Good quality option trading course. The topics organisation could be better. The best trading course you can find in Czechia.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We specialize in education in the field of stock market trading within the centralized CME Group environment, focusing on trading equity indices through futures contracts and their options. Since 2011, we have transformed all our trading knowledge and experience into automated trading systems and related educational courses. We are building a community of successful market traders using our algorithms. Our community is here to offer you a unique opportunity for algorithmic trading within a supportive group, providing education and camaraderie that will accelerate your trading growth to extraordinary levels. Together, we create the strength to achieve exceptional success in financial markets. Forget the solitary path of trading! Profit on the stock market with an automated trading system, requiring minimal time and emotional involvement.
é£çµ¡å
ãã§ã³å ±ååœ
- eliteways.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfekná a odborná spolupráca.
Perfekná spoloÄnosÅ¥ a spolupráca, ktorá je na vysokej a profesionálnej úrovni. DÃŽraz sa dáva na Å¡túdium a hlavne ma ochranu majetku, Äo je super. VÜborná a hlavne odborná komunita, ktorá sa kaÅŸdÜ deÅ posúva dopredu. Jednoducho super :-)
VÜborná komunita opÄnÃch obchodnÃků
Klub mohu jen doporuÄit. Komunikace pÅes discord je na vÜborné úrovni a vÅŸdy se najde nÄkdo, kdo na Váš dotaz odpovÃ. SdÃlà se zde obchody vÄetnÄ vysvÄtlenÃ, jak to pÅÃsluÅ¡nÜ obchodnÃk ÅeÅ¡il. Co se tÜká zázemà klubu, jsou zde lidé, kteÅà pomohou jak s technickÜmi tak s obchodnÃmi problémy. A na závÄr nelze nezmÃnit video kurzy, které jsou na Å¡piÄkové úrovni. Za mÄ super.
OpravdovÜ trading
Pokud má nÄkdo zájem o opravdovÜ profesionálnà trading, Eliteways je ta nejlepšà cesta jak toho dosáhnout. Obsáhlá znalostnà báze a velice pÅátelské prostÅedà mÄ okamÅŸitÄ posunulo na jinou úroveÅ. Nikdo si tu na nic nehraje a nemaÅŸe med kolem úst. Velice kladnÄ hodnotÃm pÅÃstup k riziku, které je zde vÅŸdy na prvnÃm mÃstÄ.
KoneÄnÄ nÄco co jsem hledal a funguje podle pÅestav
Za poslednÃch 15 let jsem se nesetkal s nÄÄÃm podobnÜm a to jsem toho celkem dost proÅ¡el a utratil. Burza ÅœivÄ je nÄco TOP a jsem rád ÅŸe jsem souÄástà projektu a komunity .Nemám tolik Äasu se tu rozepisovat ale za mÄ můşu jet doporuÄit. VÅ¡echno co potÅebujete vÄdÄt k obchodovánà najdete na Burza ÅœivÄ.
Eliteways - parťák na cestÄ ÅŸivotem ð
S Eliteways potaÅŸmo s BurzaÅœivÄ spolupracuji uÅŸ necelé 2 roky a jsem pÅesvÄdÄen, ÅŸe je to cesta, která otevÃrá neskuteÄné moÅŸnosti vedoucà profitabilnÃm obchodům na burze. DÃky "opcÃm", které jsou v tomto elitnÃm klubu bravurnÄ a velmi podrobnÄ vysvÄtleny, jste schopni uÅŸ po 2-3 mÄsÃcÃch realizovat své ÅŸivé ziskové obchody. Za mÄ si také nesmÃrnÄ cenÃm jak vysoké podpory a zázemÃ, tak skvÄlého tÜmového ducha v tomto VIP klubu. ððððð
SkvÄlá spoleÄnost
SkvÄlá spoleÄnost. Perfektnà produkty. SkvÄlá zákaznická podpora. Mohu jen a jen doporuÄit.
Ak to myslite s tradingom vazne tak ste na spravnom mieste
Trvalo mi naozaj dlhu dobu kym som nasiel podobne zmyslajucich ludi a to som vyskusal vela programov a prestudoval vela materialov.
Burza Zive alebo ponovom Eliteways urcite odporucam kazdemu kto ma seriozny zaujem pochopit o com je naozajstny trading a ake strategie existuju a ako v celom tomto kolose sa pohybovat a co je najlepsie, naozaj to funguje ak sa dodrzuju pravidla a clovek vie ovladat emocie.
Toto je naozaj velmi kvalitne a hlavne realne vysvetleny system tradovania zalozeny na futures a opcnych strategiach. Sekcia vzdelavania je velmi prehladna a kazda lekcia ma svoj vyznam, k tomu este ulozene vsetky vysielania (ci uz pre zaciatocnikov alebo pokrocilych) a o discorde ani nehovorim. Tam clovek najde uplne vsetko co hlada a vzdy sa moze obratit na podporu ak nieco potrebuje.
Verim ze tato komunita to dotiahne este velmi daleko a profesia "trader" ziska svoje postavenie ktore zatial nema.
Drzim vsetkym palce
Kurz nabitÜ kvalitnima informacemað
Kurz nabitÜ kvalitnima informacemað Super komutina, která pomůşe kdykoli si ÄlovÄk nevà rady! Jsem rád, ÅŸe můşu bÜt souÄástà ð
Unikátnà pÅÃstup k burzovnÃmu vzdÄlávánÃ
Se spoleÄnostà a jejà Äinnostà mám vlastnà skoro 7letou velmi pozitivnà zkuÅ¡enost. SpoleÄnost v Äele s Jakubem KovaÅÃkem mi spravuje nemalé penÄÅŸnà prostÅedky a mohu ÅÃci, ÅŸe jejich sluÅŸby i komunikace jsou na vysoké úrovni a stejnÄ tak i jejich investiÄnà vÜsledky jsou velmi dobré. Vykazujà nÃzkou kolÃsavost a spoleÄnÄ s nà i zdravou vÜnosnost, coÅŸ mi vyhovuje. OceÅuji také celkovÜ pÅÃstup, rychlou a Å¡ikovnou podporu a transparentnost pÅi vysvÄtlovánà vÅ¡ech nutnÜch postupů. TeÅ¡Ãm se na dalšà spoleÄné roky a vÅele doporuÄuji spoleÄnost kaÅŸdému, kdo má zájem o profesionálnà sluÅŸby v oblasti burzovnÃho vzdÄlávánÃ, obchodovánà a investic.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã