のうち5の評䟡

Efter en lÃ¥ng lÃ¥ng lÃ¥ng vÀntan frÃ¥n den

Efter en lång lång lång vÀntan från den 28/6 till i dag den 24/7 så kom mitt paketet Àntligen fram. Jag blev jÀttenöjd med klÀderna jag bestÀllde blev lovad 50% i återbetalning pga den långa vÀntan samt 30% i rabatt på kommande bestÀllning.
SÅ JAG ÄR NÖJD!

2026幎7月24日

KÖP INTE

Jag har idag anmÀlt dem till Konsumentverket! Det jag bestÀllde kom men i en helt annan kvalité Àn vad bilden visade; billig plastig polyester. PÃ¥ bilden ser det ut som bomull/ linne. Jag begÀrde Ã¥terbetalning men sÃ¥ fick jag svar att dÃ¥ skulle det fraktas till en adress i Kina eller kunde jag fÃ¥ tillbaka 10% och behÃ¥lla klÀderna. Jag skrev igen och dÃ¥ erbjöd de 15 %. KlÀder som de utger kostat 2500kr i polyester! SÀkert barnarbete ocksÃ¥ 😰

2026幎7月14日
5぀星のうち1の評䟡

!HANDLA INTE! Drop shipping utan anknytning till svensk nÀringsverksamhet som poserar som legitim verksamhet.

Returadressen, en logistikhub i Kina, som nÀmns i returpolicyn på hemsidan Àr förknippad med många fall av liknande drop-shipping företag som poserar som lokala företag och återförsÀljare. Det skvallrar om ett mycket tvivelaktigt tillvÀgagångssÀtt, dÀr billiga varor av tvivelaktig kvalitet sÀljs med extremt stora påslag och skickas direkt från en tillverkare, utan att mellanhanden rör varorna. Det saknas således kvalitetskontroller hos sÀljaren.

Efterforskningarna visar Àven att det helt saknas koppling till någon organisation eller företag registrerad hos Bolagsverket.

Produktoton pÃ¥ hemsidan Àr uppenbara mock-ups dÃ¥ olika plagg visas pÃ¥ exakt samma ursprungsfoton. (Ej liknande utan samma). Även detta pekar pÃ¥ att sÀljaren ej haft tillgÃ¥ng till plaggen ens i marknadsföringssyfte.

FullstÀndiga kontakt- och adressuppgifter till företaget saknas på hemsidan. Den enda kontaktvÀgen Àr via Mail. Vilket reser ytteligare flaggor rörande företagets legitimitet.

Jag avråder STARKT från att spendera pengar hos denna sÀljare och uppmanar alla att vara vaksamma med nya nÀtbutiker och göra ordentliga efterforskningar innan man spenderar sina pengar. Just nu dyker dessa sidor upp hela tiden. Var uppmÀrksamma på små detaljer. Returpolicyn Àr ofta bra att undersöka om det saknas annan lÀttillgÀnglig information på hemsidorna, då det inte sÀllan finns en adress dÀr som går att kolla upp.

2026幎7月15日
5぀星のうち1の評䟡

Varning för extrema prispåslag och klÀder av låg kvalitet

Skamligt höga priser för kinatillverkade och drop-shippade plagg. Hittar samtliga av deras plagg lÀtt tillgÀngliga pÃ¥ alibaba för en tiondel av reapriset som de annonserar med, för att inte tala om de sÃ¥ kallade ”ordinarie priserna”. Handla inte frÃ¥n denna sida utan spendera pengarna pÃ¥ nÃ¥got som faktiskt motsvarar vÀrdet.

2026幎7月9日
Eliserosenberg ロゎ

Eliserosenberg からの回答

Vi beklagar att du har fått den hÀr uppfattningen om Elise Rosenberg. Vi kÀnner inte igen den bild som beskrivs i recensionen och vill gÀrna bemöta några av påståendena.

Att liknande plagg eller produktbilder går att hitta på stora internationella marknadsplatser innebÀr inte automatiskt att det rör sig om exakt samma produkt, samma material, passform eller kvalitetskontroll. Våra priser baseras på flera faktorer, såsom produkturval, service, betalningskostnader samt vår retur- och återbetalningsservice.

Våra ordinarie priser och kampanjpriser faststÀlls utifrån vår egen verksamhet och Àr inte avsedda att vilseleda våra kunder. Samtidigt tar vi all kritik kring kvalitet på stort allvar.

Om recensionen gÀller en faktisk bestÀllning från oss ber vi dig att kontakta oss på info@eliserosenberg.se med ditt ordernummer och gÀrna bilder på produkten. Då kan vi undersöka Àrendet ordentligt och hjÀlpa dig vidare.

VÀnliga hÀlsningar,
Elise Rosenberg Kundservice