I tried to get a refund for a aircon unit which arrived with some damage and so noisy you could not hear the tv above the sound. They refused to send me a return label and did not acknowlege they fact... ãã£ãšèŠã
ElivaraÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
Dealing with this despicable, diabolical and dreadful firm has all the hallmarks of criminal activity. I ordered something on the 3rd July, tried to cancel it Immediately but was told the item was in... ãã£ãšèŠã
My compression leggings were delivered to the wrong state according to their tracking information. Elivara will not refund my $75. They keep telling me to wait while they check it out. It's been almo... ãã£ãšèŠã
It needs a zero stars option. My order is still missing after three months and a refund refused on the basis that the courier has not declared it lost. The courier has no idea where it is, itâs n... ãã£ãšèŠã
O stjerner
O stjerner, svindel. Varen aldrig kommet, belÞbet trukket 22.3.21. De burde politianmeldes. RS
Helst 0 stjerner!
Helst 0 stjerner!
Bestilte og betalte 20.03.21, men stadig ikke modtaget (15.04.21)
Skrevet til dem 2 gange - ingen respons...
Endnu et fubfirma ð€
Vil fremover tjekke firmaet fÞr jeg bestiller... af skade bliver man klogere !
Har betalt for en vare
Har betalt for en vare, men aldrig modtaget den kÞb ikke hos dem Skod firma.
Fuske firma fik aldrig varen
Fuske firma fik aldrig varen. SÃ¥ PayPal klarede sagen for mig.
Bedrag
Skulle vÊre 0 stjerner. Er vi flere der er med på at politi anmelde ?
Penge trukket- firma er vÊk ð
Fup og bedrag
Fup og bedrag - lad vÊre med at handle her.
Varen sendes ikke, men pengene trÊkkes !!!!
KÞbte noget der i januar 2021
KÞbte noget der i januar 2021, stadig ikke modtaget bestillingen d.d 29/3/21
De skulle have nul stjerner da det erâŠ
De skulle have nul stjerner da det er et fup firma. Har ikke fået min vare og ingen kontakt.
Fup og svindel firma
Fup og svindel firma
Hold jer langt vÊk
Har ogsÃ¥ bestilt en vare uden atâŠ
Har også bestilt en vare uden at modtage den. Pengene er selvfÞlgelig trukket med det samme og ingen reaktion på flere mails
Det er det stÞrste fup firma.
Det er det stÞrste fup firma.
De trÊkker pengene fra ens konto men sender aldrig varen. De burde meldes til politiet.
Jeg har ogsÃ¥ bestilt, men intet svar,hvordan kan man se om det er fup,man bliver jo nervÞs for at bestille over nettet,nÃ¥r man oplever sÃ¥dan noget svineri.ð€¬
Har bestilt en ting,men de svare ikke nÃ¥r jeg skriver, hvordan kan man se det er en falsk side,man tÞr jo snart ikke bestille over nettet,nÃ¥r der er sÃ¥danne nogle svindlerð¡
Har ikke modtaget varen
Har ikke modtaget varen. Har forsÞgt kontakt uden tilbagemelding.
For en sikkerheds skyld har jeg fået banken til at lukke betalingskortet. Så er det ikke muligt at der bliver trukket yderligere på det.
Ren svindel firma
Ren svindel firma, pengene går til Holland og så er de vÊk. De er så snu at belÞbene ikke er store nok til at man kan gÞre noget. Utrolig de kan få lov til at reklamere uden at blive stoppet
Burde vÊre nul stjerne..
Burde vÊre nul stjerne..
Argh skulle have tjekket her fÞr jeg kÞbte ð€¬
Pengene trukket med det samme og ingen vare modtaget...
Og svarer ikke pÃ¥ mailð€¬ð€¬
FUP firma....HOLD JER LANGT VÃK!!!!
Total fup firma
Total fup firma. Man modtager aldrig sine varer. Nåede desvÊrre ikke at checke med trustpilot, fÞr jeg bestilte :-( heldigt jeg betalte med paypal
Bestilte pude for 6 uger siden har ikkeâŠ
Bestilte pude for 6 uger siden har ikke modtaget endnu de skrev dag til dag levering hold jer langt vÊk fra de forbrydere pengene blev hÊvet straks
Skrive til dem kan man heller ikke
KÞb ikke vare hos dette firma
De skulle slet ikke have nogle stjerner
Jeg har bestilt en vare den 28/1 2021 , pengene er trukket , jeg har ikke modtaget min vare og kan ikke få kontakt med firmaet ingen telefon nummer , de svare ikke på mail.
Jeg er ked af jeg ikke lÊste om firmaet på Trustpilot fÞr jeg bestilte .
Lad vÊr med at kÞb noget hos dem , det er fup :-(
Har bestilt en vare den 31/1-21 og harâŠ
Har bestilt en vare den 31/1-21 og har endnu ikke modtaget ordren den 23/2-21. Ãv Þv Þv